2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Hareketlerine dikkat edersin canım, bir sorun olacağını sanmiyorum, rahim uzunluğun eğer normalse erken doğum riski çok düşük oluyor merak etme, temkinli hareket edersen hiç problem olmaz Allah ın izniyle

Yaa ne güzel canım valla maşallah
Bende fenalardayım geçmek bilmiyor son günler

Banada sıcak basmaları oluyor gece ayaklatm karnım hep açıkta

Benim sütümü havuç suyu, tahin helvası, bol su, tahin+pekmez biraz arttırdı. Her gün çorba da içmeye çalışıyorum. Sabah kahvaltıda da şu emziren anne çayından almıştım bir kutu ondan yapıyorum kendime. Bir de sütüm az diye düşünmemeye çalışın lütfen, rahatladıkça işler yoluna giriyor.

1 haftadır aynı durumdayım duvara koyuyorum elimi ayağımı sabaha kadar uykular haram sonn 9 gün ama sanki hiç geçmeyecekmiş gibi

Ben dogum yapali 14 gün oldu hergece emzirmeye su gibi uyaniyorum yani dogumdan sonrada geçmiyor

Bugün doktor ilaç verdi umarım daha da artar teşekkür ederim,sizin dediklerinizi de yapmaya çalışacağım

3 cm acilmam var kizlar sancida cikti bebek kalp atislari da dusmus bakalim doguma alacaklar buyuk ihtimalle dua edin kizlar
Allah yardımcın olsun canım, kolay bir doğum oldun ce sağlıkla minik kuşunu al kucağına inşallah
Ben dogum yapali 14 gün oldu hergece emzirmeye su gibi uyaniyorum yani dogumdan sonrada geçmiyor
Sucuk gibiyim. Sonra sırtım buz kesiyor. Ne zaman bitecek bu ter olayı acaba?

Kızlar oğlumun idrarı 3 gündür kokulu ve sarısı koyulaştı. İdrar yolu enfeksiyonu olmasından şüpheleniyorum. Yarın doktora gidicez. Bebeklerde enfeksiyonu nasıl anlıyorlar. Yani idrar tahlili nasıl olacak? Ve gaz sürecimiz başladı. Siz ne tür çözümler buluyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…