- 1 Eylül 2021
- 4.793
- 18.321
- 158
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #33.021
Cok geçmiş olsun umarım toparlanır bır an önce minik kızın. Allahım şifa versinİnsallah bugun bılgı için gittim durumu ciddi dedi doktor zatürre tüm ciğerleri sarmıs entübe edebılırım dedi nefes alamıyor kendisi Allahım nasıl zor imtihan
Sağlıkla büyüsün inşallahKizlarrr☺dogurdum da geldim ❤12.12.2022 saat 14.20de oglusum dünyaya geldi. Cok şükür gayet iyi 3700gram 50 cm benim cok agrim oldu basta kipirdayamadim ama suan iyiyim yürüdüm idrara bile ciktim..bebisle birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Emsin diye uğraşıyorum tek göğüsten aliyo ama digerini almiyo.bebek hemşiresi kaka rengine bakarak yeterli süt aliyo demekki dedi ama analık yüklendi direk daha ck emsin telasindayim bizden haberler suan boyle. Emzirme yastigini şiddetle tavsiye ederim bu arada ❤
Allah şifa versin, üzülme onlar çok güçlü oluyorlar bunu da atlatırİnsallah bugun bılgı için gittim durumu ciddi dedi doktor zatürre tüm ciğerleri sarmıs entübe edebılırım dedi nefes alamıyor kendisi Allahım nasıl zor imtihan
İlk hamileliğimde nefes almakta bile zorlanıyordum,yanıyordum,yatakta dönemiyordum ama son haftalarımın yaza denk gelmesiyle ilgili diye düşünmüştüm,doğum sonrası lohusalıkta da oluyor ateş basmaları,hava serinleyince rahat etmiştim.Şimdiki hamileliğimdeyse fiziksel olarak bir sıkıntım yok,günlük 15-20 dk kadar egzersiz yapıyorum onunla da ilgili olabilir,yatar yatmaz uyuyakalıyorum mide yanmasıymış vücut ağrısıymış hiç yaşamadımKızlar bir çoğumuz doğum yaptı aslında ama geride kalanlara sormak istiyorum
Ben geceleri inanılmaz terliyorum üstümü 3-4 sefer değiştirmek zorunda kalıyorum bide beni en çok yoran şey ayaklarım inanılmaz yanıyor gecetüm gece yorgan dışında ama alev alıyor resmen birbirine bile değdiremiyorum
Az kaldı doğuma
Doğumdan sonra geçecekmi bu yangınlar
Hamileyken menopozda yaşananları yaşıyormuşuz öyle okumuştum, menopoz böyleyse yandık ozaman
Allah acil şifa versin,bebişler çok güçlü, atlatacak emin olunİnsallah bugun bılgı için gittim durumu ciddi dedi doktor zatürre tüm ciğerleri sarmıs entübe edebılırım dedi nefes alamıyor kendisi Allahım nasıl zor imtihan
2kez öksürdü uykuda sonraki gün genız akıntısı basladı cocuk doktoru biley yok dedi burnunu yıka dedi yıkıyorum anlık rahatlıyo hemen doluyodu cumadan pazara kadar kötülesti solunumu sanıyelık duruyordu hırıltısı vardı götürüyorum bişey yapamayoz diyorlar sehır hastanesıne götürdüm yatırdılarAllahim ya cok gecmis olsun Rabbim kisa zamanda atlatmayi nasip etsin sanada guc kuvvet versin canim ya.Nasil oyle ilerlemis ya bi belirtisi olmadi mi
Aynı durumdayımKızlar çocuğun boğazına süt kaçacak korkusu, çocuk hasta olacak korkusu sardı bu ara beni. İyice piskolojim bozuldu ne olacak böyle
Rabbim iyidoktrlara dusursun ya cok zor bi durum ama o minigim bizden bile gucludur Rabbimin izniyle atlatacak kisazamnda insallah2kez öksürdü uykuda sonraki gün genız akıntısı basladı cocuk doktoru biley yok dedi burnunu yıka dedi yıkıyorum anlık rahatlıyo hemen doluyodu cumadan pazara kadar kötülesti solunumu sanıyelık duruyordu hırıltısı vardı götürüyorum bişey yapamayoz diyorlar sehır hastanesıne götürdüm yatırdılar
Saglikla gelsin bebegin canmKızlar gelen şey suyummuş doktorum yatisimi verdi sezeyana alacaklar dua edin
Aynisi bendede var canm,hem usutmektem korkuyrm ama ustüm kapalida yatamiyrmKızlar bir çoğumuz doğum yaptı aslında ama geride kalanlara sormak istiyorum
Ben geceleri inanılmaz terliyorum üstümü 3-4 sefer değiştirmek zorunda kalıyorum bide beni en çok yoran şey ayaklarım inanılmaz yanıyor gecetüm gece yorgan dışında ama alev alıyor resmen birbirine bile değdiremiyorum
Az kaldı doğuma
Hamileyken menopozda yaşananları yaşıyormuşuz öyle okumuştum, menopoz böyleyse yandık ozaman
Aynen ya son haftalar artık böyle oluyor canlar bende 38+3 üm haftaya salı sezeryana giricem heyecan dorukta tüm hamilelere Allah yardımcı olur inşallahAynisi bendede var canm,hem usutmektem korkuyrm ama ustüm kapalida yatamiyrm
Normaldede ısınmayan bir insanim,son haftalar iyice yanmaya basladim,sumada 37+5im
Dısarısı geceleri -11, gündüz -8.. Ev 19 derece ben tişörtle donla geziyorum . ama ayak yanmam hiç olmadı açıkçasıKızlar bir çoğumuz doğum yaptı aslında ama geride kalanlara sormak istiyorum
Az kaldı doğuma
Cok sevindim canım Allah kavuşturmuş sonunda . Hep mutlu sağlıklı olun birlikteKızlar bugün bebeğimi alıyorum . Eve gideceğiz 44 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?