• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Etkilenen arkadaslarim varsa dogumdan sonra okusunlar 🙂🤗Hikayemi anlatayim kizlar.Bugun muayenem vardi doktor muayenesinde bebegin geriden geldigini soyledi acil ultrasyona gonderdi ordaki doktor geriden ama bi sknti olmadgi soyledi sanirim.Neyse sonra nst girdim bu seferde bebek hareket etmedi acilde serum takildi.Serumdan sonra yine nst aldilar o nst dede hem bebgin kalp atislari duzensiz ve dusuk cikti hemde sancim cikti.Sonra doktor alttan muayene etti ve 3 cm acilmam varmis zaten bekliodum acilmam olacagini.Beni dogum haneye yonlendirdi.Ordada alttan baktilar 4 cm yine serum lagman derken benim sancilar artmaya basladi.6cm olunca suyumu bosalttirdilar.Su gidince bebek iyice assa indi.Sonra iste rutin seyler nefes al ver falan.Normal yatakta yatarken sancilarim sklasti ve ben ikinmaya basladim bezimi falan toplayip dogum odasina goturemeden yattigim yatakta dogurdum 🤣Ortalik batti ebenin ust bas sonra tabi olaylar gecince baya bi ozur diledim 😄Coxuk cikmis cikio bana tut dio valla bende ikinma geldi die ikindim gitti tutamam napim zaten insan o ani beklio ikiniyimda ciksin die.Rabbime cok sukur bu sekilde oldu dikisim falan yok benim bu 3. Dogum oldugu icin.Zaten saglik ocagindaki eebemde demisti 3.hizli gelir evde dogurma die.Ama varya nazar degecek die cok korktum ebeler hem diolar ki boyun kisa nasil dogurdun hem acilmam patir patir ilerledigi icin aferim falan diolar dedim massallah deyin 🙂Herkesin dogum hikayesi kendine kizlar gercekten herkesin ki farkli disardan bakana hemen dgurdu olarak gorunuo ama iste bide bana sorun ama tabi yinede beklemekde zor Rabbim dogum yapmayi bekleyen sizlere hayirli dogumlar nasip etsin İnsallah ❤️🥰🤲Bu arada sancida toplanma seklinde olmadi bebek bi tarafta poposunu dikti kaldi.Sancilarimda bele vuran ve adet agrisi gbi assa inen sancilardi.
Gözün aydın canım geçmiş olsun sağlıkla büyüt evladını inşallah 😍 banada zor geçmişti doğum ama hızlı olmuştu ama senin odada doğumhaneye gidemeden yatakta doğum yapman süper 🤩 😀

Doğum yapanların hepsinin bebişi sağlıkla büyüsün Allah analı babalı büyütsün.
12.12.22 de ben de spinal sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Dil bağı problemi dışında bi şey yok çok şükür. Onu da 3,5 gün içinde halledelim yoksa anestezi ile kesmek zorunda kalacağız dedi. Kafam çok karışık. Bi yandan sezeryan ağrıları bi yandan sütüm yetiyor mu kaygısı.. sabahları emzirmek için uyandıramadığım emmeyen çocuk geceleri memeden inmiyor uykusuzluk şimdiden yordu 🤦‍♀️ ama yüzüne bakınca herşeyi unutuyorum minik adamım benim👼
Gözün aydın canım maşallah, Allah analı babalı büyütsün inşallah ♥️
Emmeye uyandı oğluş 3 saat oldu altına da yaptı temizle gaz çıkar uyut bir saati geçiyor. Bazen 2 saatte emmek istiyor gece. Öyle olunca uyku uyumamış oluyorum. Gündüz daha rahat uyuyor. Ters olmuş bu bebe
Aynen uyandır, bez değiştir, emsin, uykuya dalsın rahat 2 saati buluyor. Bu gece insaf etti 4 saat uyumuşum. Süre uzun ama kaç gündür toplasam 4 saat uyku yoktu, dinlenmişim☺️

Kızlar ya silikon gogus ucuyla emziriyordum ama bebeğimin çenesi mi kuvvetlendi nedir 2 gündür canım yanıyordu biraz önce de emziriyordum biraz uzun sürdü emzirme canım yansa da emzireyim dedim sütüm de cok degil zaten bir de baktım bebegin ağzı kan olmuş meğerse süt yerine kan emmiş çok üzüldüm ya kusmadi da henüz.

Nolur bana bilen biri yardım etsin 😓 perşembe günü doğum yaptım sezeryan ile dün kadın doğum doktoruna gittin ateşim olduğu için kanda crp 177 cıkmış doktor augmentin bid ve ornisid fort verdi emzirmeye devam edebilirsin dedi
Ama ornisid ford icin de emzirenler kullanmamali yazıyor bebeğe süte geçiyormuş çok moralim bozuldu ne yapmalıyım sizce ?

Nolur bana bilen biri yardım etsin 😓 perşembe günü doğum yaptım sezeryan ile dün kadın doğum doktoruna gittin ateşim olduğu için kanda crp 177 cıkmış doktor augmentin bid ve ornisid fort verdi emzirmeye devam edebilirsin dedi
Ama ornisid ford icin de emzirenler kullanmamali yazıyor bebeğe süte geçiyormuş çok moralim bozuldu ne yapmalıyım sizce ?
Doktor yazdıysa kullan canım hemen hemen tüm ilaçlarda yazar o. Sen iyileşemezssen bebeğin o sütten geçme ihtimali olan ilaçtan etkilendiğinden daha fazla etkilenecek

Henüz dogurmamis Kizlar, Nefes alamama sorununuz var mi ? Varsa bir cözüm buldunuz mu ?
Benim var aldığım nefes sanki bana yetmiyo tıkanıyorum gibi derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum ya da konuşurken yorulup nefes nefese kalıyorum. Çözümüm yok normal olur öyle deyyola 🤦🏻‍♀️
Bir_Kucuk_Mars Bir_Kucuk_Mars ben dogum yaptim kizlar 37+3 bebegim 2700 doğdu suan yanimda cok sukur emzirmekle ugrasiorum her ihtimale karsi mamada aldirdim.Hikayemide yazacagim İnsallah💓Rabbim tum bekleyenlere hayirli dogumlar nasip etsin🤲
🧿🧿🧿 gözün aydın canım sağlıkla büyüt inş minişini. Sana da geçmiş olsun. Bundan sonrası için kolaylıklar diliyorum❤️
Sağlıkla büyüsün minişin canım🧿❤️ Çok geçmiş olsun inş bilen arkadaşle yardımcı olur🙏🏻
Kızlarr günaydın
Ben oğluma dün sabaha karşı 40+3 haftalıkken kavuştum 🐣 sancıyla su gelmesiyle hastaneye gittim sezeryan oldum bir kaka vakası nedeniyle 🙈😂😂😂 bekleyenlere kolaylıklar diliyorum sağlıklı kavuşmalar diliyorum 🤍😍
Canım gözün aydın. Sağlıkla büyüsün miniş🧿❤️ Sana da kolaylıklar diliyorum bundan sonrası için🧿
2 gündür okuyamadım kızlar. Kaldı mı benden başka doğum yapmayan. Gerçekten moralim çok bozuk
Kuzum moralini bozma. Doktorun dedi mi şu vakte kadar bekleyelim gelmezse alırız diye

Henüz dogurmamis Kizlar, Nefes alamama sorununuz var mi ? Varsa bir cözüm buldunuz mu ?
Benim var aldığım nefes sanki bana yetmiyo tıkanıyorum gibi derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum ya da konuşurken yorulup nefes nefese kalıyorum. Çözümüm yok normal olur öyle deyyola 🤦🏻‍♀️
Bir_Kucuk_Mars Bir_Kucuk_Mars ben dogum yaptim kizlar 37+3 bebegim 2700 doğdu suan yanimda cok sukur emzirmekle ugrasiorum her ihtimale karsi mamada aldirdim.Hikayemide yazacagim İnsallah💓Rabbim tum bekleyenlere hayirli dogumlar nasip etsin🤲
🧿🧿🧿 gözün aydın canım sağlıkla büyüt inş minişini. Sana da geçmiş olsun. Bundan sonrası için kolaylıklar diliyorum❤️
Sağlıkla büyüsün minişin canım🧿❤️ Çok geçmiş olsun inş bilen arkadaşle yardımcı olur🙏🏻
Kızlarr günaydın
Ben oğluma dün sabaha karşı 40+3 haftalıkken kavuştum 🐣 sancıyla su gelmesiyle hastaneye gittim sezeryan oldum bir kaka vakası nedeniyle 🙈😂😂😂 bekleyenlere kolaylıklar diliyorum sağlıklı kavuşmalar diliyorum 🤍😍
Canım gözün aydın. Sağlıkla büyüsün miniş🧿❤️ Sana da kolaylıklar diliyorum bundan sonrası için🧿
2 gündür okuyamadım kızlar. Kaldı mı benden başka doğum yapmayan. Gerçekten moralim çok bozuk
Kuzum moralini bozma. Doktorun dedi mi şu vakte kadar bekleyelim gelmezse alırız diye

25 günlük anneyim. Göğüslerim ilk başta çok sertti süt gölllenmesi olmuştu. Daha sonra geçti ve yumuşamıştı emzirme ile ilgili bir göğsümde çatlak dışında bir sorun kalmamıştı. Şimdi yine aşırı şişiyor, emzirmediğim zamanlarda bile ağrıyor. Buna nasıl çözüm bulucam bilmiyorum. Elle sağmak acı veriyor, makine ile sağanak sütü daha da arttırmak istemiyorum. Ne yapabilirim sizce kızlar. Artık gerçekten canım çok yanıyor.

25 günlük anneyim. Göğüslerim ilk başta çok sertti süt gölllenmesi olmuştu. Daha sonra geçti ve yumuşamıştı emzirme ile ilgili bir göğsümde çatlak dışında bir sorun kalmamıştı. Şimdi yine aşırı şişiyor, emzirmediğim zamanlarda bile ağrıyor. Buna nasıl çözüm bulucam bilmiyorum. Elle sağmak acı veriyor, makine ile sağanak sütü daha da arttırmak istemiyorum. Ne yapabilirim sizce kızlar. Artık gerçekten canım çok yanıyor.
12 günlük annelik tecrübeme dayanarak şunu söyleyebilirim ki göğüslerinin yumuşaması için canın yansa da ya emzirmen ya da makinayla sağım yapman gerek. Benim de öyleydi düzenli süt gelince ve emzirebilince yumuşadılar

Canım ben ona çözümü şöyle buldum. baştan biraz sağıyorum rahatlamazsa emdikten sonra sadece sertlik geçene kadar sağıyorum. Ama göğüs boşalana kadar sağmıyorum. mesela her yer yumuşadı bir yerde sert kaldı kol altına doğru gibi çocuğu değişik pozisyonda tutup emziriyorum orayı rahatlatıyor. Göğüs boşalana kadar hep sağarsan daha da artıyor böyle sadece minik minik sağınca normale döndü. Şimdi emdiği kadar oluyor çok şükür rahatsızlığın geçti.

Ben de yarın Allahın izni ile sezaryenle doğum yapıcam. Son günlerimde güzel uyumak istiyorum ama eşimin horlamalarından uyuyamadım yine. Başka odalarda yatamam ailelerimiz geldi😃 öyle işte heyecan panik yorgunluk. İnşallah her şey çok güzel olur hepimiz için🤲🏻
Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin yavrunu. İnşaallah çok güzel bir doğumun olur🤲

Back