2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bizim de öyle sayılır ama 2. Bebeğim olduğu ıcin mı neyse takmıyorum bu durumu avent biberon tavsiye ederim onu emen bebekler anne memesini bırakmıyor genelde.
Avent biberon denedin mi canım, anne memesi uyumlu olduğu için meme reddi yaşanmıyor genelde
Bebekler bazen kıloyu hızlı alır bazen de hızlı boy atar. Kilodan gitmiş senin bebeğin. Kafaya takacak bir durum yok. Boyu da uzayacaktır

Aynı bizimkiler uyumadigi zaman sürekli aranıyor. Halbuki tok biliyorum emmeye başladığı gibi de uyuyor

Ten tene temasa emzir canım o çok işe yarıyor. Gecikmeden destek al bence büyüdüklerinde daha zor oluyor memeye dönmeleri bir de uykuluyken ver öyle de anlamayıp alıyorlar
Yarın uzmana gideceğiz dediğiniz gibi,sağı solu hiç belli olmuyor bazen uyurken alıyor bazen uyanıkken keyfi geliyor veya göğüslerin dolu olduğu zamana denk gelip emiyor bir sürü,bazen de elleriyle mememi dövüyor

Ben de henüz küçükken yardım alayım dedim,bakalım ne diyecek yarın,nasıl bir yol izleyeceğiz,inşallah işe yarar pes etmemek. Aç kalacak inadından tutmuyor memeyi resmen daha haftası dolmayan bebeğin hareketleri insanı şaşırtıyor

Şuan kullandığım zaten avent

Biz de bekliyoruzzz teyzesi 39+3teyiz bugün kontrolde doktorum perşembe günü karar verelim cuma sezeryan yada p.tesiyi bekleriz nts ye göre dedi
Oyu hadi bakalım sağlıcakla gelsinler. Ben bugün 40. Haftaya girdim. Ara ara sancım oluyor ama pek düzenli değil gibi. Yarın kontrolümüz var bakalım ne olacak

bizi tribe sokmakta birebirler zaten esnemekten ağzı yoruluyor ama asla uyumuyor. Sabah 4'ten beri kesik kesik uyuyor hayır yorulmuyor da. Kısır döngüye girdik valla besle altını değiştir uyut uyumasın tekrar besle uyusun o sıra tekrar alt değiştirme derken gün bitmiş. Bugünler geçecek mi yahu çok ciddi soruyorum BUGÜNLER GEÇECEK Mİ

Benim kızım da gündüz çok derin uyuyorken gece gözlerini kocaman açıp oturuyordu. Muhtemelen uyudu diye yatağa erken bıraktığım için uyanıyordu. Dün gece göğsüme yatırıp yarım saat derin uykuya geçmesini bekledim. Ondan sonra yatağına koydum. Bir sonraki beslenme saatine kadar gayet güzel uyudu.

Kizlar doktor hem sut artsin hem gaz bnden bebege gecmesin diye bunu önerdi bugun basladik bakalim.aranizda kullanan varmi
Ben de dün netten söyledim 1-2 güne gelir kullanınca etkisini yaz canım inşallah etkili olur
Aynı bizimkiler uyumadigi zaman sürekli aranıyor. Halbuki tok biliyorum emmeye başladığı gibi de uyuyor
Kusuyor zaten aç olma ihtimali yok ama niye uyumuyor büyük soru işaretim
Geçecek bir şekilde ama nasıl 40 ı çıkınca diyorlar ama çok umudum yok banyo yapınca daha rahat uyuyoruz o yüzden gün aşırı banyo yaptırıyorum en azından geceleri rahat geçiyor

Kızlar sezaryen dikişi kontrolüne gittim. Alttan muayene etmedi. Üstten ultrasonla baktı. Kanamam yok gibi bi sey bir iki damla dedim. Olabilir kimisinin 40 günde kanı atar kimisinin 10 günde dedi. Az olanlar yine dr a görünsün ama çok takmasın bende bilsiğiniz tüm gün bıyunca 3 tame kahve leke geliyo max. 2,5 ay asonra kontrole çağırdı. sezaryen dikişi için krem önerdi contraden ve hyalrgyne diye. Bunlardan kullanan var mı

Bana şu kremi verdi doktorum onu kullanıyorum canım

Eklentiler

• B9DEDDC5-F6AB-414A-8F70-F95679BE4F42.png
    196,1 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar bebislerin tırnaklarını kestiniz mi . Biz 17 günlük olduk ebe 6 haftadan önce kesme yaralarsin dedi ama çok uzadı eldiven takıyorum ellerine ama hep de takamam o kadar süre. Uyurken bi cesaret diyip kessem mi
Ben tırnak törpüsü kullanıyorum 2 veya 3. Gün bile törpüledik çok kolay olmuştu istersen öyle dene tırnak makası beni de korkutuyor
Yaptırdım ben 2 hafta önce İstanbul'da
Kaç gündür ben de öyleyim uykusuz yorgun. Artık kucağıma alacak hal kalmıyor, göğsümde uyuyor kaldirirsam uyanıyor. Bırakıyorum artık bazen öyle uyuyo bende put gibi dümdüz uyuyakaliyorum. Hele bugün kucagimdayken o da ben de uyumuşuz nasıl oldu hiçbir fikrim yok. Korkuyorum artık uykusuzluktan istemsizce bir zarar vericem çocuğu düşürücem diye.
40i çıkınca çok daha kötü oldu benimki inşallah olmaz sizinkiler

was
TheDandelion nasılsın canım ? Hazır mısın ? sıra sende.. çok güzel bir doğum hikayesi ile kızını sağlıkla kucağına alacaksın. Sonrası iyilik güzellik
sordugun icin tesekkurler beybisi. Su anda sok altindayim Sanirim. Hicbirsey hissetmiyorum. Tikinmakla mesgulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…