- 1 Eylül 2016
- 440
- 656
- 103
- 36
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #33.001
Ya sen doğurdun muKızlar yazamadım iyiyiz 3240 gr doğduk doğduğunda su yutmuş biraz zorlandışimdi yanımda çok şükür
Çok şükür canım çok sevindimKızlar yazamadım iyiyiz 3240 gr doğduk doğduğunda su yutmuş biraz zorlandışimdi yanımda çok şükür
Az az da gelebilir benim öyle gelmiştiKızlar 37+2 deyim 22 Aralık için sezeryan günü almıştık. Ama iki gündür azar azar ve sık sık su geliyor. Sizce bu doğum başlangıcı mıdır? Akıntıdan çok farklı renksiz bildiğin su ayırt edebiliyorum. Doktoruma yazdım yarın gel bakalım dedi. İnşallah sıkıntı yoktur. Böyle bir durum başına gelen oldu mu? Suyun gelmesi illaki foş diye çok mu olmalı?
Geçmiş olsun canım sağlıkla büyüsünKızlar prensesim doğduağrım var biraz ama ikimiz de iyiyiz çok şükür.emmeye de başladık
Of bende de başladı sürekli ufak tefek şeylerden bir yerine bir şey olur mu mikrop kapar mi vs korkusuKızlar çocuğun boğazına süt kaçacak korkusu, çocuk hasta olacak korkusu sardı bu ara beni. İyice piskolojim bozuldu ne olacak böyle
Suyunuz geldikten sonra ne zaman doğum gerçekleşti pekiÇok şükür canım çok sevindim
Az az da gelebilir benim öyle gelmişti
Geçmiş olsun canım sağlıkla büyüsün
Of bende de başladı sürekli ufak tefek şeylerden bir yerine bir şey olur mu mikrop kapar mi vs korkusu
Hastalik korkusu cok fena,benim buyuk oglan su ortalikta dolanan strepA’dan oldu 2 gundur doktorlardaydik,dun antibiyotik yazildi,bulasici en az 1-2 gun cok yaklasmamaya bakin dedi,ama ne mumkun bebegi opucem anne,sana sarilicam anne baba,aklim cikiyor bebege gececek diye,atesine bak burnuna bak kafayi yedim gunlerdir.Buyugede aklim cikiyo bisey olcak diye,cok zor cokKızlar çocuğun boğazına süt kaçacak korkusu, çocuk hasta olacak korkusu sardı bu ara beni. İyice piskolojim bozuldu ne olacak böyle
27+4 deyim ama ultrasonda en baştan beri 2 hafta önde yani 29+4 oluyor ama bebeğim baş aşağı dönmüş. Vajinamda çok baskı hissediyorum erken doğum yapmaktan korkuyorum. Randevum bir hafta sonra sizce sıkıntı olur muBenimki 28den beri baş aşağı canım ama belli bir haftadan sonra zor tabi dönmeleri büyüdükleri için fakat belli olmaz okuduklarımda 37de dönenler olmuş
27+4 deyim ama ultrasonda en baştan beri 2 hafta önde yani 29+4 oluyor ama bebeğim baş aşağı dönmüş. Vajinamda çok baskı hissediyorum erken doğum yapmaktan korkuyorum. Randevum bir hafta sonra sizce sıkıntı olur muBizimki de baş aşağıydı en son kontrol de ama kanala girmemiş bile daha dedim hocam kafası büyük ondan giremiyor olabilir mi oda bir sebep olabilir ama bu sürecte bol yürüyüş ve kendini yormayacak sporlarla bebeği kanala sokabiliriz dedi, eğer girmezse demek ki sezeryan konusu o zaman açılacak
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlarrr☺dogurdum da geldim ❤12.12.2022 saat 14.20de oglusum dünyaya geldi. Cok şükür gayet iyi 3700gram 50 cm benim cok agrim oldu basta kipirdayamadim ama suan iyiyim yürüdüm idrara bile ciktim..bebisle birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Emsin diye uğraşıyorum tek göğüsten aliyo ama digerini almiyo.bebek hemşiresi kaka rengine bakarak yeterli süt aliyo demekki dedi ama analık yüklendi direk daha ck emsin telasindayim bizden haberler suan boyle. Emzirme yastigini şiddetle tavsiye ederim bu arada ❤
Insallah kuzum saka gibi benimmi bu diye bakıp duruyorumMaşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Cuma gece az az su geldi cumartesi öğlen kızım doğdu canımSuyunuz geldikten sonra ne zaman doğum gerçekleşti peki
Ayy sağlıkla büyüsün beyefendi sana da geçmiş olsun canımKizlarrr☺dogurdum da geldim ❤12.12.2022 saat 14.20de oglusum dünyaya geldi. Cok şükür gayet iyi 3700gram 50 cm benim cok agrim oldu basta kipirdayamadim ama suan iyiyim yürüdüm idrara bile ciktim..bebisle birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Emsin diye uğraşıyorum tek göğüsten aliyo ama digerini almiyo.bebek hemşiresi kaka rengine bakarak yeterli süt aliyo demekki dedi ama analık yüklendi direk daha ck emsin telasindayim bizden haberler suan boyle. Emzirme yastigini şiddetle tavsiye ederim bu arada ❤
Eşim bana sarıkız diyordu. Şimdi tam sarıkız mandrası gibi oldumBenim evde diğer adım Mandırabizim kızın mandırası diyorlar
Çok geçmiş olsun. Böyle düşünüp kendini daha fazla üzme kuzum iyi olacak inşallah. Minik kuşlar tahminimizden daha güçlü.Ufak ufak öksürük ile baslayıp geniz akıntısı nefes almada zorluk basladı doktor burnu tıksnıyo ac dedi persembeden beri acıyorum yok morarıyor nefesi duruyordu yatıs verdiler zatürre olmus 9 gunluk dahacok zor onu yoğun bakıma verdim geldim kıyafet lerını verdıler kokusu sinmiş yatagı bos
Ah canım benim gözün aydın geldi demek yakışıklı. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar yazamadım iyiyiz 3240 gr doğduk doğduğunda su yutmuş biraz zorlandışimdi yanımda çok şükür
Gözün aydın canım maşallah. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Kızlar prensesim doğduağrım var biraz ama ikimiz de iyiyiz çok şükür.emmeye de başladık
Gözün aydın canım maşallah. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.izlarrr☺dogurdum da geldim ❤12.12.2022 saat 14.20de oglusum dünyaya geldi. Cok şükür gayet iyi 3700gram 50 cm benim cok agrim oldu basta kipirdayamadim ama suan iyiyim yürüdüm idrara bile ciktim..bebisle birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Emsin diye uğraşıyorum tek göğüsten aliyo ama digerini almiyo.bebek hemşiresi kaka rengine bakarak yeterli süt aliyo demekki dedi ama analık yüklendi direk daha ck emsin telasindayim bizden haberler suan boyle. Emzirme yastigini şiddetle tavsiye ederim bu arada ❤
Canım ucu ayrı satın alıyorsun. İlk zamanlar birÜstüne çok uzun uzun düşünmedim hatta sen sorunca bir aydınlanma gelditaytlı olan da çok mantıklı ama hem normal hem de sezeryan doğumda dikiş olabilir o yüzden onu giy çıkar zor olur. Benim baktığım bildiğin sadece bele sarılan kanca ile tutturulan modeller ilk etapta bence yeterli olur gibi. Beyin fırtınasına da açığım yani
Teşekkür ederim canım. Onun içinden bir de uç çıkıyormuş sanırım o da hüp diye çekmek için mi acaba
İnsallah bugun bılgı için gittim durumu ciddi dedi doktor zatürre tüm ciğerleri sarmıs entübe edebılırım dedi nefes alamıyor kendisi Allahım nasıl zor imtihanEşim bana sarıkız diyordu. Şimdi tam sarıkız mandrası gibi oldum
Çok geçmiş olsun. Böyle düşünüp kendini daha fazla üzme kuzum iyi olacak inşallah. Minik kuşlar tahminimizden daha güçlü.
Ah canım benim gözün aydın geldi demek yakışıklı. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım maşallah. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Gözün aydın canım maşallah. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Allahim ya cok gecmis olsun Rabbim kisa zamanda atlatmayi nasip etsin sanada guc kuvvet versin canim ya.Nasil oyle ilerlemis ya bi belirtisi olmadi miİnsallah bugun bılgı için gittim durumu ciddi dedi doktor zatürre tüm ciğerleri sarmıs entübe edebılırım dedi nefes alamıyor kendisi Allahım nasıl zor imtihan
Kızlar yazamadım iyiyiz 3240 gr doğduk doğduğunda su yutmuş biraz zorlandışimdi yanımda çok şükür
Kızlar prensesim doğduağrım var biraz ama ikimiz de iyiyiz çok şükür.emmeye de başladık
Arkadaşlarım doğum yapanlar minikleeine kavuşanlar olmuşKizlarrr☺dogurdum da geldim ❤12.12.2022 saat 14.20de oglusum dünyaya geldi. Cok şükür gayet iyi 3700gram 50 cm benim cok agrim oldu basta kipirdayamadim ama suan iyiyim yürüdüm idrara bile ciktim..bebisle birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Emsin diye uğraşıyorum tek göğüsten aliyo ama digerini almiyo.bebek hemşiresi kaka rengine bakarak yeterli süt aliyo demekki dedi ama analık yüklendi direk daha ck emsin telasindayim bizden haberler suan boyle. Emzirme yastigini şiddetle tavsiye ederim bu arada ❤
Canım benimde o haftalarda bebeğim doğum pozisyonu aldı halada öyle şuan 33 haftalığız ve benimkide 2 hafta kadar önden gidiyor ama doktorum hiç erken doğum riskin var demedi bende bi sıkıntı yaşamadım ama baskı haliyle oluyor27+4 deyim ama ultrasonda en baştan beri 2 hafta önde yani 29+4 oluyor ama bebeğim baş aşağı dönmüş. Vajinamda çok baskı hissediyorum erken doğum yapmaktan korkuyorum. Randevum bir hafta sonra sizce sıkıntı olur mu
Ah benim minik kuşum, Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah.İnsallah bugun bılgı için gittim durumu ciddi dedi doktor zatürre tüm ciğerleri sarmıs entübe edebılırım dedi nefes alamıyor kendisi Allahım nasıl zor imtihan
Zamanla alışacak canımSol göğsü alamadı bi türlü uyuyor bakalım
Canım gözün aydınnKizlarrr☺dogurdum da geldim ❤12.12.2022 saat 14.20de oglusum dünyaya geldi. Cok şükür gayet iyi 3700gram 50 cm benim cok agrim oldu basta kipirdayamadim ama suan iyiyim yürüdüm idrara bile ciktim..bebisle birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Emsin diye uğraşıyorum tek göğüsten aliyo ama digerini almiyo.bebek hemşiresi kaka rengine bakarak yeterli süt aliyo demekki dedi ama analık yüklendi direk daha ck emsin telasindayim bizden haberler suan boyle. Emzirme yastigini şiddetle tavsiye ederim bu arada ❤
Canım Allahım bir an önce şifasını mucizesini göstersin , kendini üzme güçlü olmaya çalış , çok iyi olacak orda göreceksin , inşallah en kısa sürede toparlarİnsallah bugun bılgı için gittim durumu ciddi dedi doktor zatürre tüm ciğerleri sarmıs entübe edebılırım dedi nefes alamıyor kendisi Allahım nasıl zor imtihan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?