• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar yarın sezaryenim var. Ama ne hissettiğimi bilmiyorum. Sizde de böyle mi oldu? Dualarınızı bekliyorum❤️
Canım bende cuma günü olacağım sezeryan
Şimdiden bambaşka duygular içindeyim seni çok iyi anlıyorum
Hem tek bedende son günlerimiz bebeğimle diye duygusallaşıyorum
Hem korkuyorum
Hem sonrası nasıl olacak ağrılımı olacak nasıl birşey diye korkuyorum
Hem heyecanlanıyorum
Herşey bir arada
Yarın kaçta olacaksın canım
Haber et bize de 😍🤲🏻
Sağlıcakla ve kolaylıkla al kucağına🤲🏻

Benim oğlumda memede hemen gözlerini kapatiyor ama denedim agzindan cektim memeyi süt geliyor demekki sadece gözleri kapali dedim bende bende burnuna dokunuyorum ayak altina dokunuyorum ensesine dokunuyorum ama gözlerini acmiyor
Gözlerini açmıyor ama memeyi sömürmüyor da çekmiyor valla
Kizlar bugun sezeryan da 3.gun ama agri sızı hâlen yoğun bende yatmak kalkmak yurumek cok zorlaniyorum bebegi emzirmek icin ayri ugrasiyoruz uyanmiyo hep kurcaliyoruz ayak alti ense felan
Canım ağrılardan ağladım bugün hala kötüyüm
Doktor ve bebek hemsireside ısrarla biberon kullanma diyo azda olsa sik sik memeye alistir diyo🙄🙄
Bzim oğlan da asla uyanmıyor emmiyor deliriyoruz ve ense ayak falan kar etmiyor uyandırmıyor.. yara oldu göğsüm sağıp vereyim dedim gelmedi de makineye bakalım yarın doktor ne dicek

Kızlar nasılsınız merak ettim sizi
AryaEvaninAnnesi AryaEvaninAnnesi 7 7thstreet hzlsel hzlsel
Nasıl gidiyor annelik 😍
Biz bugün taburcu olduk.benim de ağrılar tam gaz devam.eve rahat gelebileyim diye Çıkmadan iğne yaptılar ağrı kesici hala etkisi sürüyor.doktora da sordum novalgin, vermidon vb kullanabilirsin boşuna eziyet çekme dedi.valla 1 hafta falan ağrıdıkça almayı düşünüyorum.onun dışında bebek iyi.memeye çok düşkün emzik gibi kullanıyor.2 gecedir 5 dakika anca uyumuşumdır.memeyi çektiğim an kıyamet kopuyor.memelrim aşırı yara oldu.bunun için de hemşireler bi krem önerdi bakalım demeyim faydasını görürsem size yazarım.süt yeter diyorlar ama çişli bezimiz çok az.o yüzden bugünden itibaren sarılık olmamak için sütten sonra mama vereceğiz.şimdilik haberler böyle

Kızlarr günaydın
Ben oğluma dün sabaha karşı 40+3 haftalıkken kavuştum 🐣 sancıyla su gelmesiyle hastaneye gittim sezeryan oldum bir kaka vakası nedeniyle 🙈😂😂😂 bekleyenlere kolaylıklar diliyorum sağlıklı kavuşmalar diliyorum 🤍😍
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım. ♥️
Merhaba arkadaşlar, bizim ilk bebeğimiz olduğu için tamamen tecrübesiziz. Tecrübeli erkek çocuk annelerinden fikir rica edeceğim 😊
Sevgili oğlum neredeyse her altı değiştirildiğinde çiş yapıyor. Biz eşimle bir türlü zamanlamasını ayarlayamadık. Biraz açıp bekletelim diyoruz o zaman yapmıyor, tam yaptı artık olmaz diyoruz ikinciye yapıyor😄 Ya üstümüze ya kendi üstüne işiyor durduramıyoruz. Çoğunlukla kıyafetleri de çiş olduğu için her alt değişiminde komple soyup temiz kıyafet giydiriyoruz. Bu durum da onu çok rahatsız ediyor. Pipiped diye bir şey gördüm, aldım. Külah gibi kumaş bir şey ama o kadar hareketli ki asla durmuyor. Kağıt havlular, pamuk tamponlamalar ne denediysek kıyafetleri ıslatmadan çişi atlatmayı beceremiyoruz. Varsa önerebileceğiniz yöntemler hepsine çok açığız, teşekkürler 🍼👼🤱👨‍🍼👼🍼
Ben alt silme pamuğunu pipinin üstüne koyup kaldırıyorum bacaklarını çiş yaparsa hemen emiyor ve o esnada başka pamukla müdahale ediyorum. Arada çok tepiştiği için kaçaklar olsada çok faydasını gördüm.

Kizlar bizede bugün gün verdi doktor,haftaya sali insallah,akliniza gelirsem dua edin,
Insallah saglikla kavusurum,
Bendede ayni karman corman duygularim 2. Oglum ama hic iki gibi degil 😊
Dogum yapacak arkadaslar insallah saglikla kavusun sizde,hersey yolunda gitsin Allahim rast getirsin,benim ilk oglumda 2. Gün anjio öykümüz var o yuzden cok duygusalim,insallah bu defa hersey yolunda gider ,dua edin bana nolur
Ismim Nesrin

Canım bende cuma günü olacağım sezeryan
Şimdiden bambaşka duygular içindeyim seni çok iyi anlıyorum
Hem tek bedende son günlerimiz bebeğimle diye duygusallaşıyorum
Hem korkuyorum
Hem sonrası nasıl olacak ağrılımı olacak nasıl birşey diye korkuyorum
Hem heyecanlanıyorum
Herşey bir arada
Yarın kaçta olacaksın canım
Haber et bize de 😍🤲🏻
Sağlıcakla ve kolaylıkla al kucağına🤲🏻
Insallah canm saglikla kavusun 🤲

Biz bugün taburcu olduk.benim de ağrılar tam gaz devam.eve rahat gelebileyim diye Çıkmadan iğne yaptılar ağrı kesici hala etkisi sürüyor.doktora da sordum novalgin, vermidon vb kullanabilirsin boşuna eziyet çekme dedi.valla 1 hafta falan ağrıdıkça almayı düşünüyorum.onun dışında bebek iyi.memeye çok düşkün emzik gibi kullanıyor.2 gecedir 5 dakika anca uyumuşumdır.memeyi çektiğim an kıyamet kopuyor.memelrim aşırı yara oldu.bunun için de hemşireler bi krem önerdi bakalım demeyim faydasını görürsem size yazarım.süt yeter diyorlar ama çişli bezimiz çok az.o yüzden bugünden itibaren sarılık olmamak için sütten sonra mama vereceğiz.şimdilik haberler böyle

Biz hala hastanedeyiz bugün taburcu olacağız inş. 🥲 Günün yarısı emzirmek diğer yarısı uyandırma çabaları ile geçiyor. Bugün 3. Gece uyuma sürem Max toplamda 6 saat 🥲
Oyy kızlar yaa🤗
Allahım kolaylıklat versin hepinize
Bebişler de öğrenecek emmeyi , uyum sağlamayı
2-3 ay alışma evreleriymiş onların da
Benimde cuma günü aşırı heyecan ve duygu patlaması yaşıyorum
Uyku da tutmuyor
Tüm duygularım bi arada endişe korku alınganlık duygusallık
Arada yazın merak ediyorum sizi valla

Oyy kızlar yaa🤗
Allahım kolaylıklat versin hepinize
Bebişler de öğrenecek emmeyi , uyum sağlamayı
2-3 ay alışma evreleriymiş onların da
Benimde cuma günü aşırı heyecan ve duygu patlaması yaşıyorum
Uyku da tutmuyor
Tüm duygularım bi arada endişe korku alınganlık duygusallık
Arada yazın merak ediyorum sizi valla
Aynı gün 🥺 rabbim yardımcımz olsn

Kizlar bugun sezeryan da 3.gun ama agri sızı hâlen yoğun bende yatmak kalkmak yurumek cok zorlaniyorum bebegi emzirmek icin ayri ugrasiyoruz uyanmiyo hep kurcaliyoruz ayak alti ense felan
Canım gözün aydın 🌸 ne kadar yürür hareket edersen o kadar ağrın azalır. Benim ikinci gün neredeyse hiçbirşeyim yoktu. Apartmanımda asansör yok 4 kat merdiven çıktım o bile işe yaramıştı. Ağrılarının en kısa zamanda geçmesi dileğiyle 🌸

Çok geçmiş olsun 🌸 süt az olunca yara olması kaçınılmaz oluyor. Benimki de öyle oldu kan akıyordu resmen. Mamaya başlamanız çok iyi olmuş biz de aynı derdi çektik bilemedik süt yetiyor sandık hastanenin demesiyle bu yüzden çocuğum sarılık oldu. Göğüs ucu için ısrarla önerim hiçbir krem değil ayva çekirdeği jölesi+gümüş kapak. Mükemmel fayda gördüm şiddetle tavsiye ediyorum

hzlsel hzlsel & AryaEvaninAnnesi AryaEvaninAnnesi fıstıklar nasılsınız? Bebişler nasıl? 🙋‍♀️

Kızlar nasılsınız merak ettim sizi
AryaEvaninAnnesi AryaEvaninAnnesi 7 7thstreet hzlsel hzlsel
Nasıl gidiyor annelik 😍
Psikolojik olarak zorlanıyorum gerçekten böyle olacağımı hiç sanmazdım ama yetememe psikolojisi beni çok yoruyor iki gündür özellikle ağlayıp duruyorum günün bazı saatlerinde oğlumu uyandırmak imkansız gibi saatlerce uğraştığım oluyor bana mısın demiyor sarılık 13 e yükseldi bol bol emzir diyorlar ama uyandıramıyorum ki yarın mama alacağım takviye olsun diye cuma doktora gideceğiz

Psikolojik olarak zorlanıyorum gerçekten böyle olacağımı hiç sanmazdım ama yetememe psikolojisi beni çok yoruyor iki gündür özellikle ağlayıp duruyorum günün bazı saatlerinde oğlumu uyandırmak imkansız gibi saatlerce uğraştığım oluyor bana mısın demiyor sarılık 13 e yükseldi bol bol emzir diyorlar ama uyandıramıyorum ki yarın mama alacağım takviye olsun diye cuma doktora gideceğiz
Canım hepimizde aynı süreç işledi ve gün geçtikçe düzeliyor, yoluna giriyor. Altını aldıktan sonra mama verirsen yiyorlar ama emmede uyuyakalıyorlar. Mama almaya başladıktan sonra sarılık düşmesiyle uyandırman daha kolay olmayabaşlar ve emzirmen ve süresi daha iyi olur. Sütünü düzenli sağmayı ihmal etme.

Kızlar ben doğum yaptım. Saçma sapan bi doğum hikayem oldu. Şehir hastanesinde normal doğum doye başladıl, özelde sezeryanla sonuçlandı. Bebegım iyi şükür ama ben çok kötüyüm. 3800 kg 52 cm doğdu. Memeyi tuttu ve emıyor mama takvıyesı de yapıyoruz. Kendımr gelınce ayrıntıları yazarım. Sadece bir şey demek istiyorum. 2.doğumun daha kolay olduğu bir şehir efsanesiymiş.

Biz hala hastanedeyiz bugün taburcu olacağız inş. 🥲 Günün yarısı emzirmek diğer yarısı uyandırma çabaları ile geçiyor. Bugün 3. Gece uyuma sürem Max toplamda 6 saat 🥲
Uykular haram oldu hepimize bende hiç uyumadım daha bugün 🙁
Kizlar bizede bugün gün verdi doktor,haftaya sali insallah,akliniza gelirsem dua edin,
Insallah saglikla kavusurum,
Bendede ayni karman corman duygularim 2. Oglum ama hic iki gibi degil 😊
Dogum yapacak arkadaslar insallah saglikla kavusun sizde,hersey yolunda gitsin Allahim rast getirsin,benim ilk oglumda 2. Gün anjio öykümüz var o yuzden cok duygusalim,insallah bu defa hersey yolunda gider ,dua edin bana nolur
Ismim Nesrin
Sağlıkla kucağına al inşallah canım 💖💖
Bizim sarılık hastanede 6-7 bir hafta sonrası 12 çıkmıştı doktor daha yükselmez demişti canım. Tedavi falan da olmadı. Daha fazla yükseleceğini sanmıyorum
Kızlar ben doğum yaptım. Saçma sapan bi doğum hikayem oldu. Şehir hastanesinde normal doğum doye başladıl, özelde sezeryanla sonuçlandı. Bebegım iyi şükür ama ben çok kötüyüm. 3800 kg 52 cm doğdu. Memeyi tuttu ve emıyor mama takvıyesı de yapıyoruz. Kendımr gelınce ayrıntıları yazarım. Sadece bir şey demek istiyorum. 2.doğumun daha kolay olduğu bir şehir efsanesiymiş.
Yaaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama bebişin iyi olmasına da sevindim. Umarım bir an önce toparlarsın, sonrasında bekliyoruz doğum hikayeni de. Mümkün olduğunca bebişe odaklan sen memeyi bu kadar çabuk tutmasi çok iyi💖💖

Back