• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Aynisi benimde basima geldi devlette ilacla sanci baslatildi bebek kanala bir türlu inmedi gece oldugu icinde doktor sabahi beklmemi istedi sezeryana almadilar cati kemiklerim ve vajinada cok darmis gece yarisi normal dogum yaptim ama ebeler üstime cikti bebek öyle cikabildi tabi icsriyi tamamen yirtti icerde disarda dünyanin dikisi vari ameliyattan beter oldu 2hafta oldu hala dimislerimden oturamiyorum
Devletteki bu saçma prosedür neyin nesi ben anlamiyorum neden bu kadar zorluyorlar acaba

Kızlar sezeryan dikiş lazer olursa nasıl oluyor
Yine iple mi dikiyolar nasıl oluyor?
Ameliyat masasının ışığına yansiyordu görüntü canım biraz bakmıştım ben içeriden normal dikiyorlar, sonra bir ilaçla yapistiriyorlar dışını. İçerideki dikişler kendiliğinden eriyor dışarıda da dikiş olmuyor

Merhaba kızlar. Oğlum bugun 23 günlük oldu. İlk başta eşim grip oldu sonra bana geçti. Baya ağır atlatıyorum serumlarla ayakta duruyorum. Sürekli maske taktım ama malesef oğlumada geçti. Doktora gittik öksürük hapşırma ve burun tıkanıklığı var. Bol bol emzir dedi, balgam sökücü şurup günde yarım cay kasıgı ve burun aspratöryle burnunu temızlememi söyledi. 3 gün geçti hala aynıyız. O öksürdükçe ben ağlıyorum.. çok zormuş içim parçalanıyor daha çok küçük olduğu için. Bi tavsiyesi olan böyle bir durum yaşayan var mı

Mamaya asla yanaşmıyorlar doğru anne sütü çok daha iyi biz de farkındayız ama ihtiyaç varken de bebeğe eziyete ne gerek var toparlamışsınız ama öyle düşün bende doktoru pek sevmedim haftaya başka bir doktordan randevu aldım hem sarılığına bakılır hem kilosu ölçülür dedim
E süt yetmiyorsa mecbur napıcaz. Biz de meraklı değiliz evladımızı mamayla beslemeye. Çok büyük ahım var o doktora. Çocuğumun mama içince verdiği o mutluluk gülümsemesini asla unutmayacağım. Günlerce ağladım o gülümsemeyi görünce anneliğimden nefret ettim. Allah bin belasını versin o doktorun ölene kadar da bedduacısı olacağım. Hayatta en nefret ettiğim şey beddua etmek ama evlat söz konusu olunca kendimi tutamıyorum😢

Arkadsslar gogus yaralari icin ne yapiyorsunuz mustelanin kremini almistim ben ama yinede yara oldu semsert ucu çatladi emerken cok acitiyor
Çpk kez yazdım buraya sponsoru gibi bişeyim artık🙂 ayvanın çekirdeklerini çıkarıp az bir su ile karıştırıp 1 gece bekletip sürersen anında etkisini görürsün. Jel kıvamında olucak

Ameliyat masasının ışığına yansiyordu görüntü canım biraz bakmıştım ben içeriden normal dikiyorlar, sonra bir ilaçla yapistiriyorlar dışını. İçerideki dikişler kendiliğinden eriyor dışarıda da dikiş olmuyor
Ben de bilerek bakmadım yukarıya başta bir baktım boyuyolar bakınca fenalaşırım belki dedim bakmadım.

anne şutu hariç ek damlalara ne zaman başlıcaz. Bize bir şey diyen olmadı
1. Hafta kontrolünde bize d vitamini verdi doktor, 1 aylikta doktor değiştirdik o da gaz damlasına başlattı ek olarak
Genel konusamam ama bu doktor ilk kontrolde bile sarılıgı olmaması anne sütü artı mama alıp kakasını cişini yapmasına ragmen 9 cıkmıstı yoğun bakıma alabılırım dedi hastaneden cıkınca 180 gr vermiş cok vermıs hiç kilo vermemesi gerek dedi şişlik falan inemez diyo 🤷🏻‍♀️
180 Gr neye göre çok demiş ya benimki de o civarlaralda verdi gayet iyi dediler bize. Hayret bir şey doktorun da iyisi önemli
E süt yetmiyorsa mecbur napıcaz. Biz de meraklı değiliz evladımızı mamayla beslemeye. Çok büyük ahım var o doktora. Çocuğumun mama içince verdiği o mutluluk gülümsemesini asla unutmayacağım. Günlerce ağladım o gülümsemeyi görünce anneliğimden nefret ettim. Allah bin belasını versin o doktorun ölene kadar da bedduacısı olacağım. Hayatta en nefret ettiğim şey beddua etmek ama evlat söz konusu olunca kendimi tutamıyorum😢
Canım benim doktorum 1 aylık kontrolünde nasıl emdigini göreyim dedi yanında emzirdim ve süt gelip gelmediğini anlamak için boynuna yutkunmasina bak ordan anlarsın dedi hatta ilk birkaç çekti yutkunmasi sonra yutkundu süt geliyo dedi
Yarın bir aylık aşısı var sonrasında banyo yapılıyordu dimi yaptıran oldu mu aşıyı
Bir gün banyo yapmayın dediler bize 2 gün önce aşı oldu dün yaptık banyomuzu

Merhaba kızlar. Oğlum bugun 23 günlük oldu. İlk başta eşim grip oldu sonra bana geçti. Baya ağır atlatıyorum serumlarla ayakta duruyorum. Sürekli maske taktım ama malesef oğlumada geçti. Doktora gittik öksürük hapşırma ve burun tıkanıklığı var. Bol bol emzir dedi, balgam sökücü şurup günde yarım cay kasıgı ve burun aspratöryle burnunu temızlememi söyledi. 3 gün geçti hala aynıyız. O öksürdükçe ben ağlıyorum.. çok zormuş içim parçalanıyor daha çok küçük olduğu için. Bi tavsiyesi olan böyle bir durum yaşayan var mı
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede atlatırsınız

1. Hafta kontrolünde bize d vitamini verdi doktor, 1 aylikta doktor değiştirdik o da gaz damlasına başlattı ek olarak

180 Gr neye göre çok demiş ya benimki de o civarlaralda verdi gayet iyi dediler bize. Hayret bir şey doktorun da iyisi önemli

Canım benim doktorum 1 aylık kontrolünde nasıl emdigini göreyim dedi yanında emzirdim ve süt gelip gelmediğini anlamak için boynuna yutkunmasina bak ordan anlarsın dedi hatta ilk birkaç çekti yutkunmasi sonra yutkundu süt geliyo dedi

Bir gün banyo yapmayın dediler bize 2 gün önce aşı oldu dün yaptık banyomuzu
Aynen öyle Deva suan yoğun bakımdaysa tek sebebi o kendini bilmez doktor bozuntusu yüzünden

Merhaba kızlar, sürecinizi buradan hep takip ettim. Hiç beklemediğim şeyler yaşadım son hafta. Aşırı mutsuzum. Geçen hafta her şey yolundaydı dr muayenesinden çıktım, birden başım dönmeye ve kusmaya başladım. Hastaneye yatırdılar, beyin kanamasından şüphelendiler mr çektiler. Hatta o ara beni sezaryene bile hazırladılar ne olur ne olmaz diye. Çok şükür tahlillerim iyi çıktı, nistagmus vertigo denildi eve gönderildim. Hamile olduğum için ne bir ilaç ne bir manevra yapılamadı. Bugün 8. Gün acıdan ağlıyorum sürekli. Çok hızlı bir baş dönmesi ve bulantı var. Ayağa kalkamıyorum. Karanlık bir odada tek başıma yatıyorum. Kadın doğumcum bu şekilde normal yapamazsın dedi. Haklı çünkü kendimde bile değilim. Sezaryenle alalım dediler. 39+1 de haftaya perşembeye anlaştık. O da ben ısrar ettim, yoksa bugün alalım dedi. Belki hamilelik hormonları yapmıştır dedi ama o da kesin değil. Bebek çıktıktan sonra eğer geçmezse bebeği kucağıma bile alamam çünkü günün 17 18 saati uyuyorum. Hem de duran çocuğu sezaryenle aldıracağım için vicdanım sızlıyor. Eşim doğur, iyileşmezsen vertigo tedavisi olursun diyo. Hiç böyle hayal etmemiştim. Kafam çok karışık 🙏🏻 Sizinle paylaşmak istedim. Çevrenizde hiç hamileliğin son haftası vertigo olan var mı?

Back