2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sma comfort mu yoksa optipro mu kullanıyorsunuz? Ben hipp , evolvia ve Bebelac Gold denedim bebeğim hala kabız artık en son sma comfort sipariş verdim bir de onu deneyecegim

Gerçekten hem emzirmek zor hem biberona alışmasın diyorum hem sarılık artmasın hepsi bir anda olmuyor işte inşallah bir an önce geçer biter sizde sarılık süreci nasıl ilerledi
İnşallah canım ya kendimi gerçekten kötü hissediyorum biliyorum geçecek ama yine de elde değil işte
Şırınga gözümü korkutuyor ya biberon daha kolay tabi

Doğduğu günden itibaren full mememdeydi hemşireler baktı sütün yeterli dedi 24 saat emziriyordum neredeyse. Bıraktığım an ağlıyordu çünkü. Biz de gazı var sanıyorduk süt olmadığı aklımıza gelmedi. 3. Gün kontrolü var doktora götürdük sarılığı var değeri 12 dedi doktor ee dedim napıcaz mama önermiyorum bol bol emzir dedi zaten göğsümden indiği yok hocam diyorum ne güzel işte dedi gerizekalı doktor. Ebe arkadaşımız var o geldi gördü limon gibi olmuş çocuk hemen mama başla dedi biz de hemen alıp başladık düşürdük çok şükür. Meğer 3 gün aç kalmış yavrum da o yüzden o kadar ağlayıp meme istemiş. Hayatımın en kötü günüydü o kadar ağladım o kadar üzüldüm ki kendim yemek yemeyerek kendimi cezalandırdım resmen

Çok üzücü, anne baba olarak çok uyanık olmak gerekiyor ya doktorlarada inanamayacağız demek.
Sma comfort mu yoksa optipro mu kullanıyorsunuz? Ben hipp , evolvia ve Bebelac Gold denedim bebeğim hala kabız artık en son sma comfort sipariş verdim bir de onu deneyecegim
Comfort canım hazmı kolaymış.

Kızlar ben nemlendirici ürün almamıştım. Losyon mu yoksa yağ mı? Farkı nedir?
O kullandigimiz Catlak yaglarini dogumdan sonra karin kendini toparlayana kadar bir süre daha kullanmaliymisiz. O yuzden yaga devam edecegim. Üzerine de korse, mis

Mamaya asla yanaşmıyorlar doğru anne sütü çok daha iyi biz de farkındayız ama ihtiyaç varken de bebeğe eziyete ne gerek var toparlamışsınız ama öyle düşün bende doktoru pek sevmedim haftaya başka bir doktordan randevu aldım hem sarılığına bakılır hem kilosu ölçülür dedim

Kızlar ali İlk defa kustu ama öyle böyle değil. Birden bir ses duydum üstü batmış. Daha önce azıcık bile kusmamıştı. Bugün d vit ve ferrum başlamıştık, etkisi olabilir mi acaba? 6 damla de vitamini sabah akşam 3 er damla ferrum yazmışlar. İlaçlarla birlikte kusma başlayan oldu mu?

Canım kusmalar başlar artık. Benim ki de ilk kustuğunda burnundan fışkırmıştı korkudan ağlamıştım. Şimdi ara ara kusuyor damlaların da etkisi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…