• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bebeğim akşamları uykuya dalamıyor , emzirme uyutma uyanma alt değiştirme döngüsüne giriyoruz resmen , doymuyormu dalamıyor anlamıyorum , yatağa koyuyorum 5 dk sonra uyanıyor

Kızlar benim bebiş sürekli emmek istiyor gündüz yapışık geziyoruz gece uykuya geçene kadar bi mesele gece uykusuna nasıl yatırıyorsunuz
Ah bunun cevabını bende çok merak ediyorum , şuan eşim kucağında uyuymaya çalışıyor , uykuya dalsın diye kaç kere meme verdim her yatırdığımda uyandı taakatim kalmadı valla nasıl uykuya dalacak bunlar ?

Kalma öyle kolay çıksaydı dogan her bebekte kalça çıkıklıgı olurdu. Bebek ilk doğunca doktorlar ebeler nasıl çekip sürdürüyor çocugu bir şey olmuyor da alt değiştirirken mi olacakmış.
Ben nazikçe tutup kaldırıyorum bence o kadar kolay değildir. Sağa sola yatırarak temizlediğim de oluyor ama kafana takıldıysa böyle deneyebilirsin.
İşte lohusa kafası kızlar , her söylenenden etkileniyoruz bazen , resmen alt değiştirirken sanki bişey olacakmış gibi psikolojim bozuldu , ama dediğiniz gibi okadar da nazik değildir diye kendimi telkin ediyorum

Kızlar bebeğim akşamları uykuya dalamıyor , emzirme uyutma uyanma alt değiştirme döngüsüne giriyoruz resmen , doymuyormu dalamıyor anlamıyorum , yatağa koyuyorum 5 dk sonra uyanıyor
Ayni döngüdeyiz kisir döngü uyusun diye emziriyorm gaz giriyo cocuga gaz çıkartmaya calisyrz kaka yapiyo alt aliyrz uykusu kaciyo yine meme veriyiz yne gaaz boyle gidiyo kactir basa aliyoruz unuttum

Kızlar Ares memeyi tutuyor emzirme sorunum da yok. Emzik vermeye yeni başladım doktor 20 gün verme dedi ama elini emip uyumuyor. Tok olsa da elini emiyor. Bu yüzden emzik verdim. Ama hala hala biberona ön yargılıyım. Biberon olsa bi beslemeyi eşim yapsa uyurum en azından.böyle aşırı uykusuz kalıyorum. Biberon tutup meme bırakmayan bebekler var mı ?

Ah bunun cevabını bende çok merak ediyorum , şuan eşim kucağında uyuymaya çalışıyor , uykuya dalsın diye kaç kere meme verdim her yatırdığımda uyandı taakatim kalmadı valla nasıl uykuya dalacak bunlar ?
Şu an aynı kısır döngünün içindeyim kaçıncı kere emzirdiğimi bilmiyorum göğsümde uyuyor yatağa koyunca başlıyor ağlamaya

Ben evolvia kullanıyorum cnm çok araştırma yapmadım kuvozden çıkarken ordaki hemşire genelde tercih ediliyor kabızlık yapmıyor demişti öyle aldım şimdi değiştirsem mi bilemedim
Hipp ide çok öneriyolar ama ben aptamille başladım bi problem yaşamadığım için değiştirmedim

memurehanim memurehanim ben yatırırken pış pış yapıyorum bir de yanına şalımı koydum kokumu alınca uyanmadan uyuyor

Kızlar Ares memeyi tutuyor emzirme sorunum da yok. Emzik vermeye yeni başladım doktor 20 gün verme dedi ama elini emip uyumuyor. Tok olsa da elini emiyor. Bu yüzden emzik verdim. Ama hala hala biberona ön yargılıyım. Biberon olsa bi beslemeyi eşim yapsa uyurum en azından.böyle aşırı uykusuz kalıyorum. Biberon tutup meme bırakmayan bebekler var mı ?
Benim ilk hafta sütüm yeterli değildi mama vermek durumunda kaldım. Bebeğim maşallah biberon da tuttu emzik de. Memeyi de hiç reddetmedi şuan nerden versem alıyor yavrum😂

Boza gaz yapabilir dikkat etmekte fayda var

Goo.n var bebek bezi, ebebekte ve migroslarda satılıyor genelde. Premium soft olan bezi çok şahane, prima ile yarışır. Boşuna primaya o paraları dökmeye gerek yok. Sadece kalıbı biraz büyük ama bebeğin 4 kiloyu geçtiyse tolere edebilir muhtemelen
Tamam canım saolasin bakayım bir

Back