2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim de hep yara.14 gün oldu bugün doğum yapalı hala göğüs yaralarım geçmedi, emzirme işi düzene girmedi.40 ı çıkana kadar herşey rayına oturur umarım
Ay umarım canım ya benim dünden beri biraz daha iyi sanırım daha iyi almaya başladı emzirirken aşırı acı hissetmiyorum ya da göğüslerim artık nasır tuttu hangisi bilmiyorum

Geçmiş olsun canım. Ben de sıtma ve 39 derece ile acillik olmuştum 1 haftalıkken. Crp 25 çıkmıştı doktor önemsemedi yüksek değil demişti dahiliyeye gittim birkaç test istedi serumlu tedavi verdi 3 gün sabah akşam onunla düzeldim şükür.

Canım geçmiş olsun , antibiyotikle kısa sürede toparlarsın inşallah
Bu lohusanın etrafındaki insanlara bence öncelikle bir eğitim verilmeli , bazen bizlere yardım edecekleri yerde kendileri bir beklentiye giriyorlar
Bende aynı durumdayım canım , benim de sol taraf dikişlerin başı cayır cayır yanıyor bazı hareketlerde
Bir de yaraya ellediğimde topçuk topçuk yerler var sizlerinde öylemi kızlar acaba ne olaki bunlar

Bende bebeğime göre hareket ediyorum. Sarılığı atlattıktan sonra o ne zaman isterse yani mızırdanırsa o zaman emziriyorum. 3 saatte bir emiyor geceleri. Gündüz de hiç bakmıyorum anlaşılıyor zaten acıktığı. Benimki de 3500 doğdu kilosu iyi şükür o yüzden kasmıyorum

Ben de saat noktasında o konuyu hiç anlamadım
Bittiği saati baz almak daha mantıklı. Benimki iki memeyi toplamda 40-45 dakikada emiyor e diğer beslenme saatine bir şey kalmamış oluyor o zaman bir saat 15 dk bir zaman oluyor o kadar zaman sonra uyandırsam da uyanmaz ki zaten. Benim kız alıştı artık emzirme bittikten 2,5-3 saat sonra kendi kalkmaya başladı

Bende aynıyim kızlar çok şükur sarilik olmadık hiç ilk zamanlar tam 2 saate bir kendi istiyordu şimdi güzduzleri 2 yada 2bucuk saat gece 3 saat ben çok saat takip etmedim nezaman isterse verdim sadece

Canım silikon ucu göğsün çıkana kadar tak çıkar sonra bebekler ona alışınca meme reddi yapıyorlar ve destek almadan memeye dönmüyorlar ne yazık ki

Geçmiş olsun canım.. umarım bir an önce toparlarsın. Bir çok stresi aylardır taşıyordun içinde belki de bu bir rahatlama.. her şeyin yolunda olduğu yeni bir hayat bekliyor sizi. Sen de bir an önce toparlayıp bebeğinin sağlıklı haline eşlik edeceksin
Gerçekten evde kalabalık olması daha yorucu. eşim bir hafta sonra işe dönecek tek kalacağız kızımla ama hiç sorun değil bence..

Selizay canım kanamayı sormuşsun. Benim 19 gün oldu hala kırmızı geliyor ve biraz yoğun sayılır. İlk doğumumda da 52 gün sürmüştü kanamam 40 güne yakın yoğun ve kırmızıydı sonra kahveye dönmüştü o zaman da doktorum normal olabilir demişti o yüzden bunda çok kafaya takmıyorum

Canım eczanede cok pahaliydi 280 tl sipariş uzerine gelir dediler bende internetten sipariş verdim gelmesini bekliyorum daha baslayamadım internette daha uygundu 170 200 arasi tredyolda fiyatlar
evet canım yaa eczane ve internet fiyatları çok farklı , iyi yapmışsın sipariş etmekle , neden fazla para verelimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…