• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sezeryan olan kızlar, kanamalar ne alemde? 15. Gündeyim ama hala var. Çok değil. Adetin ilk günleri kadar yoğun değil, ama leke gibi de değil. Günde 2 defa ped değiştiriyorum ama tam dolmadan, böyle ortaları dolmuş oluyor. Normal mi?
Benim normal dogumdu ama benimde hala sevam ediyor tam dolmuyor ama ortasin doluyor ayni tuvalet kagidinada silerken geliyor ama cok degil

Kizlar gaz cikartamiyorum ya mahvoldum karnim catlicak gibi sizler neler yaptiniz
Canım ben sade kahve içmiştim bana iyi geliyor ayrıca eşim belime bir süre masaj yapmıştı sancının rahatlaması için, ilk gün uyuyamamıştım o sancı omuza ve boyuna çok vuruyor🫠
Sezeryan olan kızlar, kanamalar ne alemde? 15. Gündeyim ama hala var. Çok değil. Adetin ilk günleri kadar yoğun değil, ama leke gibi de değil. Günde 2 defa ped değiştiriyorum ama tam dolmadan, böyle ortaları dolmuş oluyor. Normal mi?
Benim çok azaldı normal ped kullanıyorum onda da lekelenme gibi az az. Bazen peçetede görüyorum. Bence normaldir canım 40 güne kadar yolu var kanamanın. Anormal bir miktarda kanamasın yeterli bence.

Kızlar kafama takılan bir soru var yine 🙈
Şimdi bebeklerinizi emzirdikten sonra ya da önce süt sağanlar , sağdıklarınızı dolaba mı buzluğa mı koyuyorsunuz?
Sonrasında bebeğe verirken ne şekilde çözdürmek gerek
Ben hiç bilmiyorum bunları🙈
Hastaneden çıkmadan çekmiştim bu fotoyu

Eklentiler

• 766B8144-CD61-4B5D-B70E-82FBC5B2ECE5.jpeg
    766B8144-CD61-4B5D-B70E-82FBC5B2ECE5.jpeg
    89,7 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar kafama takılan bir soru var yine 🙈
Şimdi bebeklerinizi emzirdikten sonra ya da önce süt sağanlar , sağdıklarınızı dolaba mı buzluğa mı koyuyorsunuz?
Sonrasında bebeğe verirken ne şekilde çözdürmek gerek
Ben hiç bilmiyorum bunları🙈
Hastaneden çıkmadan çekmiştim bu fotoyu

Ne ilaci verdi canim
Yazdığı ilaç yokmuş muadilini verdi eczane.motis ismi. Aslında mide bulantısı kusma ilaciymis ama yan etkilerinde göğüsten akıntı gelmasi falan yazıyor benim anladığım yan etkisi nedeniyle verdi.yoksa süt yapar gibi bir şey yazmıyor. Bir de süt yapan alkolsüz içecekler var ya onları tavsiye etti.

benimde fazla emiyor sonra gaz cikartirken kusuyor ben direk reflu yataginda yatiriyorum yan yatiriyorum arada kontrol ediyorum çünku geceleri hic gazini cikaramiyor öyle yatiriyorum 5 10 dakika cikarmasada omzumda dik tutuyorum ama
Evet geceleri özellikle daha fazla emmek istiyor dolayısıyla daha çok kusuyor, uyku muydu hak getire bana 🤦🏻‍♀️

Back