- 5 Eylül 2022
- 210
- 106
- 21
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #34.921
Bende öyle yapıyorum cnmYatırıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle yapıyorum cnmYatırıyorum
Canım tsh ın üst sınırı 4,5. T4 ün üst sınırı 1,48 ordan kafan karışmış olabilir. Bir_Kucuk_Mars ve benim miniğimin t4 ü senin miniğin tsh ı yüksek çıkmış anladığım kadarıyla. Siz tahlil yaptırdınız mı tekrar. Biz bugün yaptırdık t4 çok şükür normal seviyelere düşmüşBenim de 6,5 çıktı. Ama benim tahlilde referans aralıkları üst sınır 4,5 yazıyor, anlamadım valla hastaneye göre değişiyor mu bu durum
Kızlar nurse haveys damlasını kullanan var mı aranızda ?? Onu bebeğinizde kaç damla veriyosunuz bi de bebeğiniz kaç günlük
Bizde de var ucu iltihaplı doktor normal demişti yenidoğan döküntüsüymüşKızlar Yanakları bu sekılde hergün yenileri cıkıyor iki yanagında da var uçları beyaz iltihaplı gibi sizin bebişlerde de var mı? Sizce normal mi
Çok mu elliyor öpüyorsunuz? Ve ortam da çok mu sıcak? Atopik dermatit diyorlar genelde bu döküntülere çocuk dr nuza başvurun ne olur ne olmaz yatıştırıcı birşeyler verebilir. Siz kişisel hijyeninize dikkat edin bebeğin giysilerini kaynatın ve ayrı yıkayın sadece sabunla ve iyi durulama ve kurutma gerek. Herşeyden oluyor olabilir. Geçmiş olsun.Kızlar Yanakları bu sekılde hergün yenileri cıkıyor iki yanagında da var uçları beyaz iltihaplı gibi sizin bebişlerde de var mı? Sizce normal mi
Yatırıyorum
Normali o bende öyle yatıyordum kaynanam laneti gelene kadar. Bebeğimin kafası doğumundan beri azcık geriye doğru çıkık ama kötü durmuyor söylemesen kimse anlamıyor. Kaynanam pazar günü geldi geldiğinden beri çocuğun kafayı yamuk kafası çekiç gibi deyip sırtüstü yatırıyor her seferinde. Anlatıyorum derdimi kussa kendini kurtaramaz kafası düzelir zamanla diye inatla dediğini yapıyor bide kafasını yanlardan iyice destekliyo ki kusarsa hiç kurtaramasın kendini diye herhalde. Çok stresliyim ya sütüm gidicek diye ödüm kopuyorKızlar ben tüm vücut yan yaptırıyorum yanlış mı?
Günde 4 kez 6 damla dedi doktoru ama ben sıkışmadıkça kullanmıyorumKızlar metsil kullanmaya başladım bugün ama günde kaç kez kaç damla kullanmam lazım bilemedim , fazla vermeye de kıyamıyorum
Yere otur göğsüne koy bacaklarını kıvır cenin pozisyonunda karnını minik minik ov bi elinlede ayak altlarını ov, eğer sling tarzı birşeyin varsa onu da sarabilirsin senin vücut ısınla varsa bir gaz çözülür. Biogaia diye bir bitkisel damla var onu da kullanabilirsin. Üzülmne gerek yok her yenidoğan da olan şeyler bunlar yalnız değilsin.Kızlar bu bebek gazı nasıl çıkarılıyor ya gazı mı yok ben mi beceremiyorum anlamıyorum
Öyle saçma şey mi olur tam tersi çıkık olan makbul sırt üstü yatarak tepsi gibi mi olsun? Ben öyle olsun diye 15 dk ka da bir çevirip bir sağ bir sol yatırıyordum oğlumu,Normali o bende öyle yatıyordum kaynanam laneti gelene kadar. Bebeğimin kafası doğumundan beri azcık geriye doğru çıkık ama kötü durmuyor söylemesen kimse anlamıyor. Kaynanam pazar günü geldi geldiğinden beri çocuğun kafayı yamuk kafası çekiç gibi deyip sırtüstü yatırıyor her seferinde. Anlatıyorum derdimi kussa kendini kurtaramaz kafası düzelir zamanla diye inatla dediğini yapıyor bide kafasını yanlardan iyice destekliyo ki kusarsa hiç kurtaramasın kendini diye herhalde. Çok stresliyim ya sütüm gidicek diye ödüm kopuyor
Eğer mamaysa yeni doğan bebek için 30 ccden fazla hazırlamamalısın ziyan olur içip devam etmek isterse bir daha yaparsın, sütü sağıp veriyorsan yine aynısını yapabilirsin. Büyüdükçe zaten bir rutin olur aranızdaKızlar bebeğin her öğünde kaç cc süt veriyorsunuz ve kaç saatte bir
İlk gün gelen kolostrum ona yetiyor merak etmeyin, eşinizle bol sarılın hatta o arkada siz önde bebek kucakta ikinize sarılsın. Çünkü süt akışı için serotonin hormonu salgılanması gerek ve bunun için aşk içinde olmanız lazım. Şu an bebeğinizle yeni olduğunuz bildiğiniz yerden o desteği görmeniz gerek. Sonrasında sırtınız göğsünüze doğru süt kanallarınızın açıldığını hissedin içinizde sonra zamanla sıktığınızda da sütünüz gelecek hatta zamanla bebeğiniz birini emerken diğeri istemsiz olarak akacak emzirmek için gerçek aşk duygusuna ihtiyaç var bebeğinizle bu bağ kurulana kadar eşinizle idare edinCok teşekkür ederim tatlı teyzelerimiz. Emzirme ile uğraşıyorum. Bebişimin emme refleksi iyi maaşallah ama benim ön sütüm geliyor mu gelmiyor mu anlamadım, çünkü sıkınca bisey gelmiyor . ama gelmiyorsa bebiş neyi emiyor onu da anlamadım. Ebelerin hepsi çok iyi gidiyorsun diye gaz veriyor . Sabah 8.30 dan beri sık sık babası ile ten teması yapıyoruz. Bebişin vücut ısısına taktılar 36.5 sınır altıymış onu yükseltmeye çalışıyoruz sarılarak battaniye altında. Sabahtan beri 4. Bezimiz hepsi çişliydi sonuncuyu mekonyumlu yaptı babasının eline. Bilmiyorum yarın belli olacak sarılık kilo vs ne durumda. Daha mama veremedim yani ://
Agzinin kenarında süt falan da görmüyorum bilmiyorum doyuyor mu? Tek derdim bu :/
Asla beceremiyorum bazen tesadüfi çıkıyor ama benim katkım olduğunu sanmıyorum beyfendi kendi beceriyorKızlar bu bebek gazı nasıl çıkarılıyor ya gazı mı yok ben mi beceremiyorum anlamıyorum
Bende ayın 9 unda gideceğim 13.8 görüp 9a düştü en son inşallah yükselmemiştir çünkü suratımız ve gözlerimizde hala sarılık varAynen 5 ile başladık yükseldi 12.8 den sonra düşmeye başladı. 12.3 ve sonra 9 oldu sonra da doktor birbay sonra görüşelim dedi. Ayın 7 sinde randevumuz var.ama hala yüzü biraz sarı
Kızlar dün bebeğim hiç kaka yapmadı
Bende öyle yatırıyorum genelde reflü yatağında yatıyor zaten sırtüstü olunca güvenemiyorum böyle içim daha rahat ediyorKızlar ben tüm vücut yan yaptırıyorum yanlış mı?
cc bilmiyorum canım emziriyorum ama genelde 2-2,5 saatte bir besliyorum demin de sütüm nasıl diye sağayım dedim sağdığım 70 cc sütü içirdim kesmedi beyfendiyi üzerine birazda emzirdimKızlar bebeğin her öğünde kaç cc süt veriyorsunuz ve kaç saatte bir
Gel de laf anlat. Cahillik kötü kör cahillik daha da kötüÖyle saçma şey mi olur tam tersi çıkık olan makbul sırt üstü yatarak tepsi gibi mi olsun? Ben öyle olsun diye 15 dk ka da bir çevirip bir sağ bir sol yatırıyordum oğlumu,
Bebişte yenidoğan aknesi diye biliyorum bugün hemşireye sorduk az da olsa kızımın yüzünde vardı , Türkçesi aynen böyle midir bilemiyorum canım .Kızlar Yanakları bu sekılde hergün yenileri cıkıyor iki yanagında da var uçları beyaz iltihaplı gibi sizin bebişlerde de var mı? Sizce normal mi
Ben bugün 1 bardak rezene ve 1 bardak da humana içtim ondan önce de bebişe 2 damla metsil vermiştim . Aşırı gaz çıkardı ve rahatladı . Hangisi işe yarası bilmiyorum ama dene istersen sen deArkadaslar bugun 1 aylik kontrolumuz vardi doktor sab simplex ve biogaiayi birlikte kullanmami söyledi umarim gaz sıkintimiza biraz iyi gelir 4ay sürecek bu gaz problemi yapacak pek bisey yok maalesef dedi birde emzirirken 10dk emzir gazini cikar tekrar öyle devam et daha az gazi olur dedi