• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bebeklerim bir haftalık hep hıçkırıyorlar uyurken normal mi ? Bi de emzirdikten sonra direkt yatırıyor musunuz . Ben yatiriyirum çünkü emerken uyuyorlar zaten acaba yanlış mı yapiyorum
Ben yatırmıyorum canım yatıracaksam da başının iyice yukarda olmasına dikkat ediyorum reflü yatağı gibi pozisyonda yani. Hıçkırık büyüdüğünü gösterir derler bizim oralarda kötü bir şey değil diye biliyorum. Ama emzirirken sonra direkt yatırmaya çekiniyorum zaten son zamanlarda gaz çıkartırken kusma oluyor o yüzden riskli bence

Mama markanız ne acaba, gerçi anne sütüne göre mamalar her türlü zor sindiriliyor, biz de sıkıntı yaşıyoruz kaka yaparken çok zorlanıyor ikinmaktan dün gece hiç uyuyamadik 🥺 internette bir yerde mamanın içine çok az zeytinyağı damlatilabilir diye okumuş eşim, sizce nasıl olur kızlar yaa 🤔
Önce hipp denedik sonra evolvia denedik şimdi de bebelac Gold denedim ama hemen hemen hepsi aynı ikinarak kaka yapıyor tüm mamalar yarim yarım kaldı.ben bazen içine koyuyorum zeytin yağı ise ne kadar yarıyor bilmiyorum

Sorma doymak bilmiyor bizim ki, gazı var emiyor, uyuyamadıysa emiyor, emmek için yaşıyor garibim. Sonra kusuyor ağız dolusu. Mama verirsek eğer uzun soluklu uyuyor. Anlamadım nasıl yapacağız. Yarın doktora gidicez soracağım ne yapalım diye. Bizim ilk bebeğimiz bu işin normali nedir bilmiyoruz.
Ay yalnız olmadığımıza sevindim mı desem ne desem bilemedim🤦🏻‍♀️ ilk kızım da hiç böyle şeyler görmedim. Bu hep memede dursun istiyor sonra ağzından burnundan kusuyor. Geçen hafta doktora gitmiştik sordum normal dedi. Fazlalığı çıkartıyor başını azıcık yüksekte tutmaya yada yan yatırmaya çalışın 3 4 ay gibi geçer dedi

Ay yalnız olmadığımıza sevindim mı desem ne desem bilemedim🤦🏻‍♀️ ilk kızım da hiç böyle şeyler görmedim. Bu hep memede dursun istiyor sonra ağzından burnundan kusuyor. Geçen hafta doktora gitmiştik sordum normal dedi. Fazlalığı çıkartıyor başını azıcık yüksekte tutmaya yada yan yatırmaya çalışın 3 4 ay gibi geçer dedi
benimde fazla emiyor sonra gaz cikartirken kusuyor ben direk reflu yataginda yatiriyorum yan yatiriyorum arada kontrol ediyorum çünku geceleri hic gazini cikaramiyor öyle yatiriyorum 5 10 dakika cikarmasada omzumda dik tutuyorum ama

1 haftadır aynı durumdayım duvara koyuyorum elimi ayağımı sabaha kadar uykular haram sonn 9 gün ama sanki hiç geçmeyecekmiş gibi ☺️
Ahh bende öyleyim canımm , heleki ayaklarıma kalkıp buz dolabından çıkardığım kolonyayı döküyorum anlık ferahlatıyor sonra yine bana yangınlar😀🙈

Back