- 1 Eylül 2021
- 4.768
- 18.213
- 158
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #34.581
Sali gunu teyzesiSenin doğum ne zamandı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sali gunu teyzesiSenin doğum ne zamandı canım
Gazı oluyordur. Benimki de gece kucakta uyumak istiyor. Gündüz normal yatıyor.Kizlar bebek gece uyumuyo acaba gun icnde emiyo gece sutum mu yetmiyo tribine girdim
Kirk tane dereden Taş, dort tane yapragi kisin dokulmeyen agac dali, hem bebek hem de biz yikanacakmisizKırklanmayı nasıl yaptınız. Yarın da bizim kırkımız çıkıyor.
İnşaallah kolay geçer doğumun. Sağlıcakla alırsın kucağına.Sali gunu teyzesi
Tesekkür ederimİnşaallah kolay geçer doğumun. Sağlıcakla alırsın kucağına.
Geceleri biz de öyleyiz canımKizlar bebek gece uyumuyo acaba gun icnde emiyo gece sutum mu yetmiyo tribine girdim
Oh rahatlattın beni çok teşekkür ederimSelizay canım kanamayı sormuşsun. Benim 19 gün oldu hala kırmızı geliyor ve biraz yoğun sayılır. İlk doğumumda da 52 gün sürmüştü kanamam 40 güne yakın yoğun ve kırmızıydı sonra kahveye dönmüştü o zaman da doktorum normal olabilir demişti o yüzden bunda çok kafaya takmıyorum
Benimki de öyle canım anne karnındaki huylarını devam ettiriyorlarmış. Gece gündüz kavramları oturmamış daha o yüzden bazı bebekler de olabiliyormuşKizlar bebek gece uyumuyo acaba gun icnde emiyo gece sutum mu yetmiyo tribine girdim
Ya mastititm sanırım ateşim yine yükseldi 39 derece. Sütü sağdım. Sıcak kompress yaptım. Minoset aldım. Şimdi soğuk yapıyorumGeçmiş olsun canım. Ben de sıtma ve 39 derece ile acillik olmuştum 1 haftalıkken. Crp 25 çıkmıştı doktor önemsemedi yüksek değil demişti dahiliyeye gittim birkaç test istedi serumlu tedavi verdi 3 gün sabah akşam onunla düzeldim şükür.
Bizde böyle bir şey olmadı ama daha önce ebeler olabilir normal demişlerdi. Burada zaten bir çok şeye normal diyorlarOğlumun yüzü böyle oldu kalın da giydirmiyorum. Biraz vardı daha da çoğaldı. Mustelanın losyonunu sürmüştüm o mu yaptı.
K vitaminini nasil veriyorlar igne olarak mi damla olarak miSleepy ecologic kullanıyorum çok memnunum.
Benim oğlumunda göbek bağı düştükten sonra ara ara böyle kanama oldu. Dün hastaneye götürdük acilde tekrar k vitamini yaptılar. Çocuk doktoru bazen böyle oluyor k vitamini takviyesiyle sorun çözülür dedi. Dünden beri hiç kan gelmedi
İlk 10 gün sirt üstü yatmak zorunda kaldım gerçekten çok rahatsız edici. Ama artık sağa sola dönebiliyor yan yatıyorum
Çok erken değil mi canım işe başlamak içinBebegi gazli olanlar cay bardagina sicak su koyup icinede kimyon atiyorum birazda tatlandirip iciyorum 2 kizimdada gaz damlasi kullnmadim.Bakalim bu nasil olacak işede baslayacagim uykuya dayanamayabilirim
Aynı şeyi ben yaşadım dikiş yerlerini kontrol et. Benim biraz kötü bir doğum hikayem oldu. Doğum sorasında vücuduma hava kaçmış sağ omuz ağrısından öldüm öldüm dirildim 3 gün uyuyamadım sütüm gelmedi. Kendiliğinden ağrı geçti bu kez ateş başladı. 38,6-39 derecelerde doktoruma söylüyorum sütten diyor 4. Gün gelen sütümü sağıyorum hala ateş var içmediğim ilaç kalmadı. Süte geçer ama önemli değil diyerek ilaçlar verildi içmeye gönlüm razı olmadı. Devam eden Ateşten sonraki 6. Gün Dikiş yerlerim kızardı doktorum tarafından kızarıklığın sebebi kullandığım kremden olduğu düşünüldü. Yine dayandım. Ta ki genel cerrah bi aile dostumuza dikiş yerimin resmini gösterene kadar. Apar topar beni muaynanesine çağırdı ve dikiş yerimde iltihaplanma şüphesi olduğunu söyledi ve enjektörle o bölgeden iltihabı çekti. Sandığımızdan fazla olduğu için dikiş yerimin bir kısmı tekrar kesilip içine diren koyarak iltihap 3 gün akıtıldı ilaçlarım değiştirildi. 12.12 de doğum yaptım. Bu gün gözümü açtım diyebilirim. Ateşi ihmal etmeyin genel cerraha gidin.Ya mastititm sanırım ateşim yine yükseldi 39 derece. Sütü sağdım. Sıcak kompress yaptım. Minoset aldım. Şimdi soğuk yapıyorum
Yapmadık canım biz, zaten ben pek bilmiyorum öyle adetleri. Sadece anneannemize geldik onlar sepet hazırlayacakmiş dedim ne istiyorsanız yapınKırklanmayı nasıl yaptınız. Yarın da bizim kırkımız çıkıyor.