- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #33.121
Amanııın gerçektenmiBen dogum yapali 14 gün oldu hergece emzirmeye su gibi uyaniyorum yani dogumdan sonrada geçmiyor
Karın sarkmasın diye kullanmak gerekiyormuş sanırımLogusa çamaşırlarının karin lastiği sıkı zaten. Ama 6haftadan önce kullanmayı düşünmüyorum. Kullanmak mı lazım acaba ?
Benim 28. Haftada döndü hala ampul gibi baş aşağı ben de erken doğacak diye korkmuştum hala da doğası yok:)27+4 deyim ama ultrasonda en baştan beri 2 hafta önde yani 29+4 oluyor ama bebeğim baş aşağı dönmüş. Vajinamda çok baskı hissediyorum erken doğum yapmaktan korkuyorum. Randevum bir hafta sonra sizce sıkıntı olur mu
Kızlar kafama takılan bir soru var yine
Şimdi bebeklerinizi emzirdikten sonra ya da önce süt sağanlar , sağdıklarınızı dolaba mı buzluğa mı koyuyorsunuz?
Sonrasında bebeğe verirken ne şekilde çözdürmek gerek
Ben hiç bilmiyorum bunları
Yaa çok teşekkür ederim canım
Rica ederim, ne sekilde cözdürecegiz onu ben de biliyorum henüz canim . Daha o Konulara gelemedik bizYaa çok teşekkür ederim canım
AynenRica ederim, ne sekilde cözdürecegiz onu ben de biliyorum henüz canim . Daha o Konulara gelemedik biz
Normal o zaman bebelerin hapşırmasıBenimde cok hapsiriyor uyanikken surekli
Ben su kaynatıyorum benmari usulü poşetle koyuyorum eriyince biberonu alıyorumAynenbelki bilen taze annişler yazarlar
İlk gün sıkınca 1 damla gelmişti. Sonrasında 2.gün sıcak su torbası ve koydum sıkınca daha fazla ama yoğun geliyordu. Ama 3.gün önce duş sonra sağma makinası ile 15 cc geldi. Ardından yükselerek devam etti.Arkadaşlar sezeryan doğum sonrası sütünüz kaç günde geldi. Benim hamileyken göğsümden hep sıvı geliyodu şimdi gelmez oldular. Bebeğim emiyor ama süt yok bugün üçüncü günümüz komposto helva tüketiyorum ama yok. Benim de afedersiniz tuvalet problemim var gaz çıkışı var ama büyük tuvalet hala yapamadım.
3 gün ağrıyordu ama çok değildi. Ben çabuk ayaklandım canım. Ev işi yapmadım ama kendi işimi görecek kadar idare ediyordum.Sezeryanda 7.gunum hala biraz yürüyünce yanlarım çok ağrıyor bobreklerimin oralar normal mi acaba sez3yan yapanlar ne zmn rahatça ev işi vs yapmaya basladiniz
Göz ve kalça ile ilgili bize bir şey denmedi. Hatta ablam 8 yıl önce doğum yaptığında kalça usgsi çekilmiş bizede dedi. Bu mecbur bir şey değil mi acaba?Nasılsınız kızlar ? Takip edemiyorum bebişten. Haftaya 1 aylık olacağız inşallah :) işitmeden geçtik. Sırada göz ve kalça usg si var. Perşembe günü böbrek için üniversite hastanesine gideceğiz takip ettirin dediler inş güzel şeyler duyarız.
Her altını aldığımda neredeyse.Kızlar bebeleriniz günde kaç defa hapşırıyor? Bir hastalık tıkanıklık yok ama saatte 2,3 defa hapşırıyor
İnşallah geçer.Ay yalnız olmadığımıza sevindim mı desem ne desem bilemedimilk kızım da hiç böyle şeyler görmedim. Bu hep memede dursun istiyor sonra ağzından burnundan kusuyor. Geçen hafta doktora gitmiştik sordum normal dedi. Fazlalığı çıkartıyor başını azıcık yüksekte tutmaya yada yan yatırmaya çalışın 3 4 ay gibi geçer dedi
Uzun uzun 1 saate yakın canım.Kızlar bebekleriniz memeyi kaç dk emiyor
BEn eve geldigim gun taktim hemen korse suan nerdeyse hic karnim kalmadiLogusa çamaşırlarının karin lastiği sıkı zaten. Ama 6haftadan önce kullanmayı düşünmüyorum. Kullanmak mı lazım acaba ?
Kanamayı arttırdimi pekiBEn eve geldigim gun taktim hemen korse suan nerdeyse hic karnim kalmadi
Hangisini kullanıyorsunBEn eve geldigim gun taktim hemen korse suan nerdeyse hic karnim kalmadi
Sezeryan mi normal doğum mu acaba sizinBEn eve geldigim gun taktim hemen korse suan nerdeyse hic karnim kalmadi
Zorlamadan,nefes nefese kalmadan yapılan egzersizler çok iyi geliyor,ben eliptik bisikletle çalışıyorum son bir haftadır ve resmen ciğer hacmim genişledi daha çok oksijen gidiyor gibi hissediyorum vücuduma,daha iyi nefes alıyor gibiyimHenüz dogurmamis Kizlar, Nefes alamama sorununuz var mi ? Varsa bir cözüm buldunuz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?