2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
İnsallah bugun bılgı için gittim durumu ciddi dedi doktor zatürre tüm ciğerleri sarmıs entübe edebılırım dedi nefes alamıyor kendisi Allahım nasıl zor imtihan
Cok geçmiş olsun umarım toparlanır bır an önce minik kızın. Allahım şifa versin

Serum fizyolojik ile burun temizligi yapan var mı? Günde kaç defa yapıyorsunuz? Sabah yaptım 1 cc bir burna, 1 cc diğer burna, ara ara yine yapsam mı ki? Babamız ve ablamız hasta ödüm kopuyor bebeğe buluşacak diye, burnu biraz tıkalı

Kızlar bir çoğumuz doğum yaptı aslında ama geride kalanlara sormak istiyorum
Ben geceleri inanılmaz terliyorum üstümü 3-4 sefer değiştirmek zorunda kalıyorum bide beni en çok yoran şey ayaklarım inanılmaz yanıyor gece tüm gece yorgan dışında ama alev alıyor resmen birbirine bile değdiremiyorum
Az kaldı doğuma
Doğumdan sonra geçecekmi bu yangınlar
Hamileyken menopozda yaşananları yaşıyormuşuz öyle okumuştum, menopoz böyleyse yandık ozaman

Sağlıkla büyüsün inşallah Seninle aynı gün transfer olmuştuk bakalım ben ne zaman doğurabileceğim

Kızlar bugün sezeryanla doğum yapalı 13 gün oldu. Sütüm hala az ne yersem pek artmıyor. Süt çayları arttırıyor biraz o kadar.ne yapmalıyım? Fikri olan var mı? Bebeğime ekstra mama veriyorum o da kabız yapıyor baya sıkıntı yaşıyor çocuğum

İlk hamileliğimde nefes almakta bile zorlanıyordum,yanıyordum,yatakta dönemiyordum ama son haftalarımın yaza denk gelmesiyle ilgili diye düşünmüştüm,doğum sonrası lohusalıkta da oluyor ateş basmaları,hava serinleyince rahat etmiştim.Şimdiki hamileliğimdeyse fiziksel olarak bir sıkıntım yok,günlük 15-20 dk kadar egzersiz yapıyorum onunla da ilgili olabilir,yatar yatmaz uyuyakalıyorum mide yanmasıymış vücut ağrısıymış hiç yaşamadım

Allahim ya cok gecmis olsun Rabbim kisa zamanda atlatmayi nasip etsin sanada guc kuvvet versin canim ya.Nasil oyle ilerlemis ya bi belirtisi olmadi mi
2kez öksürdü uykuda sonraki gün genız akıntısı basladı cocuk doktoru biley yok dedi burnunu yıka dedi yıkıyorum anlık rahatlıyo hemen doluyodu cumadan pazara kadar kötülesti solunumu sanıyelık duruyordu hırıltısı vardı götürüyorum bişey yapamayoz diyorlar sehır hastanesıne götürdüm yatırdılar

Rabbim iyidoktrlara dusursun ya cok zor bi durum ama o minigim bizden bile gucludur Rabbimin izniyle atlatacak kisazamnda insallah

Aynisi bendede var canm,hem usutmektem korkuyrm ama ustüm kapalida yatamiyrm
Normaldede ısınmayan bir insanim,son haftalar iyice yanmaya basladim,sumada 37+5im

Aynisi bendede var canm,hem usutmektem korkuyrm ama ustüm kapalida yatamiyrm
Normaldede ısınmayan bir insanim,son haftalar iyice yanmaya basladim,sumada 37+5im
Aynen ya son haftalar artık böyle oluyor canlar bende 38+3 üm haftaya salı sezeryana giricem heyecan dorukta tüm hamilelere Allah yardımcı olur inşallah

Dısarısı geceleri -11, gündüz -8.. Ev 19 derece ben tişörtle donla geziyorum . ama ayak yanmam hiç olmadı açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…