• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
O kadar stres yaptım ki kendime neye benziyor kendime tarif edemiyorum. Şu an ağrım yok ama karnımın ön alt tarafına bastırınca sancı hissediyor gibiyim, düzenli değil bence çünkü şu an sancı yok. Bebek hareketi olunca hissediyorum şu an hareket yok sancı da yok
bunların hepsi bana da oluyor dr la konuştum 9. ayda normal dedi ben bebek toplandıkça saate bakıyorum dk lara falan annemde sancı gelse böyle oturtmazsın diyor ama burada sancısını hissetmeden doğuma gidenler oldu bende ondan endişe ediyorum

Kızlar 37+2 deyim 22 Aralık için sezeryan günü almıştık. Ama iki gündür azar azar ve sık sık su geliyor. Sizce bu doğum başlangıcı mıdır? Akıntıdan çok farklı renksiz bildiğin su ayırt edebiliyorum. Doktoruma yazdım yarın gel bakalım dedi. İnşallah sıkıntı yoktur. Böyle bir durum başına gelen oldu mu? Suyun gelmesi illaki foş diye çok mu olmalı?

Merhaba, benim suyum gelerek başladı doğumum, sonrasında zorunlu sezeryan oldum. Suyum bir kaç kere az az geldi, muayenede su olduğunu kesinleştirdikten sonra doktorum hiç bekletmeden yatış verdi. Enfeksiyon riski olabileceği için eve yollamadılar. Su geldikten sonra maksimum 24 saat içinde doğumun gerçekleşmesi gerektiği söylendi. Benim sancım ve açılmam olmadı. Bebeğimin başı yukardaydı, o yüzden zorunlu sezeryana döndük.

bunların hepsi bana da oluyor dr la konuştum 9. ayda normal dedi ben bebek toplandıkça saate bakıyorum dk lara falan annemde sancı gelse böyle oturtmazsın diyor ama burada sancısını hissetmeden doğuma gidenler oldu bende ondan endişe ediyorum
Çok saçma gelecek belki ama bebeğin toplanması karnın herhangi bir yerinde taş gibi durması değil mi? Bazen alt tarafta oluyor bazen sağ tarafta

Ne zamana kadar bekleyeceksiniz peki bir şey dedi mi doktor? Haftası benden geri olan bir tanıdık normal doğuma girmiş bugün,duyunca bir tuhaf oldum,ara sıra sancılanıyorum gerisi gelmiyor
Devlettendopum yapacağım, net bir şey demiyor maalesef doktorlar. Ama 41i doldurmamı kesin beklerler. 42ye sarkmaması tek duam. Suni sancı ile başlatacaklar süre dolunca

Merhaba, benim suyum gelerek başladı doğumum, sonrasında zorunlu sezeryan oldum. Suyum bir kaç kere az az geldi, muayenede su olduğunu kesinleştirdikten sonra doktorum hiç bekletmeden yatış verdi. Enfeksiyon riski olabileceği için eve yollamadılar. Su geldikten sonra maksimum 24 saat içinde doğumun gerçekleşmesi gerektiği söylendi. Benim sancım ve açılmam olmadı. Bebeğimin başı yukardaydı, o yüzden zorunlu sezeryana döndük.
Anladım teşekkür ederim cevap için. Bakalım yarın doktor ne diyecek hayırlısı olsun

Kızlar 37+2 deyim 22 Aralık için sezeryan günü almıştık. Ama iki gündür azar azar ve sık sık su geliyor. Sizce bu doğum başlangıcı mıdır? Akıntıdan çok farklı renksiz bildiğin su ayırt edebiliyorum. Doktoruma yazdım yarın gel bakalım dedi. İnşallah sıkıntı yoktur. Böyle bir durum başına gelen oldu mu? Suyun gelmesi illaki foş diye çok mu olmalı?
Benim suyum geldiginde once bi anda biraz fazla geldi sonrasinda az az akmaya devam etti. 3.5 gun sonrasinda dogumum basladi. Son kontrolden sonra eve geldigimde bi anda yine fazla geldi ve sonrasinda zaten bir kac saat icinde dogum yaptim.
Herkeste farkli olabilir bu durum o yuzden yarin doktorun muayene edip sana en dogrusunu soyler.

Çok gelmiyor mu? Ben biraz korkaak yapıyorum her deliğe 2 3 damla damlatıyorum korkudan
Günde 4 5 sefer her deliğe 2 3 damla damla sana da mukozayı yumuşatmak için yeterli canım. Çekmek zaten tehlikeli pek önermiyor doktorlar.
O kadar stres yaptım ki kendime neye benziyor kendime tarif edemiyorum. Şu an ağrım yok ama karnımın ön alt tarafına bastırınca sancı hissediyor gibiyim, düzenli değil bence çünkü şu an sancı yok. Bebek hareketi olunca hissediyorum şu an hareket yok sancı da yok
Doğum sancıları aynı adet sancısı gibi başlar. Bu süreçte hafif bi bağırsak hareketliliği de hissedebilirsin.
Bebeğin toplanmasının bence sancıyla alakası yok. Yani doğum yaparken hiç hatırlamıyorum karnımda bi sertlik veya toparlanma oluştuğunu. Çok şiddetli adet sancısı gibi düşün, olay bel ve kasıklarda, büyüyen karın pek işin içine dahil olmuyor.

Benim suyum geldiginde once bi anda biraz fazla geldi sonrasinda az az akmaya devam etti. 3.5 gun sonrasinda dogumum basladi. Son kontrolden sonra eve geldigimde bi anda yine fazla geldi ve sonrasinda zaten bir kac saat icinde dogum yaptim.
Herkeste farkli olabilir bu durum o yuzden yarin doktorun muayene edip sana en dogrusunu soyler.
Anladım tamam teşekkür ederim. Hayırlısı olsun

evet evet o bebeğin toplanması tek tarafta falan oluyor çokta şiddetli oluyor

Günde 4 5 sefer her deliğe 2 3 damla damla sana da mukozayı yumuşatmak için yeterli canım. Çekmek zaten tehlikeli pek önermiyor doktorlar.

Doğum sancıları aynı adet sancısı gibi başlar. Bu süreçte hafif bi bağırsak hareketliliği de hissedebilirsin.

Bebeğin toplanmasının bence sancıyla alakası yok. Yani doğum yaparken hiç hatırlamıyorum karnımda bi sertlik veya toparlanma oluştuğunu. Çok şiddetli adet sancısı gibi düşün, olay bel ve kasıklarda, büyüyen karın pek işin içine dahil olmuyor.
Yanlış alarm kızlar doğurmuyorum şimdilik 😂 ay rahatladım ya gerçek doğum olsa napacam bilmiyorum bazen bir korku basıyor ki sormayın 😅

Ocak anneleri başladı doğurmaya ben daha Doğuramadım kızlar gerçekten kafayı yiyecem artık. En sonunda paraya kıyıp, kendime de kıyıp, bi özele gidip kestirecem karnımı az kaldı. Çok mutsuzum.
Doğumu tetiklemek için zarları sıyırma işlemi yapıyor bazı doktorlar,bir sor istersen kontrol gününde

Ufak ufak öksürük ile baslayıp geniz akıntısı nefes almada zorluk basladı doktor burnu tıksnıyo ac dedi persembeden beri acıyorum yok morarıyor nefesi duruyordu yatıs verdiler zatürre olmus 9 gunluk daha 😭cok zor onu yoğun bakıma verdim geldim kıyafet lerını verdıler kokusu sinmiş yatagı bos 😭
Çok geçmiş olsun canım, umarım toparlanır bir an önce minik
Kızlar bebeğime sağdığım sütleri vermek için lansinoh pompanın içinden çıkan biberonu kullandım ama çok hırçın içtiği için sürekli genzine kaçıyor. Korkutuyor bizi. Şırıngayla vermek istedim onda da kaçtı. Fobi gibi oldu bende ne yapacağım ben bu ocuğa nasıl süt vereceğim
Aynı fobi bende de var. Meme emerken süt tazyikli gelince öksürüyo boğuluyor gibi oluyor. Çok korkuyorum kaçacak ciğerine diye, resmen fobi oldu 😔
Kızlar yazamadım iyiyiz 3240 gr doğduk doğduğunda su yutmuş biraz zorlandı ♥️ şimdi yanımda çok şükür
Oyy çok şükür maaşallah, sağlıkla büyüsün miniğimizz
Kızlar prensesim doğdu😍ağrım var biraz ama ikimiz de iyiyiz çok şükür.emmeye de başladık
❤️ Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah 🤩

Kızlar çocuğun boğazına süt kaçacak korkusu, çocuk hasta olacak korkusu sardı bu ara beni. İyice piskolojim bozuldu ne olacak böyle
Hasta olacak korkusu bende de var canım, hatta büyük oğlum ve eşime karşı da öyle biri hafif öksürürsün hemen başlıyor endişe yine mi hasta olacak ateşi çıkacak mı bebeğe bulaşır mı 🥺

Kızlar çocuğun boğazına süt kaçacak korkusu, çocuk hasta olacak korkusu sardı bu ara beni. İyice piskolojim bozuldu ne olacak böyle
Sen bir de bana sor. Kendimi küvezde güvende fikrine o kadar alıştırdım ki şimdiden kafayı yiyorum nasıl yapıcam ben diye.

Back