• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar oğlumun idrarı 3 gündür kokulu ve sarısı koyulaştı. İdrar yolu enfeksiyonu olmasından şüpheleniyorum. Yarın doktora gidicez. Bebeklerde enfeksiyonu nasıl anlıyorlar. Yani idrar tahlili nasıl olacak? Ve gaz sürecimiz başladı. Siz ne tür çözümler buluyorsunuz? 🤷‍♀️
Geçmiş olsun canım, idrar rengi ve kokusu değişince enfeksiyondan çok süt yetmiyor diye okumuştum. Doyduğundan emin misin?

Sezeryan doğum yapan arkadaşlar karnınızı toparlamak için korse ya da toparlayıcı tarzda birşey kullandınız mı
Kullanmadım acıyordu karnım bugün korseli gibi taytım vardı giydim baya kilo kaldı şuan.
Kızlar oğlumun idrarı 3 gündür kokulu ve sarısı koyulaştı. İdrar yolu enfeksiyonu olmasından şüpheleniyorum. Yarın doktora gidicez. Bebeklerde enfeksiyonu nasıl anlıyorlar. Yani idrar tahlili nasıl olacak? Ve gaz sürecimiz başladı. Siz ne tür çözümler buluyorsunuz? 🤷‍♀️
İnşaallah birşeyi yoktur. Poşet veriyorlar bezini açıp onu takıyorsun emziriyorsun ona yapmasını bekliyorsun. Erkeklerde kolay da kızlarda o poşeti takması zor kızımda çok uğraşmıştım

Gaz sorununa hiç cözum yok bence bugun yine baska bir doktora gittik biz masaj yapip rahatlatin ekektrik supurgesi tarzi sesler rahatlatir dedi damla cok önermiyorum dedi benimki arabayi cok seviyo arabasa gezdircem😆

Geçmiş olsun canım, idrar rengi ve kokusu değişince enfeksiyondan çok süt yetmiyor diye okumuştum. Doyduğundan emin misin?
Sağol canım. Hep meme istiyor, sık emiyor. Sütü sağınca 60 cc ve üstü civarı ama. Geceleri mama takviyesi yapıyoruz. Yetmiyor mu acaba😮
Kullanmadım acıyordu karnım bugün korseli gibi taytım vardı giydim baya kilo kaldı şuan.

İnşaallah birşeyi yoktur. Poşet veriyorlar bezini açıp onu takıyorsun emziriyorsun ona yapmasını bekliyorsun. Erkeklerde kolay da kızlarda o poşeti takması zor kızımda çok uğraşmıştım
Sağol canım bilgi için.
Gaz sorununa hiç cözum yok bence bugun yine baska bir doktora gittik biz masaj yapip rahatlatin ekektrik supurgesi tarzi sesler rahatlatir dedi damla cok önermiyorum dedi benimki arabayi cok seviyo arabasa gezdircem😆
Yandık desene😟

Kızlar bugün sezeryanla doğum yapalı 13 gün oldu. Sütüm hala az ne yersem pek artmıyor. Süt çayları arttırıyor biraz o kadar.ne yapmalıyım? Fikri olan var mı? Bebeğime ekstra mama veriyorum o da kabız yapıyor baya sıkıntı yaşıyor çocuğum 🥺
Mama markanız ne acaba, gerçi anne sütüne göre mamalar her türlü zor sindiriliyor, biz de sıkıntı yaşıyoruz kaka yaparken çok zorlanıyor ikinmaktan dün gece hiç uyuyamadik 🥺 internette bir yerde mamanın içine çok az zeytinyağı damlatilabilir diye okumuş eşim, sizce nasıl olur kızlar yaa 🤔

Kızlar bebeklerim bir haftalık hep hıçkırıyorlar uyurken normal mi ? Bi de emzirdikten sonra direkt yatırıyor musunuz . Ben yatiriyirum çünkü emerken uyuyorlar zaten acaba yanlış mı yapiyorum
Benim bebeğimde çok hıçkırıyor. Bende emzirdikten sonra çoğunlukla gaz alamadan yatırıyordum ama gaz olayı başladı bu hafta emzirme ortasında kaldırıp gaz almaya gayret ediyorum.

Bazen bizim de gazımız çıkmıyor ve öyle yatırmak zorunda kalıyorum.
Kızlar bir de bazen benim kız 15 dk emiyor sonra bırakıyor başlıyor elini emmeye biberonla 20 cc içiyorum ama yinr doymuyor çok nadir oluyor bu. Bebekler doyduklarını anlamaz diyorlar çok verip tabiri caizse çatlatmak istemiyor yemek konusu başlı başına travma yaaaa

Back