- 8 Ağustos 2020
- 2.793
- 3.291
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #34.661
Ben de bugün kontrole gittim benim kanamam da kesildi 1 haftadan sonra.doktor normal ameliyatta çok iyi temizlemiştik dedi.rahatladım ben deKızlar sezaryen dikişi kontrolüne gittim. Alttan muayene etmedi. Üstten ultrasonla baktı. Kanamam yok gibi bi sey bir iki damla dedim. Olabilir kimisinin 40 günde kanı atar kimisinin 10 günde dedi. Az olanlar yine dr a görünsün ama çok takmasın bende bilsiğiniz tüm gün bıyunca 3 tame kahve leke geliyo max. 2,5 ay asonra kontrole çağırdı. sezaryen dikişi için krem önerdi contraden ve hyalrgyne diye. Bunlardan kullanan var mı
Kuzum işte 2. Günden beri hep içtim fark oldu mu fark edemedim. Ama gaz için değil de süt artırmak için doktor kuzenimin önerisiyle almıştım. Sütüm gerçekten iyi. Onla bi alakası var mı bilmiyorum. Okuduğum kitapta bunların süt miktarına bi faydası olmadığı satış taktiği olduğu yazıyo acıkcası ben de öyle olduğuna inanıyorum. Yine de denemekten bi sey çıkmsz kafasıyla tükettim ama. Gaz için de aynı markanın kimyon rezenesini aldım ama bana fiyatı pahalı geldi biitince aktardan alıcam o rezeneli çayıBi fark oldumu kuzum
Benim en son Perşembe günü iki cm açıklığım vardı, bebek de kanala inmişti. Nst'de zaten sancım hiç çıkmıyor ama gün içinde düzensiz ağrılarım var(rahatsızlık verecek ölçüde değil şiddetini tam kestiremiyorum)Yarın 39+6 günlük oluyoruz. Hastaneye yatışım yapılacak suni sancı ile doğumum başlayacak canım. Bazılarında 41. Haftaya kadar bekletebiliyor ancak bizim daha önce iki kaybımız olduğu için ve de bebeğin gelişimi de iyi olduğu için bekleyeme gerek yok dedi.Kızlar 39+3üm sabah kontrolum vardı nstde sancı çıktı ve 3 cm açıklığım varmış ama ben sancı falan hissetmiyorum sadece hafif rahatsızlık şeklinde hissediyorum ilk gebeliğim, 5 cm açıklık olması gerekiyormuş yatış için, akşam tekrar acilde muayeneye çağırdı. Sizce durum nasil ilerler başına gelen bilen var mı
Canım yukarıdaki mesajda yazdım ben de. Benim de doğumum yarın suni sancı ile başlatılalacakSelam arkadaşlar. Hala doğurmayanlardanım.
Geçen pazartesi 3 cm açıklığım vardı ve muayenede nişanım geldi ara ara doğum sancıları geliyor nst de de çıktı ama sonra kesiliyor. Bu arada bebek kilo almaya devam ediyo pazartesi günü 4 kiloyu bulabilirmiş o yüzden doktor doğumu başlatırız dedi. Başına böylr bir şey gelen var mı doğum açılma neden ilerlemez sancılar neden kesilir
Dogumdan beri kullaniyorum hergun 1 bardak sütu arttiriyor bence ama gaza etkisi yokKizlar doktor hem sut artsin hem gaz bnden bebege gecmesin diye bunu önerdi bugun basladik bakalim.aranizda kullanan varmi
Canım bebeğin emiyorsa emzir en iyi o açar.emmiyorsa ya da açılmadıysa duşa gir sıcak suyla masaj yap veya sıcak su torbası koy şiş kısma.sağarken de o bölgeye baskı uygula.benim ilk hamileliğimde de 30-40 kere şişti tecrübelendim artıkKızlar mememin birinde koltuk altına doğru aşırı sertlik var sağım yaptım ama geçmedi ağrıyor. Ne yapmalıyım acil cevap lütfen
Sen yine de onunla uyutmaya alıştırma.oğlumda onla uyutuyorduk sonra gece uyanıyordu 3 saat bebek arabasıyla evde tur attığımı bilirim.uyuduktan sonra koy arabaya ama arabayla uyutma canım alışmasınKızlar evde bebek arabasını kullanmaya başladım çok büyük rahatlık
Çocuğu odada bırakıp gidemiyordum şimdi yanımda her odaya götürüyorum işlerimi rahatça görüyorum o da uyuyor arabada
Ay çok kötü bir şeymiş buCanım bebeğin emiyorsa emzir en iyi o açar.emmiyorsa ya da açılmadıysa duşa gir sıcak suyla masaj yap veya sıcak su torbası koy şiş kısma.sağarken de o bölgeye baskı uygula.benim ilk hamileliğimde de 30-40 kere şişti tecrübelendim artık
Geliyor gelmekte olanlarTheDandelion canım yarın senin de doğumun vardı. Bugün son kez kontrole gittim, yarın sabah sekizde yatışım yapılacak, suni sancı ile doğumum başlatılacak. Benim doğumum ne kadar sürer bilmiyorum, senin öğlene kadar bitmiş olur diye düşünüyorum Allah yardımcın olsun, inşallah sağ salim , kolayca, sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz
Yok canım gece beşiğinde uyuyor işim olduğu zaman koyup yanımda taşıyorum sadeceSen yine de onunla uyutmaya alıştırma.oğlumda onla uyutuyorduk sonra gece uyanıyordu 3 saat bebek arabasıyla evde tur attığımı bilirim.uyuduktan sonra koy arabaya ama arabayla uyutma canım alışmasın
Ayy hepimiz bi umut aliyoruz iste bozada sute.iyi.gelir dedileer simdi ona yonelcem hersy deniyoruz bebitolar icinKuzum işte 2. Günden beri hep içtim fark oldu mu fark edemedim. Ama gaz için değil de süt artırmak için doktor kuzenimin önerisiyle almıştım. Sütüm gerçekten iyi. Onla bi alakası var mı bilmiyorum. Okuduğum kitapta bunların süt miktarına bi faydası olmadığı satış taktiği olduğu yazıyo acıkcası ben de öyle olduğuna inanıyorum. Yine de denemekten bi sey çıkmsz kafasıyla tükettim ama. Gaz için de aynı markanın kimyon rezenesini aldım ama bana fiyatı pahalı geldi biitince aktardan alıcam o rezeneli çayı
Bu gaz bas belasi oldu ya hepimizeDogumdan beri kullaniyorum hergun 1 bardak sütu arttiriyor bence ama gaza etkisi yok
Aynen insanın hareketini bile kısıtlıyor.takip et 2-3 günde açılmazsa mastit olmasın doktora gidersin ozaman ama bence açılır yani bende hiç 2 günden fazla açılmadığı olmamıştıAy çok kötü bir şeymiş bu
Mastit olabilir mi acaba daha önce yaşamadım ama ateşin falan yükselirse doktora git canımKızlar mememin birinde koltuk altına doğru aşırı sertlik var sağım yaptım ama geçmedi ağrıyor. Ne yapmalıyım acil cevap lütfen
Ben aldım ama bana aşırı şekerli geldiği için içemiyorumKizlar doktor hem sut artsin hem gaz bnden bebege gecmesin diye bunu önerdi bugun basladik bakalim.aranizda kullanan varmi
Al benden de o kadarBizim de aynı sorun ya hem mama yiyor hem emiyor ama hala aranıyor tekrar yeyince de kusuyor
Takma kafana canım benimde doğdunda 49 cm yazmışlar 6 günlükken saglık ocağında topuk kanı aldirırken ölçü hemşire 51 cm en son ulturasonuda öyleydi yanlış yaziyorlar genelde dedi yada ortalama yazıyorlarmış kilosuda 3140 yazıyordu kilosuda 3280 çıkmıştı doktor gayet güzel dediyse takma kafanaSelam kızlarhala doğum yapmayanlara güzel sağlıklı doğumlar, bebisi büyütmeye çalışanlara da kolaylık ve afiyet diliyorum bugün 1 aylık kontrolümüz vardı, çok şükür bebeğim kilo olarak toparlamaya başladı ilk başlarda zayıflamışti mama desteğine başlamıştık, 15 günde 700 Gr almış gayet iyi dedi doktor,yalnız boyu 1 santim uzamış sadece bana baya az geldi , doktor normal dedi belki doğumda yanlış ölçülmüştür dedi, 49 santim demislerdi 50 çıktı bugün biraz canım sıkıldı sizinle paylaşmak istedim aslında kıyafetlerin ilk hali ile şimdiki haline bakınca daha fazla uzamış en az 2-3 santim uzamistir diyordum bugün 50 santim deyince baya şaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?