- 2 Kasım 2015
- 1.306
- 786
- 123
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #33.301
Sma comfort mu yoksa optipro mu kullanıyorsunuz? Ben hipp , evolvia ve Bebelac Gold denedim bebeğim hala kabız artık en son sma comfort sipariş verdim bir de onu deneyecegimAllah analı babalı büyütsün çok geçmiş olsun canım.Talihsiz bir süreç olmuş.
Bende alınmadı. Ama apandisit ameliyatında alındığında hiç bişi hissetmemiştim.
Peki neden bı durumdaymış ne diyorlar canım?
Sma kolay sindirilen mama ve Philips avent kullanıyorum. Mamadan sonra meme veriyorum, emip uyuyor.
Gerçekten hem emzirmek zor hem biberona alışmasın diyorum hem sarılık artmasın hepsi bir anda olmuyor işte inşallah bir an önce geçer biter sizde sarılık süreci nasıl ilerlediMama olarak hipp biberon philips avent. Uyanmama sorunu bizde de vardı sarılıktan dolayı altını ıslak pamukla siliyodum ya da yüzünü ancak öyle uyanıyordu. Zaten o dönem sadece biberonla besledim diyebilirim zorla da olsa uyurken biberon alıyordu. Memeyi unutmasın diye memede tutmaya çalıştım hep
İnşallah canım ya kendimi gerçekten kötü hissediyorum biliyorum geçecek ama yine de elde değil işteAminn canımm kolaylıkla olsun inşallah
Canım zamanla geçecek bunlar , hem sarılık azalacak hem büyüyecek memeye sana alışacak
Canım dualarım seninle
En yakın zamanda bebeğinle evinize sağlıkla dönersiniz inşallah
Dualarım seninle canım
Kolaylıkla sağlıkla gelsin annesi
Şırınga gözümü korkutuyor ya biberon daha kolay tabiCanım anne sütünü sağıp şırınga ile parmak besleme yaptık biz aynı durumdaydık. Deneyebilirsin.
Bende dikiş alınmadı kuzu ama acı verici değil diye biliyorum
Önceki gece 12 de bırakmıştım
Sadece peçeteyle siliyorumJeli sürdükten sonra emzirmeden önce yıkıyor musun
Doğduğu günden itibaren full mememdeydi hemşireler baktı sütün yeterli dedi 24 saat emziriyordum neredeyse. Bıraktığım an ağlıyordu çünkü. Biz de gazı var sanıyorduk süt olmadığı aklımıza gelmedi. 3. Gün kontrolü var doktora götürdük sarılığı var değeri 12 dedi doktor ee dedim napıcaz mama önermiyorum bol bol emzir dedi zaten göğsümden indiği yok hocam diyorum ne güzel işte dedi gerizekalı doktor. Ebe arkadaşımız var o geldi gördü limon gibi olmuş çocuk hemen mama başla dedi biz de hemen alıp başladık düşürdük çok şükür. Meğer 3 gün aç kalmış yavrum da o yüzden o kadar ağlayıp meme istemiş. Hayatımın en kötü günüydü o kadar ağladım o kadar üzüldüm ki kendim yemek yemeyerek kendimi cezalandırdım resmenGerçekten hem emzirmek zor hem biberona alışmasın diyorum hem sarılık artmasın hepsi bir anda olmuyor işte inşallah bir an önce geçer biter sizde sarılık süreci nasıl ilerledi
İnşallah canım ya kendimi gerçekten kötü hissediyorum biliyorum geçecek ama yine de elde değil işte
Şırınga gözümü korkutuyor ya biberon daha kolay tabi
Çok üzücü, anne baba olarak çok uyanık olmak gerekiyor ya doktorlarada inanamayacağız demek.Zatürre geciriyor.ablası kresten hastalık getirdi sanırım 2kez öksürdü sonra geniz akıntısı derken 3günde 2kez doktora gittik hiçbişry yapamam ciğere inene kadar dedi bana medikalparkın doktoru birde resmen ciğerine inince gel dedi hava bile vermedi…
Ve cocugumun satürasyonu 80e düştü acilde solunumu durdu yatış verdiler iyiki daha gec kalmadım .cocuklarınızı asla agzına yakın yerden yüzünden öpmeyin diyorlar saclarından öpün dediler .bu illet rsv virüsü bebekler için cok tehlikeli
Comfort canım hazmı kolaymış.Sma comfort mu yoksa optipro mu kullanıyorsunuz? Ben hipp , evolvia ve Bebelac Gold denedim bebeğim hala kabız artık en son sma comfort sipariş verdim bir de onu deneyecegim
O kullandigimiz Catlak yaglarini dogumdan sonra karin kendini toparlayana kadar bir süre daha kullanmaliymisiz. O yuzden yaga devam edecegim. Üzerine de korse, misKızlar ben nemlendirici ürün almamıştım. Losyon mu yoksa yağ mı? Farkı nedir?
Mamaya asla yanaşmıyorlar doğru anne sütü çok daha iyi biz de farkındayız ama ihtiyaç varken de bebeğe eziyete ne gerek var toparlamışsınız ama öyle düşün bende doktoru pek sevmedim haftaya başka bir doktordan randevu aldım hem sarılığına bakılır hem kilosu ölçülür dedimDoğduğu günden itibaren full mememdeydi hemşireler baktı sütün yeterli dedi 24 saat emziriyordum neredeyse. Bıraktığım an ağlıyordu çünkü. Biz de gazı var sanıyorduk süt olmadığı aklımıza gelmedi. 3. Gün kontrolü var doktora götürdük sarılığı var değeri 12 dedi doktor ee dedim napıcaz mama önermiyorum bol bol emzir dedi zaten göğsümden indiği yok hocam diyorum ne güzel işte dedi gerizekalı doktor. Ebe arkadaşımız var o geldi gördü limon gibi olmuş çocuk hemen mama başla dedi biz de hemen alıp başladık düşürdük çok şükür. Meğer 3 gün aç kalmış yavrum da o yüzden o kadar ağlayıp meme istemiş. Hayatımın en kötü günüydü o kadar ağladım o kadar üzüldüm ki kendim yemek yemeyerek kendimi cezalandırdım resmen
Bebek için sormuştum kızO kullandigimiz Catlak yaglarini dogumdan sonra karin kendini toparlayana kadar bir süre daha kullanmaliymisiz. O yuzden yaga devam edecegim. Üzerine de korse, mis
Canım kusmalar başlar artık. Benim ki de ilk kustuğunda burnundan fışkırmıştı korkudan ağlamıştım. Şimdi ara ara kusuyor damlaların da etkisi vardırKızlar ali İlk defa kustu ama öyle böyle değil. Birden bir ses duydum üstü batmış. Daha önce azıcık bile kusmamıştı. Bugün d vit ve ferrum başlamıştık, etkisi olabilir mi acaba? 6 damla de vitamini sabah akşam 3 er damla ferrum yazmışlar. İlaçlarla birlikte kusma başlayan oldu mu?
Off çok tedirgin oldum ne zor şeylermişCanım kusmalar başlar artık. Benim ki de ilk kustuğunda burnundan fışkırmıştı korkudan ağlamıştım. Şimdi ara ara kusuyor damlaların da etkisi vardır
Hemde çok ilk günler kusacak diye hiç uyumadım ama şimdi alıştımOff çok tedirgin oldum ne zor şeylermiş
Ya bende en çok bunu merak ediyorumSezeryan da dikiş yapiyorlarmj halen yoksa lazer mi
Ben mustelanın yağını aldım canım , bende losyon almadım ama almak gerekirmi ki tecrübeli anneler yazar bizeKızlar ben nemlendirici ürün almamıştım. Losyon mu yoksa yağ mı? Farkı nedir?
Bebek için sormuştum kız
Biz d vitamini basladik kuzum her gun 1 damlaanne şutu hariç ek damlalara ne zaman başlıcaz. Bize bir şey diyen olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?