- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #34.161
Evet hastaneden eve gelirken de çok iyiydim. Ağrı kesici iğnelerin etkisi de vardı tabi. Doğru diyorsun eve geçince hareketim azalınca ağrı artmış da olabilir. Bugün daha çok hareket edeceğim.Evet benimde öksürürken hapşururken çok ağrım oluyordu. Demekki hastanede yürüyüş yapıyordun. Eve geçince hareketin azaldı. Bana hastanede hareket ettikçe yürüdükçe acilacaksin dediler. Gerçekten öyle ilk hafta yataktan bile kalkamiyordum.
Benim ayva boğazımda kaldı ama normal bir öksürük olmadı. Çok kötüydü kendimi öne falan attım, zar zor kurtuldum biraz da kan gelmişti bantta gördüm. Doktora fotoğrafını attım işte sıkıntı yok dedi. Ama korkup çok hareket etmedim dün bir şey olur diye. Yanlış yapmışım.Bende öksürüyorum. Pazartesi doğumum var. Doktora sordum dikişler ile öksürürsem ne olacak sorun olmaz mi diye. Şimdiye kadar öksürdü diye hiç dikişe zarar veren hastam olmadı bir şey olmaz dedi
Evet hastaneden eve gelince ben de çok iyiydim. Sonra boğulma vakası yaşayınca beni bayağı geriye attı. Bugün daha çok hareket edeyim geçer inşallah. Yarın ben de kendim götürmek istiyorumBende 2. Günü neredeyse geçmişti. Annem vardı ama eşimle ben götürmek istedik doktora ilk kontrolüne. Ben taşıdım hatta çok şükür bi sorunum yoktu