- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #34.681
Çatlamış olabilir , göğüs uçları çatladıgi zaman memede süt artınca benim de öyle olurdu ,biraz emzirip veya sagdigimda süt azalınca sızlama da azalirdi, bir de göğüs ucu kremleri, göğüs kalkanı veya gümüş kapak ile korumak lazım iyice yarası büyümedenKızlar benim sağ göğsümun ucuna 2 3 dk da bir iğne batması gibi bir sızı giriyor ama baya ağrılı dünden beri sürekli böyle. Nedir acaba ? Daha önce yaşayan oldu mu?
Ben artık aranınca mama vermiyorum 2-2,5 saatte bir 75ml mama veriyorum. Aralarda da 10 dk falan emiyor. Sonra emzik veriyorum yoksa kusuyor. O gün burnundan bile kustu ödüm koptuAl benden de o kadaro kadar emdigin nereye gidiyor diyorum ,üstüne verdiğim mamayı hiç emmemis gibi içiyor çünkü, sonra da kusuyor fazla geliyor tabi ama mamayı da vermesem uyumuyor bu sefer sürekli bir kıpırdanma
Doğumda yazılan boy doğru ise sadece 1 santim uzamis oluyor 30 günde ama inşallah bundan sonraki aylarda daha iyi olur gelişimiTakma kafana canım benimde doğdunda 49 cm yazmışlar 6 günlükken saglık ocağında topuk kanı aldirırken ölçü hemşire 51 cm en son ulturasonuda öyleydi yanlış yaziyorlar genelde dedi yada ortalama yazıyorlarmış kilosuda 3140 yazıyordu kilosuda 3280 çıkmıştı doktor gayet güzel dediyse takma kafana
MantıklıBen artık aranınca mama vermiyorum 2-2,5 saatte bir 75ml mama veriyorum. Aralarda da 10 dk falan emiyor. Sonra emzik veriyorum yoksa kusuyor. O gün burnundan bile kustu ödüm koptuçözümü böyle buldum
Canım benim de aynısı ara ara oluyo. Sağım yaparken o bölgeleri bastırıyorum biraz masaj yapıyorum o zaman rahatlıyo çok fena bi şey ama bi gün mahvetti beni duşta da o bölgelere sıcak su tutup baskı yap.Kızlar mememin birinde koltuk altına doğru aşırı sertlik var sağım yaptım ama geçmedi ağrıyor. Ne yapmalıyım acil cevap lütfen
Geçen gün benim de olutodu bu. Geçti çok şükür ama çok korktum çatlak var sanırım o yüzdenKızlar benim sağ göğsümun ucuna 2 3 dk da bir iğne batması gibi bir sızı giriyor ama baya ağrılı dünden beri sürekli böyle. Nedir acaba ? Daha önce yaşayan oldu mu?
Aptamil kullanıyorum canım senMantıklıHangi mamayı kullanıyorsun
Canım ben molfix kullandım sleepy kullandım baby turco kullandım maşallah hiç pişiği olmadı. 2 saatte bir bez değiştiriyorum ama benKızlar sleepy bio natural kullanıyorum bebisime. Pişik yaptı bizde pişik kremi kullansak bile geçmiyor. Prima denemek istiyorum ne kadar pahalı da olsa kıyamam oğluşumun poposuna. Primada da farklı türler var mı hangisini almamı önerirsiniz?
Sağlıkla gelsin inşallah benim sancımda yokOyu hadi bakalım sağlıcakla gelsinler. Ben bugün 40. Haftaya girdim. Ara ara sancım oluyor ama pek düzenli değil gibi. Yarın kontrolümüz var bakalım ne olacak
Migroslarda goo.n diye bir marka var baya da memnun kullanıcıları, ben 1 paket denemek için aldım. Sadece 1 numarası standarta göre büyük, ama bez iyiydi.Kızlar sleepy bio natural kullanıyorum bebisime. Pişik yaptı bizde pişik kremi kullansak bile geçmiyor. Prima denemek istiyorum ne kadar pahalı da olsa kıyamam oğluşumun poposuna. Primada da farklı türler var mı hangisini almamı önerirsiniz?
Aynen insanın hareketini bile kısıtlıyor.takip et 2-3 günde açılmazsa mastit olmasın doktora gidersin ozaman ama bence açılır yani bende hiç 2 günden fazla açılmadığı olmamıştı
Mastit olabilir mi acaba daha önce yaşamadım ama ateşin falan yükselirse doktora git canım
Sıcak su torbası koyup masaj yaptıktan sonra sağım yaptım, geçti çok şükürCanım benim de aynısı ara ara oluyo. Sağım yaparken o bölgeleri bastırıyorum biraz masaj yapıyorum o zaman rahatlıyo çok fena bi şey ama bi gün mahvetti beni duşta da o bölgelere sıcak su tutup baskı yap.
Geçen gün benim de olutodu bu. Geçti çok şükür ama çok korktum çatlak var sanırım o yüzden
Benim bebeğim sık emiyor sanırım o da yara olmasını tetikliyor gümüş kapak bile artık doğru düzgün takamiyorum tak çıkar tak çıkar.biraz dikkat edeyim bari kullanayimÇatlamış olabilir , göğüs uçları çatladıgi zaman memede süt artınca benim de öyle olurdu ,biraz emzirip veya sagdigimda süt azalınca sızlama da azalirdi, bir de göğüs ucu kremleri, göğüs kalkanı veya gümüş kapak ile korumak lazım iyice yarası büyümeden
Olabilir belki benimde ondandır umarım benimde geçerCanım benim de aynısı ara ara oluyo. Sağım yaparken o bölgeleri bastırıyorum biraz masaj yapıyorum o zaman rahatlıyo çok fena bi şey ama bi gün mahvetti beni duşta da o bölgelere sıcak su tutup baskı yap.
Geçen gün benim de olutodu bu. Geçti çok şükür ama çok korktum çatlak var sanırım o yüzden
Ben de bunu doktora sordum ya kilo başı min 20 ml Max 30 ml almalı dedi 3 kg bebek 60 ila 90 arası içebilirmişYok ya sadece anne sütü veriyorum ama şırınga ile abartıp çok mu veriyorum acaba 70-80 ml falan veriyorum
Bende öyle her emzirmede deegistiriyorum hatta bazen emzirme öncesi ve sonrasıCanım ben molfix kullandım sleepy kullandım baby turco kullandım maşallah hiç pişiği olmadı. 2 saatte bir bez değiştiriyorum ama ben
Tamam canım teşekkür ederimMigroslarda goo.n diye bir marka var baya da memnun kullanıcıları, ben 1 paket denemek için aldım. Sadece 1 numarası standarta göre büyük, ama bez iyiydi.
Ben Bebem Natural diye bi marka kullanıyorum. Memnunum, ondan da bir paket denemelik alabilirsiniz.
Temiz bezi çok seviyor benim ki altını değiştiriyorum bezi kapatır kapatmaz kaka yapıyo 3 dakika aralıkla değiştirmiş oluyorumBende öyle her emzirmede deegistiriyorum hatta bazen emzirme öncesi ve sonrasıEmzirirken cortlatiyor
Boza gaz yapabilir dikkat etmekte fayda varAyy hepimiz bi umut aliyoruz iste bozada sute.iyi.gelir dedileer simdi ona yonelcem hersy deniyoruz bebitolar icin
Goo.n var bebek bezi, ebebekte ve migroslarda satılıyor genelde. Premium soft olan bezi çok şahane, prima ile yarışır. Boşuna primaya o paraları dökmeye gerek yok. Sadece kalıbı biraz büyük ama bebeğin 4 kiloyu geçtiyse tolere edebilir muhtemelenKızlar sleepy bio natural kullanıyorum bebisime. Pişik yaptı bizde pişik kremi kullansak bile geçmiyor. Prima denemek istiyorum ne kadar pahalı da olsa kıyamam oğluşumun poposuna. Primada da farklı türler var mı hangisini almamı önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?