• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar yazamadım iyiyiz 3240 gr doğduk doğduğunda su yutmuş biraz zorlandı ♥️ şimdi yanımda çok şükür
Çok şükür canım çok sevindim 💖🧿
Kızlar 37+2 deyim 22 Aralık için sezeryan günü almıştık. Ama iki gündür azar azar ve sık sık su geliyor. Sizce bu doğum başlangıcı mıdır? Akıntıdan çok farklı renksiz bildiğin su ayırt edebiliyorum. Doktoruma yazdım yarın gel bakalım dedi. İnşallah sıkıntı yoktur. Böyle bir durum başına gelen oldu mu? Suyun gelmesi illaki foş diye çok mu olmalı?
Az az da gelebilir benim öyle gelmişti
Kızlar prensesim doğdu😍ağrım var biraz ama ikimiz de iyiyiz çok şükür.emmeye de başladık
Geçmiş olsun canım sağlıkla büyüsün 💖
Kızlar çocuğun boğazına süt kaçacak korkusu, çocuk hasta olacak korkusu sardı bu ara beni. İyice piskolojim bozuldu ne olacak böyle
Of bende de başladı sürekli ufak tefek şeylerden bir yerine bir şey olur mu mikrop kapar mi vs korkusu

Kızlar çocuğun boğazına süt kaçacak korkusu, çocuk hasta olacak korkusu sardı bu ara beni. İyice piskolojim bozuldu ne olacak böyle
Hastalik korkusu cok fena,benim buyuk oglan su ortalikta dolanan strepA’dan oldu 2 gundur doktorlardaydik,dun antibiyotik yazildi,bulasici en az 1-2 gun cok yaklasmamaya bakin dedi,ama ne mumkun bebegi opucem anne,sana sarilicam anne baba,aklim cikiyor bebege gececek diye,atesine bak burnuna bak kafayi yedim gunlerdir.Buyugede aklim cikiyo bisey olcak diye,cok zor cok 😳

Benimki 28den beri baş aşağı canım ama belli bir haftadan sonra zor tabi dönmeleri büyüdükleri için fakat belli olmaz okuduklarımda 37de dönenler olmuş
27+4 deyim ama ultrasonda en baştan beri 2 hafta önde yani 29+4 oluyor ama bebeğim baş aşağı dönmüş. Vajinamda çok baskı hissediyorum erken doğum yapmaktan korkuyorum. Randevum bir hafta sonra sizce sıkıntı olur mu

😂😂 Bizimki de baş aşağıydı en son kontrol de ama kanala girmemiş bile daha dedim hocam kafası büyük ondan giremiyor olabilir mi oda bir sebep olabilir ama bu sürecte bol yürüyüş ve kendini yormayacak sporlarla bebeği kanala sokabiliriz dedi, eğer girmezse demek ki sezeryan konusu o zaman açılacak ☺️
27+4 deyim ama ultrasonda en baştan beri 2 hafta önde yani 29+4 oluyor ama bebeğim baş aşağı dönmüş. Vajinamda çok baskı hissediyorum erken doğum yapmaktan korkuyorum. Randevum bir hafta sonra sizce sıkıntı olur mu

Kizlarrr☺😚dogurdum da geldim 🤗❤12.12.2022 saat 14.20de oglusum dünyaya geldi. Cok şükür gayet iyi 3700gram 50 cm🤗🤗🤗benim cok agrim oldu basta kipirdayamadim ama suan iyiyim yürüdüm idrara bile ciktim..bebisle birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Emsin diye uğraşıyorum tek göğüsten aliyo ama digerini almiyo.bebek hemşiresi kaka rengine bakarak yeterli süt aliyo demekki dedi ama analık yüklendi direk daha ck emsin telasindayim😀bizden haberler suan boyle. Emzirme yastigini şiddetle tavsiye ederim bu arada 😊

Kizlarrr☺😚dogurdum da geldim 🤗❤12.12.2022 saat 14.20de oglusum dünyaya geldi. Cok şükür gayet iyi 3700gram 50 cm🤗🤗🤗benim cok agrim oldu basta kipirdayamadim ama suan iyiyim yürüdüm idrara bile ciktim..bebisle birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Emsin diye uğraşıyorum tek göğüsten aliyo ama digerini almiyo.bebek hemşiresi kaka rengine bakarak yeterli süt aliyo demekki dedi ama analık yüklendi direk daha ck emsin telasindayim😀bizden haberler suan boyle. Emzirme yastigini şiddetle tavsiye ederim bu arada 😊
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🥰

Suyunuz geldikten sonra ne zaman doğum gerçekleşti peki
Cuma gece az az su geldi cumartesi öğlen kızım doğdu canım
Ayy sağlıkla büyüsün beyefendi sana da geçmiş olsun canım 💙

Benim evde diğer adım Mandıra 🤣🤣🤣 bizim kızın mandırası diyorlar
Eşim bana sarıkız diyordu. Şimdi tam sarıkız mandrası gibi oldum🤦‍♀️😂
Ufak ufak öksürük ile baslayıp geniz akıntısı nefes almada zorluk basladı doktor burnu tıksnıyo ac dedi persembeden beri acıyorum yok morarıyor nefesi duruyordu yatıs verdiler zatürre olmus 9 gunluk daha 😭cok zor onu yoğun bakıma verdim geldim kıyafet lerını verdıler kokusu sinmiş yatagı bos 😭
Çok geçmiş olsun. Böyle düşünüp kendini daha fazla üzme kuzum iyi olacak inşallah. Minik kuşlar tahminimizden daha güçlü. 🤲
Kızlar yazamadım iyiyiz 3240 gr doğduk doğduğunda su yutmuş biraz zorlandı ♥️ şimdi yanımda çok şükür
Ah canım benim gözün aydın geldi demek yakışıklı. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ♥️
Kızlar prensesim doğdu😍ağrım var biraz ama ikimiz de iyiyiz çok şükür.emmeye de başladık
Gözün aydın canım maşallah. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. ♥️
izlarrr☺😚dogurdum da geldim 🤗❤12.12.2022 saat 14.20de oglusum dünyaya geldi. Cok şükür gayet iyi 3700gram 50 cm🤗🤗🤗benim cok agrim oldu basta kipirdayamadim ama suan iyiyim yürüdüm idrara bile ciktim..bebisle birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Emsin diye uğraşıyorum tek göğüsten aliyo ama digerini almiyo.bebek hemşiresi kaka rengine bakarak yeterli süt aliyo demekki dedi ama analık yüklendi direk daha ck emsin telasindayim😀bizden haberler suan boyle. Emzirme yastigini şiddetle tavsiye ederim bu arada 😊

Üstüne çok uzun uzun düşünmedim hatta sen sorunca bir aydınlanma geldi 😅 taytlı olan da çok mantıklı ama hem normal hem de sezeryan doğumda dikiş olabilir o yüzden onu giy çıkar zor olur. Benim baktığım bildiğin sadece bele sarılan kanca ile tutturulan modeller ilk etapta bence yeterli olur gibi. Beyin fırtınasına da açığım yani 😂

Teşekkür ederim canım. Onun içinden bir de uç çıkıyormuş sanırım o da hüp diye çekmek için mi acaba 😅
Canım ucu ayrı satın alıyorsun. İlk zamanlar bir
Flakonu 2 burun deliğine sıkıp bebişi sırt üstü tutup pıt pır sırta vurarak burnu temizliyoruz.

Eşim bana sarıkız diyordu. Şimdi tam sarıkız mandrası gibi oldum🤦‍♀️😂

Çok geçmiş olsun. Böyle düşünüp kendini daha fazla üzme kuzum iyi olacak inşallah. Minik kuşlar tahminimizden daha güçlü. 🤲

Ah canım benim gözün aydın geldi demek yakışıklı. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ♥️

İnsallah bugun bılgı için gittim durumu ciddi dedi doktor zatürre tüm ciğerleri sarmıs entübe edebılırım dedi nefes alamıyor kendisi Allahım nasıl zor imtihan

İnsallah bugun bılgı için gittim durumu ciddi dedi doktor zatürre tüm ciğerleri sarmıs entübe edebılırım dedi nefes alamıyor kendisi Allahım nasıl zor imtihan
Allahim ya cok gecmis olsun Rabbim kisa zamanda atlatmayi nasip etsin sanada guc kuvvet versin canim ya.Nasil oyle ilerlemis ya bi belirtisi olmadi mi

Arkadaşlarım doğum yapanlar minikleeine kavuşanlar olmuş❤️ İşlerimden takip edemedim atladığım varsa kusura bakmasın. Hepinize kolaylıklae diliyorum. Gözünüz aydın. Bebişlerinizi sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah. Minnoşlarıma da sağlıklı mutlu huzurlu beslenmeler uykular günler geceler diliyorum❤️🧿🧿🧿🧿

Canım benimde o haftalarda bebeğim doğum pozisyonu aldı halada öyle şuan 33 haftalığız ve benimkide 2 hafta kadar önden gidiyor ama doktorum hiç erken doğum riskin var demedi bende bi sıkıntı yaşamadım ama baskı haliyle oluyor

Sol göğsü alamadı bi türlü uyuyor bakalım
Zamanla alışacak canım
Benim iki göğüs ucum birbirinden farklı
Bakalım benimki hangisini beğenecek😃
Canım gözün aydınn😍🧿
Sağlıkla sıhhatle büyüsün annesi koynunda🤲🏻
Analık hemen yükleniyor hepimize işte ama hemşireler öyle diyorsa doyuyodur annesi , ki zamanla daha da çok emecek😍

Canım Allahım bir an önce şifasını mucizesini göstersin , kendini üzme güçlü olmaya çalış , çok iyi olacak orda göreceksin , inşallah en kısa sürede toparlar 🤲🏻

Back