• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim kanams bitti sari kahve arasi bi akınti var normal mi acaba enfeksiyon olamaz bence daha yeni antibiyitigim bitti

Arkadaslar emzirirken hangi vitamini kullaniyor sunuz hamileliktekine devam ediyorum ben ama degistirsem mi dedim
Hamilelikte kullandıklarımı bitirmemi istedi benden çocuk doktoru onlar bitince efa mom yazdı ek olarak ferrocel diye bi kan yapıcı ilaç kullanıyordum 2 ay boyunca onuda kullan dedi
Başka bi şey ek olarak almadım ben kuzum

Normal dogum yapan arkadaslar ne kadar surede dikisleriniz iyilesti acaba. Benim 15 gun oldu hala iyilesemedim. Birde hemoridde cikti iyilesecegim yerde :(

Ay maşallah de ne güzel bol bol sütün var keşke benim de böyle olsa 😅
Kuzum inşallah senin de çok bol sütün olsun🤲🏻 Aşırı su içiyorum onun dışında aşırı güzel ve sağlıklı beslendiğim söylenemez. Rezene kimyon ve still tee emziren anne cayı var ama her gün kullanmıyorum arada kullanıyorum. Uykumu da pek alamıyorum dinlenemiyorum aslında ama çok su içmeyi dene kuzum istersen

Sezeryan bi beni mi yıktı gecti yaavv🤦🏻‍♀️😂😂😊
+1 sezeryan sonrası 5 gün korkunçtu. Ama sonra hızlı toparlandım
Aaa bunu kullanamam mı yani
Fazla gelebilir canım bunu sen kullan. Ya da dalalık kısmıyla 2 damla şeklinde ver. Yazar kaç damla kaç ml
Arkadaslar emzirirken hangi vitamini kullaniyor sunuz hamileliktekine devam ediyorum ben ama degistirsem mi dedim
Benim balıkyağı ve kalsiyum vardı gebelikte kullandığım. Onları bitirip doktorumdan güzel bir multivitamin isticem

Kızlar herkese güzel bir yıl diliyorum. Ali uyumuşken ben de uyuyacağım, bu sene yeniyıla uyuyarak girerek tüm seneyi bol uyku ile geçirmeyi umuyorum 😂😂
Ben de yeni yıla bir elimde bez bir elimde biberonla gireceğim büyük ihtimal. Benim kız gececi gözleri şimdi açtı sabaha kadar bakışırız artık 😂😂😂

Kuzum inşallah senin de çok bol sütün olsun🤲🏻 Aşırı su içiyorum onun dışında aşırı güzel ve sağlıklı beslendiğim söylenemez. Rezene kimyon ve still tee emziren anne cayı var ama her gün kullanmıyorum arada kullanıyorum. Uykumu da pek alamıyorum dinlenemiyorum aslında ama çok su içmeyi dene kuzum istersen
Kaç LT su içiyorsun canım bende içiyorum ama az kalıyor herhalde

İyi akşamlar kızlar bebisinde sarılık çıkıp sonradan sarılık değeri düşenler bebeklerinizin yüzünde falan sarı benizlilik hala var mı?
Bizim 12'ydi değer sonra 10'a düştü doktor sorun değil 1 aylık kontrolünde görüşelim dedi o da perşembe günü ama oğlumun yüzünde hala sarı beniz var uyanmasinda ya da beslenmesinde sorun yok günde 7-8 bez çıkıyor ama neden hala esas rengine kavuşamadı çocuğum bilmiyorum ya.

Kızlar ben tükendim sanırım asla problemini anlamıyorum. Saat başı emziriyorum uykuya dalıyor beşiğe koyar koymaz katıla katıla ağlamaya başlıyor gazını çıkarmaya çalışıyorum uğraşıyorum ama yok yine olmuyor. Napıcam bilmiyorum asla uykuya dalmıyor:(

Ya uyarın için teşekkür ederim. O gogusu boşaltacam o zaman 😥 inşallah ilerlemez 😢
Bebeğin ağzını da bir kontrol et canım pamukçuk başlamış olabilir. Dilinde beyaz bir örtü olur parmakla silince gitmez o da memeye geçince öyle acı yapar ve bebekte emmek istemez inşallah yoktur

Kızlar mastit oldum 😔 çok kötüyüm ateşim var hiç iyi değilim doktor antibiyotik verdi başka ne yapabilirim çabuk iyileşmek için bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Ben bebeklere verilen mikostatin kullanıyordum memeyi boşaltman lazım muhakkak sıcak mı iyi geliyor soğuk mu ona göre ya duş ya soğuk kompres yap canım hangisinde fazlaysa sertleşme önce onu emzir sonra diğerine geç sonra tekrar diğerini emzirmeye çalış ya da makinen varsa sağ. Makine olmayınca çok zor sağma işi Rabbim yardımcın olsun.

Back