- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #33.141
Normal dogum yaptim ben belden takilan korse kullandimKanamayı arttırdimi peki
Benim normal dogumdu ama benimde hala sevam ediyor tam dolmuyor ama ortasin doluyor ayni tuvalet kagidinada silerken geliyor ama cok degilSezeryan olan kızlar, kanamalar ne alemde? 15. Gündeyim ama hala var. Çok değil. Adetin ilk günleri kadar yoğun değil, ama leke gibi de değil. Günde 2 defa ped değiştiriyorum ama tam dolmadan, böyle ortaları dolmuş oluyor. Normal mi?
NormalSezeryan olan kızlar, kanamalar ne alemde? 15. Gündeyim ama hala var. Çok değil. Adetin ilk günleri kadar yoğun değil, ama leke gibi de değil. Günde 2 defa ped değiştiriyorum ama tam dolmadan, böyle ortaları dolmuş oluyor. Normal mi?
Markasiz herhangi bi dükkandan bele takilan korse aldim ben onu kullandimHangisini kullanıyorsun
Normal dogumdu benim 12 kilo almistim zaten 7si dogumda gitti sonrasida 5gün icinde gitti hamile kaldigim kiloma döndümSezeryan mi normal doğum mu acaba sizin
Canım ben sade kahve içmiştim bana iyi geliyor ayrıca eşim belime bir süre masaj yapmıştı sancının rahatlaması için, ilk gün uyuyamamıştım o sancı omuza ve boyuna çok vuruyorKizlar gaz cikartamiyorum ya mahvoldum karnim catlicak gibi sizler neler yaptiniz
Benim çok azaldı normal ped kullanıyorum onda da lekelenme gibi az az. Bazen peçetede görüyorum. Bence normaldir canım 40 güne kadar yolu var kanamanın. Anormal bir miktarda kanamasın yeterli bence.Sezeryan olan kızlar, kanamalar ne alemde? 15. Gündeyim ama hala var. Çok değil. Adetin ilk günleri kadar yoğun değil, ama leke gibi de değil. Günde 2 defa ped değiştiriyorum ama tam dolmadan, böyle ortaları dolmuş oluyor. Normal mi?
Gözün aydın canımKızlar bugün bebeğimi alıyorum . Eve gideceğiz 44 gün sonra
Valla cuk cuk cuk sürekli memede,15-30 dakika arası değişiyor canım,emzirip yerine koyduklarımdan 3’ünün 2’sinde bumerang gibi kucağıma dönüyor sıpaKızlar bebekleriniz memeyi kaç dk emiyor
Hastaneden çıkmadan çekmiştim bu fotoyuKızlar kafama takılan bir soru var yine
Şimdi bebeklerinizi emzirdikten sonra ya da önce süt sağanlar , sağdıklarınızı dolaba mı buzluğa mı koyuyorsunuz?
Sonrasında bebeğe verirken ne şekilde çözdürmek gerek
Ben hiç bilmiyorum bunları
Ne ilaci verdi canimBugün doktor ilaç verdi umarım daha da artar teşekkür ederim,sizin dediklerinizi de yapmaya çalışacağım
İlk 2gun normal yürümek iyi gelir ama yürüyemiyorum pit pit karnına vur hemşire demişti. Gaz yer değiştirsinKizlar gaz cikartamiyorum ya mahvoldum karnim catlicak gibi sizler neler yaptiniz
Hastaneden çıkmadan çekmiştim bu fotoyuKızlar kafama takılan bir soru var yine
Şimdi bebeklerinizi emzirdikten sonra ya da önce süt sağanlar , sağdıklarınızı dolaba mı buzluğa mı koyuyorsunuz?
Sonrasında bebeğe verirken ne şekilde çözdürmek gerek
Ben hiç bilmiyorum bunları
Kayısı çayıKizlar gaz cikartamiyorum ya mahvoldum karnim catlicak gibi sizler neler yaptiniz
Yazdığı ilaç yokmuş muadilini verdi eczane.motis ismi. Aslında mide bulantısı kusma ilaciymis ama yan etkilerinde göğüsten akıntı gelmasi falan yazıyor benim anladığım yan etkisi nedeniyle verdi.yoksa süt yapar gibi bir şey yazmıyor. Bir de süt yapan alkolsüz içecekler var ya onları tavsiye etti.Ne ilaci verdi canim
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar bugün bebeğimi alıyorum . Eve gideceğiz 44 gün sonra
Silikon meme ucu nasıl bişey foto atabilirmisiniz
Evet geceleri özellikle daha fazla emmek istiyor dolayısıyla daha çok kusuyor, uyku muydu hak getire banabenimde fazla emiyor sonra gaz cikartirken kusuyor ben direk reflu yataginda yatiriyorum yan yatiriyorum arada kontrol ediyorum çünku geceleri hic gazini cikaramiyor öyle yatiriyorum 5 10 dakika cikarmasada omzumda dik tutuyorum ama
Ben su kaynatıyorum benmari usulü poşetle koyuyorum eriyince biberonu alıyorum
Kızlar çok teşekkür ederimHastaneden çıkmadan çekmiştim bu fotoyu
EvetGogus yarası için de mi kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?