- 19 Mart 2022
- 458
- 1.030
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #33.041
Hareketlerine dikkat edersin canım, bir sorun olacağını sanmiyorum, rahim uzunluğun eğer normalse erken doğum riski çok düşük oluyor merak etme, temkinli hareket edersen hiç problem olmaz Allah ın izniyle27+4 deyim ama ultrasonda en baştan beri 2 hafta önde yani 29+4 oluyor ama bebeğim baş aşağı dönmüş. Vajinamda çok baskı hissediyorum erken doğum yapmaktan korkuyorum. Randevum bir hafta sonra sizce sıkıntı olur mu
Yaa ne güzel canım valla maşallahİlk hamileliğimde nefes almakta bile zorlanıyordum,yanıyordum,yatakta dönemiyordum ama son haftalarımın yaza denk gelmesiyle ilgili diye düşünmüştüm,doğum sonrası lohusalıkta da oluyor ateş basmaları,hava serinleyince rahat etmiştim.Şimdiki hamileliğimdeyse fiziksel olarak bir sıkıntım yok,günlük 15-20 dk kadar egzersiz yapıyorum onunla da ilgili olabilir,yatar yatmaz uyuyakalıyorum mide yanmasıymış vücut ağrısıymış hiç yaşamadım
İnşallah teşekkür ederizCok sevindim canım Allah kavuşturmuş sonunda . Hep mutlu sağlıklı olun birlikte
Ben de canım aynenAynisi bendede var canm,hem usutmektem korkuyrm ama ustüm kapalida yatamiyrm
Normaldede ısınmayan bir insanim,son haftalar iyice yanmaya basladim,sumada 37+5im
Lohusalıkta da yanıyormuşuz bir süreDısarısı geceleri -11, gündüz -8.. Ev 19 derece ben tişörtle donla geziyorum . ama ayak yanmam hiç olmadı açıkçası
Banada sıcak basmaları oluyor gece ayaklatm karnım hep açıktaKızlar bir çoğumuz doğum yaptı aslında ama geride kalanlara sormak istiyorum
Ben geceleri inanılmaz terliyorum üstümü 3-4 sefer değiştirmek zorunda kalıyorum bide beni en çok yoran şey ayaklarım inanılmaz yanıyor gecetüm gece yorgan dışında ama alev alıyor resmen birbirine bile değdiremiyorum
Az kaldı doğuma
Doğumdan sonra geçecekmi bu yangınlar
Hamileyken menopozda yaşananları yaşıyormuşuz öyle okumuştum, menopoz böyleyse yandık ozaman
Benim sütümü havuç suyu, tahin helvası, bol su, tahin+pekmez biraz arttırdı. Her gün çorba da içmeye çalışıyorum. Sabah kahvaltıda da şu emziren anne çayından almıştım bir kutu ondan yapıyorum kendime. Bir de sütüm az diye düşünmemeye çalışın lütfen, rahatladıkça işler yoluna giriyor.Kızlar bugün sezeryanla doğum yapalı 13 gün oldu. Sütüm hala az ne yersem pek artmıyor. Süt çayları arttırıyor biraz o kadar.ne yapmalıyım? Fikri olan var mı? Bebeğime ekstra mama veriyorum o da kabız yapıyor baya sıkıntı yaşıyor çocuğum
Bir çoğumuz aynı durumdayız demekki kızlarBanada sıcak basmaları oluyor gece ayaklatm karnım hep açıkta
1 haftadır aynı durumdayım duvara koyuyorum elimi ayağımı sabaha kadar uykular haram sonn 9 gün ama sanki hiç geçmeyecekmiş gibiKızlar bir çoğumuz doğum yaptı aslında ama geride kalanlara sormak istiyorum
Ben geceleri inanılmaz terliyorum üstümü 3-4 sefer değiştirmek zorunda kalıyorum bide beni en çok yoran şey ayaklarım inanılmaz yanıyor gecetüm gece yorgan dışında ama alev alıyor resmen birbirine bile değdiremiyorum
Az kaldı doğuma
Hamileyken menopozda yaşananları yaşıyormuşuz öyle okumuştum, menopoz böyleyse yandık ozaman
Benim minik embriyo geldi sira sizinkindeSağlıkla büyüsün inşallahSeninle aynı gün transfer olmuştuk bakalım ben ne zaman doğurabileceğim
Doguranlar rahatlio die imreniodum simdi korkuyorum3 cm acilmam var kizlar sancida cikti bebek kalp atislari da dusmus bakalim doguma alacaklar buyuk ihtimalle dua edin kizlar
Ben dogum yapali 14 gün oldu hergece emzirmeye su gibi uyaniyorum yani dogumdan sonrada geçmiyorKızlar bir çoğumuz doğum yaptı aslında ama geride kalanlara sormak istiyorum
Az kaldı doğuma
Doğumun kolay ve güzel geçsin canım. Sağlıcakla kavuşun evladınla birbirinize.Doguranlar rahatlio die imreniodum simdi korkuyorum
Bugün doktor ilaç verdi umarım daha da artar teşekkür ederim,sizin dediklerinizi de yapmaya çalışacağımBenim sütümü havuç suyu, tahin helvası, bol su, tahin+pekmez biraz arttırdı. Her gün çorba da içmeye çalışıyorum. Sabah kahvaltıda da şu emziren anne çayından almıştım bir kutu ondan yapıyorum kendime. Bir de sütüm az diye düşünmemeye çalışın lütfen, rahatladıkça işler yoluna giriyor.
İlk doğum değildi diye hatırlıyorum senin,rahat geçer daha kolay olur inşallahDoguranlar rahatlio die imreniodum simdi korkuyorum
Allah yardımcın olsun canım, kolay bir doğum oldun ce sağlıkla minik kuşunu al kucağına inşallah3 cm acilmam var kizlar sancida cikti bebek kalp atislari da dusmus bakalim doguma alacaklar buyuk ihtimalle dua edin kizlar
Sucuk gibiyim. Sonra sırtım buz kesiyor. Ne zaman bitecek bu ter olayı acaba?Ben dogum yapali 14 gün oldu hergece emzirmeye su gibi uyaniyorum yani dogumdan sonrada geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?