2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben de bugün kontrole gittim benim kanamam da kesildi 1 haftadan sonra.doktor normal ameliyatta çok iyi temizlemiştik dedi.rahatladım ben de

Bi fark oldumu kuzum
Kuzum işte 2. Günden beri hep içtim fark oldu mu fark edemedim. Ama gaz için değil de süt artırmak için doktor kuzenimin önerisiyle almıştım. Sütüm gerçekten iyi. Onla bi alakası var mı bilmiyorum. Okuduğum kitapta bunların süt miktarına bi faydası olmadığı satış taktiği olduğu yazıyo acıkcası ben de öyle olduğuna inanıyorum. Yine de denemekten bi sey çıkmsz kafasıyla tükettim ama. Gaz için de aynı markanın kimyon rezenesini aldım ama bana fiyatı pahalı geldi biitince aktardan alıcam o rezeneli çayı

Kızlar mememin birinde koltuk altına doğru aşırı sertlik var sağım yaptım ama geçmedi ağrıyor. Ne yapmalıyım acil cevap lütfen

Benim en son Perşembe günü iki cm açıklığım vardı, bebek de kanala inmişti. Nst'de zaten sancım hiç çıkmıyor ama gün içinde düzensiz ağrılarım var(rahatsızlık verecek ölçüde değil şiddetini tam kestiremiyorum)Yarın 39+6 günlük oluyoruz. Hastaneye yatışım yapılacak suni sancı ile doğumum başlayacak canım. Bazılarında 41. Haftaya kadar bekletebiliyor ancak bizim daha önce iki kaybımız olduğu için ve de bebeğin gelişimi de iyi olduğu için bekleyeme gerek yok dedi.
Canım yukarıdaki mesajda yazdım ben de. Benim de doğumum yarın suni sancı ile başlatılalacak

TheDandelion canım yarın senin de doğumun vardı. Bugün son kez kontrole gittim, yarın sabah sekizde yatışım yapılacak, suni sancı ile doğumum başlatılacak. Benim doğumum ne kadar sürer bilmiyorum, senin öğlene kadar bitmiş olur diye düşünüyorum Allah yardımcın olsun, inşallah sağ salim , kolayca, sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz

Kızlar mememin birinde koltuk altına doğru aşırı sertlik var sağım yaptım ama geçmedi ağrıyor. Ne yapmalıyım acil cevap lütfen
Canım bebeğin emiyorsa emzir en iyi o açar.emmiyorsa ya da açılmadıysa duşa gir sıcak suyla masaj yap veya sıcak su torbası koy şiş kısma.sağarken de o bölgeye baskı uygula.benim ilk hamileliğimde de 30-40 kere şişti tecrübelendim artık

Sen yine de onunla uyutmaya alıştırma.oğlumda onla uyutuyorduk sonra gece uyanıyordu 3 saat bebek arabasıyla evde tur attığımı bilirim.uyuduktan sonra koy arabaya ama arabayla uyutma canım alışmasın

Ay çok kötü bir şeymiş bu

Geliyor gelmekte olanlar Insallah Yarin kolaylikla saglikla alalim bebeklerimizi kucagimiza. Allah bir Avazda kurtarsin canim

Sen yine de onunla uyutmaya alıştırma.oğlumda onla uyutuyorduk sonra gece uyanıyordu 3 saat bebek arabasıyla evde tur attığımı bilirim.uyuduktan sonra koy arabaya ama arabayla uyutma canım alışmasın
Yok canım gece beşiğinde uyuyor işim olduğu zaman koyup yanımda taşıyorum sadece

Ayy hepimiz bi umut aliyoruz iste bozada sute.iyi.gelir dedileer simdi ona yonelcem hersy deniyoruz bebitolar icin

Kızlar benim sağ göğsümun ucuna 2 3 dk da bir iğne batması gibi bir sızı giriyor ama baya ağrılı dünden beri sürekli böyle. Nedir acaba ? Daha önce yaşayan oldu mu?

Bizim de aynı sorun ya hem mama yiyor hem emiyor ama hala aranıyor tekrar yeyince de kusuyor
Al benden de o kadar o kadar emdigin nereye gidiyor diyorum ,üstüne verdiğim mamayı hiç emmemis gibi içiyor çünkü, sonra da kusuyor fazla geliyor tabi ama mamayı da vermesem uyumuyor bu sefer sürekli bir kıpırdanma

Takma kafana canım benimde doğdunda 49 cm yazmışlar 6 günlükken saglık ocağında topuk kanı aldirırken ölçü hemşire 51 cm en son ulturasonuda öyleydi yanlış yaziyorlar genelde dedi yada ortalama yazıyorlarmış kilosuda 3140 yazıyordu kilosuda 3280 çıkmıştı doktor gayet güzel dediyse takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…