- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.206
- 313
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #33.281
Kızlar günaydın. Bugün dikişim alınacak. Sezeryan dikişi alınırken acıyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jeli sürüp mü kapağı takıyorsun?Çok geçmiş olsun süt az olunca yara olması kaçınılmaz oluyor. Benimki de öyle oldu kan akıyordu resmen. Mamaya başlamanız çok iyi olmuş biz de aynı derdi çektik bilemedik süt yetiyor sandık hastanenin demesiyle bu yüzden çocuğum sarılık oldu. Göğüs ucu için ısrarla önerim hiçbir krem değil ayva çekirdeği jölesi+gümüş kapak. Mükemmel fayda gördüm şiddetle tavsiye ediyorum
sorduğun için sagol hala burundan yuksek basınclı oksijen alıyor beslenmesi az arttırınca tıkanıyormus stabil yani makinesiz kaldıgında oksijen seviyesi düşüyorOzgurkus canım yavrun nasıl oldu, ne durumdasınız?
16.30 dendi canım.Ben de seni çok iyi anlıuorum bin tane farklı duygu. Ama son gün aileler falan geldi biraz kalabalık olunca insan tüm duygularını yaşayamıyor. Bakalım allah yardımcım olsın bugün. Yarında senin yardımcın olsun inş minişlerimize sağlıkla kavuşalım Her şey yolunda giderse yazarım canım vakit bulduğumdaCanım bende cuma günü olacağım sezeryan
Şimdiden bambaşka duygular içindeyim seni çok iyi anlıyorum
Hem tek bedende son günlerimiz bebeğimle diye duygusallaşıyorum
Hem korkuyorum
Hem sonrası nasıl olacak ağrılımı olacak nasıl birşey diye korkuyorum
Hem heyecanlanıyorum
Herşey bir arada
Yarın kaçta olacaksın canım
Haber et bize de
Sağlıcakla ve kolaylıkla al kucağına
Canım ben de sezaryen tarihini verince ağlamıştım ya çok garip hisler. Allah en güzellerini yaşamayı nasip etsin. İnşallah her şey güzel olacak sağlıkla kavuşacaksın canım. Dualarımız seninle siz de bana dua edin bugün sezaryenimKizlar bizede bugün gün verdi doktor,haftaya sali insallah,akliniza gelirsem dua edin,
Insallah saglikla kavusurum,
Bendede ayni karman corman duygularim 2. Oglum ama hic iki gibi degil
Dogum yapacak arkadaslar insallah saglikla kavusun sizde,hersey yolunda gitsin Allahim rast getirsin,benim ilk oglumda 2. Gün anjio öykümüz var o yuzden cok duygusalim,insallah bu defa hersey yolunda gider ,dua edin bana nolur
Ismim Nesrin
Cok cok iyi anliyrm ayni duygular bendede var canm,bugün doktor gün verdi,agliyacaktim neredeyse
Canım çok geçmiş olsun. Demek yaramaz oğlan sonunda dünyaya geldi Sağlıklı olmanıza çok sevindim. Benim annem de 1. Doğumum kolay 2. Si çok zor oldu diyordu. Bence dedikleri gibi her doğum kendine özel durumları yaratıyor sırasının bi önemi yok. Ama çok şükür sağlıkla kurtulmuşsun canım önemli olan oKızlar ben doğum yaptım. Saçma sapan bi doğum hikayem oldu. Şehir hastanesinde normal doğum doye başladıl, özelde sezeryanla sonuçlandı. Bebegım iyi şükür ama ben çok kötüyüm. 3800 kg 52 cm doğdu. Memeyi tuttu ve emıyor mama takvıyesı de yapıyoruz. Kendımr gelınce ayrıntıları yazarım. Sadece bir şey demek istiyorum. 2.doğumun daha kolay olduğu bir şehir efsanesiymiş.
Sütümü gün içinde sağıyorum emzirdikten sonra ama mama takviyesi yapmamıştık blraz da böyle deneyeyim dedim hangi mamayı kullanıyorsunuz birde biberon olarak meme reddi yapmaması için hangisi daha iyiCanım hepimizde aynı süreç işledi ve gün geçtikçe düzeliyor, yoluna giriyor. Altını aldıktan sonra mama verirsen yiyorlar ama emmede uyuyakalıyorlar. Mama almaya başladıktan sonra sarılık düşmesiyle uyandırman daha kolay olmayabaşlar ve emzirmen ve süresi daha iyi olur. Sütünü düzenli sağmayı ihmal etme.
İnşallah bizim de öyle olur canım doktor aynısını dedi tamam artık sıkıntı olmaz dedi fakat uyandırmak ve emzirmek konusunda sıkıntı yaşadığım için yükselir mi dedim o yüzden haftaya tekrar doktora götüreceğimUykular haram oldu hepimize bende hiç uyumadım daha bugün
Sağlıkla kucağına al inşallah canım
Bizim sarılık hastanede 6-7 bir hafta sonrası 12 çıkmıştı doktor daha yükselmez demişti canım. Tedavi falan da olmadı. Daha fazla yükseleceğini sanmıyorum
Yaaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama bebişin iyi olmasına da sevindim. Umarım bir an önce toparlarsın, sonrasında bekliyoruz doğum hikayeni de. Mümkün olduğunca bebişe odaklan sen memeyi bu kadar çabuk tutmasi çok iyi
Kaçıncı haftada 30 çıktı acaba ben 27+4 haftalık hamileyim 30 ciktiBenim de servikal uzunluk 30 mm çıktı canım ama önemli olan sadece uzunluk değil açılma veya hunileşme var mı ona da bakmak lazım eğer yoksa sıkıntı yok ben bugün sonuçlarımı konuşmak için kendi doktoruma gittim 30 mm için gayet iyi dedi ama yine de mesela dikkat etmemiz lazım çok ayakta kalma oturma genelde uzan progestan kullanıyor musun
8 saat dedilerKızlar sezaeyenden önce kaç saat açlık susuzluk dediler sizs
22. Hafta 30 ölçüldü sonra da değişti 32-34 gitti geldiKaçıncı haftada 30 çıktı acaba ben 27+4 haftalık hamileyim 30 cikti
Aynen öyle yaptımJeli sürüp mü kapağı takıyorsun?
Mama olarak hipp biberon philips avent. Uyanmama sorunu bizde de vardı sarılıktan dolayı altını ıslak pamukla siliyodum ya da yüzünü ancak öyle uyanıyordu. Zaten o dönem sadece biberonla besledim diyebilirim zorla da olsa uyurken biberon alıyordu. Memeyi unutmasın diye memede tutmaya çalıştım hepSütümü gün içinde sağıyorum emzirdikten sonra ama mama takviyesi yapmamıştık blraz da böyle deneyeyim dedim hangi mamayı kullanıyorsunuz birde biberon olarak meme reddi yapmaması için hangisi daha iyi
İnşallah bizim de öyle olur canım doktor aynısını dedi tamam artık sıkıntı olmaz dedi fakat uyandırmak ve emzirmek konusunda sıkıntı yaşadığım için yükselir mi dedim o yüzden haftaya tekrar doktora götüreceğim
Ben 8 saat oncesi bıraktım yemeyi kuzumKızlar sezaeyenden önce kaç saat açlık susuzluk dediler sizs
Allah analı babalı büyütsün çok geçmiş olsun canım. Talihsiz bir süreç olmuş.Kızlar ben doğum yaptım. Saçma sapan bi doğum hikayem oldu. Şehir hastanesinde normal doğum doye başladıl, özelde sezeryanla sonuçlandı. Bebegım iyi şükür ama ben çok kötüyüm. 3800 kg 52 cm doğdu. Memeyi tuttu ve emıyor mama takvıyesı de yapıyoruz. Kendımr gelınce ayrıntıları yazarım. Sadece bir şey demek istiyorum. 2.doğumun daha kolay olduğu bir şehir efsanesiymiş.
Bende alınmadı. Ama apandisit ameliyatında alındığında hiç bişi hissetmemiştim.Kızlar günaydın. Bugün dikişim alınacak. Sezeryan dikişi alınırken acıyor mu?
Peki neden bı durumdaymış ne diyorlar canım?sorduğun için sagol hala burundan yuksek basınclı oksijen alıyor beslenmesi az arttırınca tıkanıyormus stabil yani makinesiz kaldıgında oksijen seviyesi düşüyor
Sma kolay sindirilen mama ve Philips avent kullanıyorum. Mamadan sonra meme veriyorum, emip uyuyor.Sütümü gün içinde sağıyorum emzirdikten sonra ama mama takviyesi yapmamıştık blraz da böyle deneyeyim dedim hangi mamayı kullanıyorsunuz birde biberon olarak meme reddi yapmaması için hangisi daha iyi
İnşallah bizim de öyle olur canım doktor aynısını dedi tamam artık sıkıntı olmaz dedi fakat uyandırmak ve emzirmek konusunda sıkıntı yaşadığım için yükselir mi dedim o yüzden haftaya tekrar doktora götüreceğim
Jeli sürdükten sonra emzirmeden önce yıkıyor musunÇok geçmiş olsun süt az olunca yara olması kaçınılmaz oluyor. Benimki de öyle oldu kan akıyordu resmen. Mamaya başlamanız çok iyi olmuş biz de aynı derdi çektik bilemedik süt yetiyor sandık hastanenin demesiyle bu yüzden çocuğum sarılık oldu. Göğüs ucu için ısrarla önerim hiçbir krem değil ayva çekirdeği jölesi+gümüş kapak. Mükemmel fayda gördüm şiddetle
Aminn canımm kolaylıkla olsun inşallahAynı gün rabbim yardımcımz olsn
Canım zamanla geçecek bunlar , hem sarılık azalacak hem büyüyecek memeye sana alışacakPsikolojik olarak zorlanıyorum gerçekten böyle olacağımı hiç sanmazdım ama yetememe psikolojisi beni çok yoruyor iki gündür özellikle ağlayıp duruyorum günün bazı saatlerinde oğlumu uyandırmak imkansız gibi saatlerce uğraştığım oluyor bana mısın demiyor sarılık 13 e yükseldi bol bol emzir diyorlar ama uyandıramıyorum ki yarın mama alacağım takviye olsun diye cuma doktora gideceğiz
Canım dualarım seninlesorduğun için sagol hala burundan yuksek basınclı oksijen alıyor beslenmesi az arttırınca tıkanıyormus stabil yani makinesiz kaldıgında oksijen seviyesi düşüyor
Dualarım seninle canım16.30 dendi canım.Ben de seni çok iyi anlıuorum bin tane farklı duygu. Ama son gün aileler falan geldi biraz kalabalık olunca insan tüm duygularını yaşayamıyor. Bakalım allah yardımcım olsın bugün. Yarında senin yardımcın olsun inş minişlerimize sağlıkla kavuşalım Her şey yolunda giderse yazarım canım vakit bulduğumda
Canım ben de sezaryen tarihini verince ağlamıştım ya çok garip hisler. Allah en güzellerini yaşamayı nasip etsin. İnşallah her şey güzel olacak sağlıkla kavuşacaksın canım. Dualarımız seninle siz de bana dua edin bugün sezaryenim
Canım çok geçmiş olsun. Demek yaramaz oğlan sonunda dünyaya geldi Sağlıklı olmanıza çok sevindim. Benim annem de 1. Doğumum kolay 2. Si çok zor oldu diyordu. Bence dedikleri gibi her doğum kendine özel durumları yaratıyor sırasının bi önemi yok. Ama çok şükür sağlıkla kurtulmuşsun canım önemli olan o
Canım anne sütünü sağıp şırınga ile parmak besleme yaptık biz aynı durumdaydık. Deneyebilirsin.Psikolojik olarak zorlanıyorum gerçekten böyle olacağımı hiç sanmazdım ama yetememe psikolojisi beni çok yoruyor iki gündür özellikle ağlayıp duruyorum günün bazı saatlerinde oğlumu uyandırmak imkansız gibi saatlerce uğraştığım oluyor bana mısın demiyor sarılık 13 e yükseldi bol bol emzir diyorlar ama uyandıramıyorum ki yarın mama alacağım takviye olsun diye cuma doktora gideceğiz
Bende dikiş alınmadı kuzu ama acı verici değil diye biliyorumKızlar günaydın. Bugün dikişim alınacak. Sezeryan dikişi alınırken acıyor mu?
Önceki gece 12 de bırakmıştımKızlar sezaeyenden önce kaç saat açlık susuzluk dediler sizs
Benimde Pazartesi canım akşam 22 den sonra bişi yeme gece uyanırsan 04.00 a kadar su içebilirsin sonra onu da kes dediKızlar sezaeyenden önce kaç saat açlık susuzluk dediler sizs
Sezeryan da dikiş yapiyorlarmj halen yoksa lazer miKızlar günaydın. Bugün dikişim alınacak. Sezeryan dikişi alınırken acıyor mu?
Zatürre geciriyor.ablası kresten hastalık getirdi sanırım 2kez öksürdü sonra geniz akıntısı derken 3günde 2kez doktora gittik hiçbişry yapamam ciğere inene kadar dedi bana medikalparkın doktoru birde resmen ciğerine inince gel dedi hava bile vermedi…Allah analı babalı büyütsün çok geçmiş olsun canım. Talihsiz bir süreç olmuş.
Bende alınmadı. Ama apandisit ameliyatında alındığında hiç bişi hissetmemiştim.
Peki neden bı durumdaymış ne diyorlar canım?
Sma kolay sindirilen mama ve Philips avent kullanıyorum. Mamadan sonra meme veriyorum, emip uyuyor.
Bende eriyen dikis dediler dikis alincak diye bisey diyen olmadıSezeryan da dikiş yapiyorlarmj halen yoksa lazer mi