2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
şurubun adi ne ?
Kızlar aranızda doğum sonrası kan sulandırıcı kullanan var mı?
Ben doğumdan sonra kanda enfeksiyondan hastanede yattım orda hergun iğne olarak vurdular

Yaaa yani benim kız işte bu

kesinlikle ben de sezaryenden korkuyordum normal doğum istemiştim hep ama sancı vs. Olmayınca bide çatım uygun değilmiş bebek iri dendi mecburi spinal sezaryen oldum 2. Günde dediğin gibi çoğu ağrım geçmişti. Doğumdan 3gün sonra kontrole kendim götürdüm bebeğimi herşeyiyle ben ilgilendim gayet iyiyim şükür. 2 gündür korse takmadığım için kesi yerim pişik olmuş iltihaplanmış onun için de doktor krem ve ilaç verdi gayet iyiyim bunun dışında

2,5 kilo 1numara diyor ama benim oglum 4300 30 günlum 1kullaniyorum ben artik 2alayim evdeli 1ler artacak galiba

İlk bebem o kadar uyumayan bir çocuktu ki bunun uyuması işime geliyor biraz sadece geceleri içse süper olacak
Kızlar merhaba benim gibi bebeğe sütü yetmeyen varmıdır nasıl bir yol izliyorsunuz
Ben bugün bir umut humana still tea aldım
Bana taktılar mı hiç haberim bile yok
Elma yağını iyi araştır canım zararları olabilir. Ben ilk bebeğinde kullanıp sonra çok üzülmüştüm kullandığım için
Kızlar mastit oldum çok kötüyüm ateşim var hiç iyi değilim doktor antibiyotik verdi başka ne yapabilirim çabuk iyileşmek için bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Memeni sol avcunun içine al. Sağ avcunun içiyle dairesel hareketler yaparak öv ve elinle dağım yap

11 günlük bebeğime süt yettiremiyorum,4 saatte bir sağdığımda 30luk çıkıyor,daha sık aralıkla sağmış olursam onu da göremiyorum.3 saatte bir 60lık mama alıyor emmenin üzerine,emme de zaten 5 dk ancak sürüyor,süt hemen bitiyor,başlıyor memeyle kavgaya.Var mı benim gibi olan ve sonradan sütü artan?Ne yaptınız artması için?

Geçmiş olsun kuzum,bizde aynı durumdayız,büyük çocuk varsa evde bebeklerden uzak tutmak çok zor,bizim bebe hasta oldu bile,şu an izlemedeyiz.Çok zor biliyorum ama elinden geldiğince hastaları bebekten uzak tutmaya ve evi sürekli havalandırmaya bak canım.
Çok büyük geçmiş olsun,bundan sonrası çok daha güzel olsun canım.Allah bi daha yaşatmasın inşallah

Geçmiş olsun umarım kızın bir an önce iyileşir.. bebeğin de sağlıkla bu süreci atlatır.

Aminn teşekkür ederim kızlar. Bebeğime de test yapıldı o negatif çıktı şükür. Kızıma 2 sürüp yazdılar onu kullanıyoruz

Kızlar sezeryanlıyım az önce vişne çürüğü renginde kan geldi vajinamdan. Korktum dikiş yerim de acıyor acaba içeriden dikiş mi açıldı

Uzak tutmaya çalıştıkça kızım daha cok odaya girmek istiyor. 3.5 yaşında çok fazla anlamıyor da. Bebeğim de yatak odasında hapis kaldı resmen.. evi havalandiriyoruz sirkeli su ile siliyoruz vs.. size de çok geçmiş olsun. Bebeğinin neyi var

Ben 1 numara sleepy almıştım 210 adet.günde 10 tane gider 3 haftada biter diye düşündüm.Bebek de 3 haftada 4 kg yu geçmez dedim.bebeğim 20 günlük oldu 1 numara bez bitmedi henüz.1 hafta sonra biter ama bebek bir haftada 4 kg olmaz o yüzden bir paket daha 1 numara alabilirim.arada 3 numara aldık ama o da 4 kg dan başlıyor büyük gelecek.210 bez bile yetmedi kızım çok çiş kaka yapıyor çok sık değiştiriyoruz.bez konusu geçmiş o yüzden toplu yazdım

Kızlar sezeryanlıyım az önce vişne çürüğü renginde kan geldi vajinamdan. Korktum dikiş yerim de acıyor acaba içeriden dikiş mi açıldı
Sanmıyorum canım kanaman 1 ay 40 gün sürer zaten.benim ilk doğumda hergün az az gelmişti 40 gün kadar.bunda da ilk 1 hafta çok yoğun geldi sonra kesildi 1 hafta hiç gelmedi sonra az as leke leke tekrar gelmeye başladı.ara ara leke leke geliyor sonra kesiliyor.daha devam edeceğini düşünüyorum.dikişte bi sıkıntın olsa bence daha yoğun bi kanaman olurdu

Aminn teşekkür ederim kızlar. Bebeğime de test yapıldı o negatif çıktı şükür. Kızıma 2 sürüp yazdılar onu kullanıyoruz
Benim de oğlum geçen hafta hastaydı.okula gidiyor hasta olmaması imkansız zaten.bende bundan çok korkuyordum.6,5 yaşında olmasına rağmen bebeğe yanaşma diyoruz dinlemiyor öpmek sevmek istiyor.bende ne yapacağımı şaşırdım ama süt korur derler ona güveniyorum.bugün daha iyi bebekte de bi sıkıntı olmadı çok şükür ama kış bitene kadar diken üzerindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…