- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #35.701
Canım hepsi unutuluyor hatta bebek özlüyorsun bi süre sonra.bende senin gibi düşünüyordum asla 2. Yi yapmam diyordum ama oğlum 3-4 yaşına gelince biraz bakımı kolaylaşınca bebek hallerini özlüyordum.hatta şimdi kızıma bakarken büyümesin istiyorum bu 1-2 aylık bebeklere bayılıyorum.bu günleri özleyeceğimi bildiğimden doya doya bakıyorum.oğlumda gece kalmak kabus gibiydi perişan oluyordum bunda da yoruluyorum ama zoruma gitmiyor mesela.gece uydururken de doya doya bakıyorum özlerim bu günleri diye.İnan bana çok özleyeceksin tadını çıkartKızlar bu kız uyumuyor saatlerdir neler neler yaptık yatırdığım an zınk... Kucağımda gezdirince susuyor ama uykusuzum zaten hal kalmıyor belli bir zaman sonra. Ne herhangi bir ses ne masaj hiçbiri işe yaramıyor. Kimyon çayı içmeye başladım henüz etkisini göremedim, gaz damlası da kullanıyorum sürekli. Kimse de yok yanımda tek bakıyorum. Çok seviyorum ama çok zormuş gerçekten. En çok merak ettiğim şeylerden biri de 2. 3. Çocuğu olan anneler nasıl buldunuz diğer bebişler için motivasyonu? Bizimki ağzımıza etti hiç istemezdim tek çocuk olmasını ama tekrar cesaret edebileceğimi de sanmıyorum