Etkilenen arkadaslarim varsa dogumdan sonra okusunlar
Hikayemi anlatayim kizlar.Bugun muayenem vardi doktor muayenesinde bebegin geriden geldigini soyledi acil ultrasyona gonderdi ordaki doktor geriden ama bi sknti olmadgi soyledi sanirim.Neyse sonra nst girdim bu seferde bebek hareket etmedi acilde serum takildi.Serumdan sonra yine nst aldilar o nst dede hem bebgin kalp atislari duzensiz ve dusuk cikti hemde sancim cikti.Sonra doktor alttan muayene etti ve 3 cm acilmam varmis zaten bekliodum acilmam olacagini.Beni dogum haneye yonlendirdi.Ordada alttan baktilar 4 cm yine serum lagman derken benim sancilar artmaya basladi.6cm olunca suyumu bosalttirdilar.Su gidince bebek iyice assa indi.Sonra iste rutin seyler nefes al ver falan.Normal yatakta yatarken sancilarim sklasti ve ben ikinmaya basladim bezimi falan toplayip dogum odasina goturemeden yattigim yatakta dogurdum
Ortalik batti ebenin ust bas sonra tabi olaylar gecince baya bi ozur diledim
Coxuk cikmis cikio bana tut dio valla bende ikinma geldi die ikindim gitti tutamam napim zaten insan o ani beklio ikiniyimda ciksin die.Rabbime cok sukur bu sekilde oldu dikisim falan yok benim bu 3. Dogum oldugu icin.Zaten saglik ocagindaki eebemde demisti 3.hizli gelir evde dogurma die.Ama varya nazar degecek die cok korktum ebeler hem diolar ki boyun kisa nasil dogurdun hem acilmam patir patir ilerledigi icin aferim falan diolar dedim massallah deyin
Herkesin dogum hikayesi kendine kizlar gercekten herkesin ki farkli disardan bakana hemen dgurdu olarak gorunuo ama iste bide bana sorun ama tabi yinede beklemekde zor Rabbim dogum yapmayi bekleyen sizlere hayirli dogumlar nasip etsin İnsallah
Bu arada sancida toplanma seklinde olmadi bebek bi tarafta poposunu dikti kaldi.Sancilarimda bele vuran ve adet agrisi gbi assa inen sancilardi.