- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #35.321
Biz 20 günlük olunca geçtik elimdeki 1 numara bezler bitti bebekte 4 kiloya ulaşınca rahat olduKızlar bebiş şimdi 1 numara bez kullanıyor ya 2 numaraya ne zaman geçer ona göre bez alıcam da
Ben sleepy kullanıyorumPed olarak ne kullaniyorsunuz bana ebe %100 pamuklu koteks kullan dedi de normal orkid dikisleri tahris ediyormus
Çok benzer geçmiş sürecimiz bende oldukça aktifim korse takmıyorum ama orayı genelde kuru tutmaya çalışıyorum birde dikiş izi geçsin diye krem kullanıyorum sende benim gibi fazla kilo almıştın diye hatırlıyorum gitti mi kilolarkesinlikle ben de sezaryenden korkuyordum normal doğum istemiştim hep ama sancı vs. Olmayınca bide çatım uygun değilmiş bebek iri dendi mecburi spinal sezaryen oldum 2. Günde dediğin gibi çoğu ağrım geçmişti. Doğumdan 3gün sonra kontrole kendim götürdüm bebeğimi herşeyiyle ben ilgilendim gayet iyiyim şükür. 2 gündür korse takmadığım için kesi yerim pişik olmuş iltihaplanmış onun için de doktor krem ve ilaç verdi gayet iyiyim bunun dışında
Süt sağınca bazen az çıkabiliyor canım benim de öyle ama bebeğimin kilo alımı iyi süt artsın diye de humana içiyorum dere otu tahin filan yiyorum çok yok ama bebişe şimdilik yetiyor11 günlük bebeğime süt yettiremiyorum,4 saatte bir sağdığımda 30luk çıkıyor,daha sık aralıkla sağmış olursam onu da göremiyorum.3 saatte bir 60lık mama alıyor emmenin üzerine,emme de zaten 5 dk ancak sürüyor,süt hemen bitiyor,başlıyor memeyle kavgaya.Var mı benim gibi olan ve sonradan sütü artan?Ne yaptınız artması için?