2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim 28. Haftada döndü hala ampul gibi baş aşağı ben de erken doğacak diye korkmuştum hala da doğası yok:)

Kızlar kafama takılan bir soru var yine
Şimdi bebeklerinizi emzirdikten sonra ya da önce süt sağanlar , sağdıklarınızı dolaba mı buzluğa mı koyuyorsunuz?
Sonrasında bebeğe verirken ne şekilde çözdürmek gerek
Ben hiç bilmiyorum bunları

Son düzenleme:
İlk gün sıkınca 1 damla gelmişti. Sonrasında 2.gün sıcak su torbası ve koydum sıkınca daha fazla ama yoğun geliyordu. Ama 3.gün önce duş sonra sağma makinası ile 15 cc geldi. Ardından yükselerek devam etti.
Sezeryanda 7.gunum hala biraz yürüyünce yanlarım çok ağrıyor bobreklerimin oralar normal mi acaba sez3yan yapanlar ne zmn rahatça ev işi vs yapmaya basladiniz
3 gün ağrıyordu ama çok değildi. Ben çabuk ayaklandım canım. Ev işi yapmadım ama kendi işimi görecek kadar idare ediyordum.
Göz ve kalça ile ilgili bize bir şey denmedi. Hatta ablam 8 yıl önce doğum yaptığında kalça usgsi çekilmiş bizede dedi. Bu mecbur bir şey değil mi acaba?
Kızlar bebeleriniz günde kaç defa hapşırıyor? Bir hastalık tıkanıklık yok ama saatte 2,3 defa hapşırıyor
Her altını aldığımda neredeyse.
İnşallah geçer.
Kızlar bebekleriniz memeyi kaç dk emiyor
Uzun uzun 1 saate yakın canım.

Henüz dogurmamis Kizlar, Nefes alamama sorununuz var mi ? Varsa bir cözüm buldunuz mu ?
Zorlamadan,nefes nefese kalmadan yapılan egzersizler çok iyi geliyor,ben eliptik bisikletle çalışıyorum son bir haftadır ve resmen ciğer hacmim genişledi daha çok oksijen gidiyor gibi hissediyorum vücuduma,daha iyi nefes alıyor gibiyim

Sezeryan olan kızlar, kanamalar ne alemde? 15. Gündeyim ama hala var. Çok değil. Adetin ilk günleri kadar yoğun değil, ama leke gibi de değil. Günde 2 defa ped değiştiriyorum ama tam dolmadan, böyle ortaları dolmuş oluyor. Normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…