2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Oh rahatlattın beni çok teşekkür ederim

Ya mastititm sanırım ateşim yine yükseldi 39 derece. Sütü sağdım. Sıcak kompress yaptım. Minoset aldım. Şimdi soğuk yapıyorum

K vitaminini nasil veriyorlar igne olarak mi damla olarak mi

Bebegi gazli olanlar cay bardagina sicak su koyup icinede kimyon atiyorum birazda tatlandirip iciyorum 2 kizimdada gaz damlasi kullnmadim.Bakalim bu nasil olacak işede baslayacagim uykuya dayanamayabilirim

Ya mastititm sanırım ateşim yine yükseldi 39 derece. Sütü sağdım. Sıcak kompress yaptım. Minoset aldım. Şimdi soğuk yapıyorum
Aynı şeyi ben yaşadım dikiş yerlerini kontrol et. Benim biraz kötü bir doğum hikayem oldu. Doğum sorasında vücuduma hava kaçmış sağ omuz ağrısından öldüm öldüm dirildim 3 gün uyuyamadım sütüm gelmedi. Kendiliğinden ağrı geçti bu kez ateş başladı. 38,6-39 derecelerde doktoruma söylüyorum sütten diyor 4. Gün gelen sütümü sağıyorum hala ateş var içmediğim ilaç kalmadı. Süte geçer ama önemli değil diyerek ilaçlar verildi içmeye gönlüm razı olmadı. Devam eden Ateşten sonraki 6. Gün Dikiş yerlerim kızardı doktorum tarafından kızarıklığın sebebi kullandığım kremden olduğu düşünüldü. Yine dayandım. Ta ki genel cerrah bi aile dostumuza dikiş yerimin resmini gösterene kadar. Apar topar beni muaynanesine çağırdı ve dikiş yerimde iltihaplanma şüphesi olduğunu söyledi ve enjektörle o bölgeden iltihabı çekti. Sandığımızdan fazla olduğu için dikiş yerimin bir kısmı tekrar kesilip içine diren koyarak iltihap 3 gün akıtıldı ilaçlarım değiştirildi. 12.12 de doğum yaptım. Bu gün gözümü açtım diyebilirim. Ateşi ihmal etmeyin genel cerraha gidin.

Kızlar bebeğim normalde kusan bir bebek değil ama bazen böyle ağız dolusu kusuyor üst baş bırakmayacak derecede.. Çok üzülüyorum bir sorun yoktur umarım bebeği böyle kusan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…