• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Zamanı geri çeviremiyorız maalesef. Ben asla normal doğumda ısrarcı olmadım doktora ben rahat travmasız doğum istiyorum zor olacaksa sezeryan olsun dedim ama o kolay bi normal dopum olacağını söyledi. Ama öyle olmadı. İlla geçecek geçmese insanlar bu kadar çok doğuramaz ama şu an baya sancılı hem fiziken hem ruhen
Ben de doktora sordum uygunsam normal istiyorum diye doktora güvendim maalesef eşim hep sezeryan olmami istedi panik atak gecmisim oldugu icin onu dinlemedigimede cok pisman oldum

Ay şöyle bi an bırakayım buraya. O kadar huzurlu ki almak istemiyorum göğsümden 😍🤗

Eklentiler

• Screenshot_20230104_200542_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20230104_200542_com.android.gallery3d.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 108
Kızlar emzirmeden kaynaklı göğüs yaralarınız nezaman geçti?bende yaralar geçti ama uçlar inanılmaz hassas.emerken canımdan can gidiyor hala.nekadar sürecek bu daha böyle? Duşa girince bile su değdiği an zıplıyorum yerimden.o yüzden gümüş kapaksız atlet sütyen hiçbirşey giyemiyorum.sizde durumlar nasıl geçti mi ağrılarınız?
20 günden sonra geçti canım hassaalık var şuan hala ama ağrı ya da yara yok.

Ay kızlar size bir şey anlatayım da gülün zaten çok çok az uyuyabiliyorum, emzirirken de genelde forumu okuyorum. Bugün aylar sonra derin uyumuşum bebe dalınca rüya gördüm. Rüyada burdan bir arkadaşın evine gidiyorum, herkes anonim olduğu için tipini de bilmiyorum tabi o da beni tanımıyor ama ev adresini biliyorum ne hikmetse 😂 yanımda kardeşim de var hatta ne alakaysa, eve gittik dedim ben ziyarete geldim. Yukarıdan tanımadığım bir kadın geldi bana bakıyor o da beni tanımıyor. Diyorum ki ben kadınlar kulübünden seni ziyarete geldim Lena'nın annesiyim öyle tanırsın belki shshshsh devreler iyice yanmış benim

Kızlar emzirmeden kaynaklı göğüs yaralarınız nezaman geçti?bende yaralar geçti ama uçlar inanılmaz hassas.emerken canımdan can gidiyor hala.nekadar sürecek bu daha böyle? Duşa girince bile su değdiği an zıplıyorum yerimden.o yüzden gümüş kapaksız atlet sütyen hiçbirşey giyemiyorum.sizde durumlar nasıl geçti mi ağrılarınız?
Benim de hala hassas lansinoh krem göğüs kalkanı her şeyi denedim en çok gümüş kapak iyi geldi onsuz ben de hala hiçbir sey giyemiyorum
Biz ne zaman içebileceğiz tekrar bileyim de ona göre o günü bekleyeyim😂
Kuzu emzirme döneminde önermiyolar ya 🥺
Kızlar göğüslerim çok yara gümüş kapak alıcam hangi marka önerirsiniz kimi kararma yapıyomuş
Babymom marka ebebekten aldm 999 ayar %100 almalısın benim felaketti acayip iyi geldi bana. Kararma yapmadı 20 gündür kullanıyorum. Herkese tAvsiyemdir

Güzel anneler herkese günaydın ❤️ Lohusa depresyonu ile alakalı kendimce biraz çözdüğüm durumu sizinle paylaşmwk istiyorum. Ben depresyona çok meyilli biriyim. Ama 20 gün oldu şimdilik bu süreci çok sükür iyi tamamlıyo gibiyim. Düşüşlerim tabi ki oluyo ama korktuğum gibi olmadı ruh halim. Neyse bununla alakalı şunu yaptım. Hamileliğin son zamanlarında okuduğum kitaplar (ebeveynlik ve çocuk yetiştirme üzerine) şimdi de fırsat buldukça 5 sayfa bile olsa okuyorum. Bu kitaplar insana resmen sabır veriyor. Okuyunca her şeyin yaşanması gereken olması gereken bi süreç olduğuna her bebeğin böyle olduğuna ikna oldum ve de bu süreçleri çocuğuma özverili olarak atlatırsam aramızdaki bağın ilerleyeb yıllarda çok güzek olacağını bu dönemin bu güvenli bağlanma için çok kritik olduğunu öğrendim. Yani diyeceğim şu ki evet çok çok çok uykusuzuz gerçekten kitap okumaya vakit olmuyor fakat sakinleşmek sabırlı olmak isteyen 2 sayfa da olsa okusun bana çok iyi geldi. ❤️😘😘
Hangi kitapları tavsiye edersin

Emzirdikten sonra 90cc mama veriyorum bazen çok az bıraktığı oluyor. Benim sütüm doğumun 4. Günü geldi. Sağdığımda ikisinden toplamda 30cc anca çıkıyor. Mamayı azaltmak istiyorum ama şuan pek mümkün durmuyor. Sütüm nasıl artar deneyimi olan var mı
Günde 4 litre su iç bak nasıl artiyor bana dua edersin 😄

Back