• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sütümü gün içinde sağıyorum emzirdikten sonra ama mama takviyesi yapmamıştık blraz da böyle deneyeyim dedim hangi mamayı kullanıyorsunuz birde biberon olarak meme reddi yapmaması için hangisi daha iyi

İnşallah bizim de öyle olur canım doktor aynısını dedi tamam artık sıkıntı olmaz dedi fakat uyandırmak ve emzirmek konusunda sıkıntı yaşadığım için yükselir mi dedim o yüzden haftaya tekrar doktora götüreceğim
Canm biberon kullanma,ya şırınga ver yada normal basit biberon al,agzina sık,biberona alisirsa isler dahada zorlasir,ben basit biberon aldim silikon kismindan agzina damla damla sikacaz,benim sütüm 3. Gün gelir cünkı ilk 3 gün mama olacak,annem ablam kizkardesim hepimiz ayni 2 gün süt olmuyor bizde
Mama hipp aldim o iyi diye duydum

16.30 dendi canım.❤️Ben de seni çok iyi anlıuorum bin tane farklı duygu. Ama son gün aileler falan geldi biraz kalabalık olunca insan tüm duygularını yaşayamıyor. Bakalım allah yardımcım olsın bugün. Yarında senin yardımcın olsun inş minişlerimize sağlıkla kavuşalım🙏🏻 Her şey yolunda giderse yazarım canım vakit bulduğumda😘❤️

Canım ben de sezaryen tarihini verince ağlamıştım ya çok garip hisler. Allah en güzellerini yaşamayı nasip etsin. İnşallah her şey güzel olacak sağlıkla kavuşacaksın canım. Dualarımız seninle😘 siz de bana dua edin bugün sezaryenim

Canım çok geçmiş olsun. Demek yaramaz oğlan sonunda dünyaya geldi🧿❤️ Sağlıklı olmanıza çok sevindim. Benim annem de 1. Doğumum kolay 2. Si çok zor oldu diyordu. Bence dedikleri gibi her doğum kendine özel durumları yaratıyor sırasının bi önemi yok. Ama çok şükür sağlıkla kurtulmuşsun canım önemli olan o ❤️🧿🧿
Insallah canm saglikla kucakla,cok cok az kalmis
Allahim kurtarsin ikinizide ,sende ekstra duygusalsin demek 😊
Bende öyleyim
Kardesim doktor sezaryendada yanimda olacak bana diyorki aglayanlara sinirleniyrm aglama, dedim nasl annesin insan sesini duyunca agliyor yani,sende aglarsin muhtemelen ama coo guzel duygular 😊

Ben mustelanın yağını aldım canım , bende losyon almadım ama almak gerekirmi ki tecrübeli anneler yazar bize
Kizlar eger saf zeytinyagi varsa poposuna koltuk altina en guzeli o aslinda,doktorlarda oneriyor
Hatta yenidogana bile kabizlik oldugunda caykasigiyla verin diyorlar,
Benim oglumda kabizlik vardi doktor guvendigin zeytinyagi ise ver demisti,yenidogan hocasi

Birde kizlar bazilari sormus,göguse en iyi gelen sey gümüs kapak diyorlar,kremden daha iyi deniyor
Ben simdidem koymaya basladim
Dogumdan bir kac hafta once koyun deniyor,ama yara bile olsa cabuk iyilestiriyormus
Etrafimdaki herkes mucizevi bisey dediler

Çok üzücü, anne baba olarak çok uyanık olmak gerekiyor ya doktorlarada inanamayacağız demek.

Comfort canım hazmı kolaymış.
Genel konusamam ama bu doktor ilk kontrolde bile sarılıgı olmaması anne sütü artı mama alıp kakasını cişini yapmasına ragmen 9 cıkmıstı yoğun bakıma alabılırım dedi hastaneden cıkınca 180 gr vermiş cok vermıs hiç kilo vermemesi gerek dedi şişlik falan inemez diyo 🤷🏻‍♀️

Kızlar ali İlk defa kustu ama öyle böyle değil. Birden bir ses duydum üstü batmış. Daha önce azıcık bile kusmamıştı. Bugün d vit ve ferrum başlamıştık, etkisi olabilir mi acaba? 6 damla de vitamini sabah akşam 3 er damla ferrum yazmışlar. İlaçlarla birlikte kusma başlayan oldu mu?
Bana hemşire 3 damla d vitamini dedi ferrum da vermedi henüz

Birde kizlar bazilari sormus,göguse en iyi gelen sey gümüs kapak diyorlar,kremden daha iyi deniyor
Ben simdidem koymaya basladim
Dogumdan bir kac hafta once koyun deniyor,ama yara bile olsa cabuk iyilestiriyormus
Etrafimdaki herkes mucizevi bisey dediler
Evet kapak çok işe yarıyor kreme gerek bile yok.ben ilk başta krem sürüp kapak kapattım yara oldu.meger kapak kullanilacakmis sadece bilginiz olsun

Bugün doktorlardaydık iyiyiz şükür. Pataloji sonucu iyi. Kanama hala leke leke geliyordu normal, rahim duvarı incelmiş yoğun kanaman olmaz daha dedi. Oğlumun kilo alımı iyi burnu tıkalıydı başka birşeyi yokmuş. Kardiyolojiye de gittik delik varmış kalbinde söylememişlerdi. Sadece bir aylık kontrol yazmışlardı. Kapanmamış ama kapanır hep oluyor zaten.

Arkadsslar gogus yaralari icin ne yapiyorsunuz mustelanin kremini almistim ben ama yinede yara oldu semsert ucu çatladi emerken cok acitiyor

Selam kızlar. Sürecimi anlatmaya geldim. Dün Sabah saat 8 gibi normal kontrole gittim. 42+0 olduğundan doktor yatış verdi. Şehir hastanesinde gittim lanet doğum servisine. Vajinal suni sancı verdiler başta, 5 dk sonra bebeğin kalp atışları düştü bir sürü müdahele yaptılar kurtardılar bebeği. Sancıyı da çikardılar. Sonra normal süreç devam etti. Açıklığım sadece 2 cm dı ve hiç ilerlemedi. Sonra serum olan Suniyi taktılar yine aynı şekilde kalp atışları düştü değişik değişik hareketler falan yaptılar, aşırı parmaklandım, sürekli karnımı salladılar, oksijen ağzımdan hiç çıkmadı vs. Açıklığım hiç ilerlemiyor bu arada. En son gece 11 civarı tekrar suni denediler yine aynı durum yaşandı, bebeğin kalp atışları düştükçe düşüyor, almıyorlar ısrarla sezeryana. Canıma tak etti dedim ben çıkacam hastaneden. Gece 1 civarı zibilyon tane imza karşılığı çıktık hastaneden, özele giriş yaptık. Özeldeki doktor bebek daha kanala inmemiş, senin çatınnda bebeğe müsait değil bunu normal doğurman çok zor zaten dedi. Sezeryans girdik biz de. 3800 gram 52 cm doğdu oğluşum. Sezerysn çok zor bir işlenmiş ama hala ağrılarım çok. Bebeğim emiyor şükğr ardından şırongs ile 5 10 ml mama takviyesi yapıyorız.

Kızlar ali İlk defa kustu ama öyle böyle değil. Birden bir ses duydum üstü batmış. Daha önce azıcık bile kusmamıştı. Bugün d vit ve ferrum başlamıştık, etkisi olabilir mi acaba? 6 damla de vitamini sabah akşam 3 er damla ferrum yazmışlar. İlaçlarla birlikte kusma başlayan oldu mu?
IKi gündur oğlumda cok kusuyor dün hatta ananesinin üstunu batirdi ilk defe bukadar cok kustu ama sanirim uyanikken 1 saatte 1 surekli emiyor fazla geliyor onu kusuyor

Selam kızlar. Sürecimi anlatmaya geldim. Dün Sabah saat 8 gibi normal kontrole gittim. 42+0 olduğundan doktor yatış verdi. Şehir hastanesinde gittim lanet doğum servisine. Vajinal suni sancı verdiler başta, 5 dk sonra bebeğin kalp atışları düştü bir sürü müdahele yaptılar kurtardılar bebeği. Sancıyı da çikardılar. Sonra normal süreç devam etti. Açıklığım sadece 2 cm dı ve hiç ilerlemedi. Sonra serum olan Suniyi taktılar yine aynı şekilde kalp atışları düştü değişik değişik hareketler falan yaptılar, aşırı parmaklandım, sürekli karnımı salladılar, oksijen ağzımdan hiç çıkmadı vs. Açıklığım hiç ilerlemiyor bu arada. En son gece 11 civarı tekrar suni denediler yine aynı durum yaşandı, bebeğin kalp atışları düştükçe düşüyor, almıyorlar ısrarla sezeryana. Canıma tak etti dedim ben çıkacam hastaneden. Gece 1 civarı zibilyon tane imza karşılığı çıktık hastaneden, özele giriş yaptık. Özeldeki doktor bebek daha kanala inmemiş, senin çatınnda bebeğe müsait değil bunu normal doğurman çok zor zaten dedi. Sezeryans girdik biz de. 3800 gram 52 cm doğdu oğluşum. Sezerysn çok zor bir işlenmiş ama hala ağrılarım çok. Bebeğim emiyor şükğr ardından şırongs ile 5 10 ml mama takviyesi yapıyorız.
Aynisi benimde basima geldi devlette ilacla sanci baslatildi bebek kanala bir türlu inmedi gece oldugu icinde doktor sabahi beklmemi istedi sezeryana almadilar cati kemiklerim ve vajinada cok darmis gece yarisi normal dogum yaptim ama ebeler üstime cikti bebek öyle cikabildi tabi icsriyi tamamen yirtti icerde disarda dünyanin dikisi vari ameliyattan beter oldu 2hafta oldu hala dimislerimden oturamiyorum

Back