2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar benim sağ göğsümun ucuna 2 3 dk da bir iğne batması gibi bir sızı giriyor ama baya ağrılı dünden beri sürekli böyle. Nedir acaba ? Daha önce yaşayan oldu mu?
Çatlamış olabilir , göğüs uçları çatladıgi zaman memede süt artınca benim de öyle olurdu ,biraz emzirip veya sagdigimda süt azalınca sızlama da azalirdi, bir de göğüs ucu kremleri, göğüs kalkanı veya gümüş kapak ile korumak lazım iyice yarası büyümeden

Ben artık aranınca mama vermiyorum 2-2,5 saatte bir 75ml mama veriyorum. Aralarda da 10 dk falan emiyor. Sonra emzik veriyorum yoksa kusuyor. O gün burnundan bile kustu ödüm koptu çözümü böyle buldum

Doğumda yazılan boy doğru ise sadece 1 santim uzamis oluyor 30 günde ama inşallah bundan sonraki aylarda daha iyi olur gelişimi

Kızlar mememin birinde koltuk altına doğru aşırı sertlik var sağım yaptım ama geçmedi ağrıyor. Ne yapmalıyım acil cevap lütfen
Canım benim de aynısı ara ara oluyo. Sağım yaparken o bölgeleri bastırıyorum biraz masaj yapıyorum o zaman rahatlıyo çok fena bi şey ama bi gün mahvetti beni duşta da o bölgelere sıcak su tutup baskı yap.
Kızlar benim sağ göğsümun ucuna 2 3 dk da bir iğne batması gibi bir sızı giriyor ama baya ağrılı dünden beri sürekli böyle. Nedir acaba ? Daha önce yaşayan oldu mu?
Geçen gün benim de olutodu bu. Geçti çok şükür ama çok korktum çatlak var sanırım o yüzden

Kızlar sleepy bio natural kullanıyorum bebisime. Pişik yaptı bizde pişik kremi kullansak bile geçmiyor. Prima denemek istiyorum ne kadar pahalı da olsa kıyamam oğluşumun poposuna. Primada da farklı türler var mı hangisini almamı önerirsiniz?

Canım ben molfix kullandım sleepy kullandım baby turco kullandım maşallah hiç pişiği olmadı. 2 saatte bir bez değiştiriyorum ama ben

Oyu hadi bakalım sağlıcakla gelsinler. Ben bugün 40. Haftaya girdim. Ara ara sancım oluyor ama pek düzenli değil gibi. Yarın kontrolümüz var bakalım ne olacak
Sağlıkla gelsin inşallah benim sancımda yok suni istemedim ya kendi sancım olsun ya sezeryan dedim bakalım. İnşallah kolay ağrısız güzel haberlerimiz olur.

Migroslarda goo.n diye bir marka var baya da memnun kullanıcıları, ben 1 paket denemek için aldım. Sadece 1 numarası standarta göre büyük, ama bez iyiydi.
Ben Bebem Natural diye bi marka kullanıyorum. Memnunum, ondan da bir paket denemelik alabilirsiniz.

Aynen insanın hareketini bile kısıtlıyor.takip et 2-3 günde açılmazsa mastit olmasın doktora gidersin ozaman ama bence açılır yani bende hiç 2 günden fazla açılmadığı olmamıştı

Mastit olabilir mi acaba daha önce yaşamadım ama ateşin falan yükselirse doktora git canım

Sıcak su torbası koyup masaj yaptıktan sonra sağım yaptım, geçti çok şükür

Benim bebeğim sık emiyor sanırım o da yara olmasını tetikliyor gümüş kapak bile artık doğru düzgün takamiyorum tak çıkar tak çıkar.biraz dikkat edeyim bari kullanayim

Olabilir belki benimde ondandır umarım benimde geçer

Ayy hepimiz bi umut aliyoruz iste bozada sute.iyi.gelir dedileer simdi ona yonelcem hersy deniyoruz bebitolar icin
Boza gaz yapabilir dikkat etmekte fayda var
Goo.n var bebek bezi, ebebekte ve migroslarda satılıyor genelde. Premium soft olan bezi çok şahane, prima ile yarışır. Boşuna primaya o paraları dökmeye gerek yok. Sadece kalıbı biraz büyük ama bebeğin 4 kiloyu geçtiyse tolere edebilir muhtemelen

Bugün çok kıvranıyor yavrum, nerdeyse hiç uyumadı çok mutsuzum. Sürekli emzir mama ver emzir mama ver döngüsüne girdik, yedikçe gazlandı benim de Dikişlerim sızlıyor resmen yorgunluktan

Kızlar benim bebiş sürekli emmek istiyor gündüz yapışık geziyoruz gece uykuya geçene kadar bi mesele gece uykusuna nasıl yatırıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…