2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
İyi geceler
Gaza biraz da olsa çözüm gibi gördüğüm bir şeyi paylasayım tüm bebişler ferahlasın
Bebekleri eger yanında kalacaksanız yüz üstü hafif sert zemine yatırıp kollarını yanaklarının yanına koyarak kafasını saga yada sola cevirerek ve ayaklarını karnına doğru cekmiş gibi hafif dolmaltarak yatırın ve gaz seslerini dinleyin .kakasınıda yapıyor rahatca gazınıda .sırtınıda hafifce ovalayın ama yalnız kalmasın yüzünü kapatabılır

Benzer durumları yaşamıştık zaten normal sanırım bu şekilde olmamız 🥹🥲
Genelde ben uyanığım 🥲 bu hiç kolay olmuyor ama Max 4 saat uyuyorum bölük pörçük. Saat 22.00da annem uyuyor gece 3 te kalkıyor. O saate kadar eşimleyim. 3 te eşim ystıyor 8 de kalkıyor 😁 ben ise arada 1 saat 1 saat kestiriyorum bazen gece bazen gündüz. Ölmedim şükür ama baya bitkinim

Benimkide öyle kaka kazalarimiz oluyor sık sık 😂😂 Nasıl beceriyor anlamıyorum tam altını açıyorum üstüme doğru cort kaka yapıyor 😂
Götüne kurban canım yavrum yeter ki yapsın. Bir gün kabız oldu keçi gibi top toptu kakası. Canımdan can gitti. Şimdi kakasını seviyorum yapınca 😂😂😂😂 Annelik delilikmiş

Genelde ben uyanığım 🥲 bu hiç kolay olmuyor ama Max 4 saat uyuyorum bölük pörçük. Saat 22.00da annem uyuyor gece 3 te kalkıyor. O saate kadar eşimleyim. 3 te eşim ystıyor 8 de kalkıyor 😁 ben ise arada 1 saat 1 saat kestiriyorum bazen gece bazen gündüz. Ölmedim şükür ama baya bitkinim
Bizde de ben 4e kadar takılıyorum,4ten 7ye eşimde,7den sonra annemde,ben de 9da uyanıyorum büyük kızımı okula hazırlamak için 🙂 Sonra uyku yok,benim uyuduğum 5 saatte te biberonla veriliyor sütüm işte öyle öyle meme reddi yaptırdık daha haftası dolmamış bebeye 😭

Bizde de ben 4e kadar takılıyorum,4ten 7ye eşimde,7den sonra annemde,ben de 9da uyanıyorum büyük kızımı okula hazırlamak için 🙂 Sonra uyku yok,benim uyuduğum 5 saatte te biberonla veriliyor sütüm işte öyle öyle meme reddi yaptırdık daha haftası dolmamış bebeye 😭
Ben vermedim biberon o yüzden uyuyamıyorum. 🥲

Kızlar Ares memeyi tutuyor emzirme sorunum da yok. Emzik vermeye yeni başladım doktor 20 gün verme dedi ama elini emip uyumuyor. Tok olsa da elini emiyor. Bu yüzden emzik verdim. Ama hala hala biberona ön yargılıyım. Biberon olsa bi beslemeyi eşim yapsa uyurum en azından.böyle aşırı uykusuz kalıyorum. Biberon tutup meme bırakmayan bebekler var mı ?
Ben verdim biberonla memeyide aldı bir denesen

Kızlar Ares memeyi tutuyor emzirme sorunum da yok. Emzik vermeye yeni başladım doktor 20 gün verme dedi ama elini emip uyumuyor. Tok olsa da elini emiyor. Bu yüzden emzik verdim. Ama hala hala biberona ön yargılıyım. Biberon olsa bi beslemeyi eşim yapsa uyurum en azından.böyle aşırı uykusuz kalıyorum. Biberon tutup meme bırakmayan bebekler var mı ?
Canım biz hem biberon kullanıyoruz hem beni emiyor

Ben anlamadım neden bebiş uyurken siz de uyumuyorsunuz boğulma kusma falan olur diye mi Allah korusun
Ani bebek ölümü sendromundan çok korkuyorum,şu an dönüp kendini kurtarabilecek kadar gelişmiş olmadığı için,Allah korusun battaniyesi gelir suratına,veya çok beslenir kusar vs diye bir sürü senaryo geçiyor kafadan,en iyisi uyumadan beklemek diyoruz

Peki süt arttırmak için bişi yaptınız mı? Kaç dk boyunca ve kaç saatte bir emiyor?
Sürekli emzirdim sütüm olmasa da göğsümde tuttum hep bebeğimi. Artı olarak bestlak damla kullandım zamanla arttı sütüm çok şükür. Çok küçükken 1.5-2 saatte 1 emiyordu sarılığı da vardı şimdi bebeğim ne zaman isterse o zaman besliyorö. 3 saati geçmiyor ama asla

İlk günden beri emzik ve biberon kullanıyoruz.. çok şükür hiç meme reddi olmadı. Aventin yenidogan biberonunu kullanıyorum. Kızımda da ilk günden itibaren kullanmıştım çok şükür hiç Red olmadı.

X