- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #32.901
Benim evde diğer adım MandıraUla 20şer dakika çocuğu emzir, sonra 15er dakka sağ derken dev bi meme olacam sadece
Ay evet ya haklısın canım valla keşke dediğin gibi alıp hep iş yaptığım zaman taksaydım. Ben de aynı o şekildeyim bir iş yap bikaç saat yat o şekil. Allah yardımcımız olsun çok teşekkür ederimBır tek altı saatlık bir tren yolculuğumda taktım canım cok ödem olmadığı için ama ameliyat sonrası düzenli kullanmayı düşünüyorum.daha fazla bacaklarımın Su toplanmaması için.
Benim de yardım edecek kimsem yok iki iş yapıp beş yatıyorum. Allah kimseye muhtaç etmesin de zaten . Böyle kafam daha rahat.
Bence sen varis çorabını al hatta cok ayakta kalacağın günler tak ve dene bir iyileşme oluyor mu
Ben 5 gün önce sancıdan dolayı hastanede kaldım bana sabaha kadar 7-8 tane serum verdiler baktım üzerine içinde sodyum falan var her yerim davul gibi oldu.inanılmaz şiştim tuzdan.hastaneden çıkınca azaldı şişlikler.oğluma hamileyken de davul gibiydim ama doğumdan hemen sonra indi merak etme canım doğumdan sonra geçer kalmazkızlar benim üst bacağımda aşıeı derece ödem var ya lastikle sıkmışım da kan gitmiyo gibi böyle bi sey yaşayan var mı çözüm var mı artık iki üç iş yapmak bile işkence oldu bu nedir allah aşkına acaba başka sorunum mı var korkmaya başladım
Nasıl gidildiğini bende bilmiyorum ama gidenler çok memnun kalmışlar bende internette gördüm.telefonları vardır muhtemelenGaziye randevu alarak mı gidiyoruz canım emzirme destek birimine ilk kez senden duydum çok teşekkürelr bilgilendirme için
Varis çorabını simdiden kullanmaya başladın mı canım sen? Ben onu sizden öğrendim. Doktora sordum gerek yok dedi öyle olunca almadım ama bu durumu kurtarıyosa yarın direkt alırım yani. Görüntüde benim de az ama hissettiğim aşırı çok. Bi de mecbur her işimi tek başıma yapıyorum maalesef sürekli ayakta kalıyorum pek yardım edenim yok bu yüzden oluyo heralde benim
Ah ah erkek kiz ayirdimi yapanlardan mi annen anlamadim.Benim erkek kardesim bekar suan ona nasil olur bilemiorum simdilik iyiyiz ne yapacan canim herkesin bi huyu var.Mecbur oyle kabullenecen canini skmamaya calis annen oldugu icin daha rahat tavrini koyabilirsin soyleyebilirsinKızlar yardımcı olurmusunuz annemle çok kavga ediyorum benim evimde kayınvalidem herşeyimi dinler annem bir kere tamam kızım demiyor .Birde bugün kardeşim eşi çocukları geldi benim bebek ağlıyor gelip bakmıyor onun çocuklarına içi gidiyor madem öyle git onlarla yaşa
Nasil gelio canimBu arada benim de sanırım hafiften nişanım geliyor ve geriliyorum. 2.bebeği beklemenin stresi çok başkaymış evdeki diğer çocuktan ötürü.
Once bebegin emsin pesinede sen sag canim tamamen bosaltmak hem mastiti onler hemde beyne sinyal gonderir sut bitti die daha fazla sut uretimi olur.Kızlar masitit olmamak için ne yapmak lazım? Bebe boşaltamıyo memeyi. Emmeden sonra tamamen sağmak mı? Yoksa iyice sertleştiiğinde sağmak mı?
Eşimde aynısı dedi canım yaa tek ben varım sanıyordum gruptaCanım benimki de ikinci gün sağ kulaktan geçti soldan geçemedi aynı sekilde sıvı kalmıştır kulağında dediler. İnan sen yazana kadar aklımdan çıkmış bile o kadar kafaya takmadım. Doktoruma sordum hatta o gün daha çok erken işitme testi için aileler gidip geri getirmediği için erkenden yapılıyor sıkıntı yoktur dedi. Ve bunlar beyinden çıkan tek sinirdir biri duyuyor biri duymuyor çok rastlanmaz dedi.
Koyu kıvamlı, bulanıl, hafif kahverengimsi akıntı şeklindeNasil gelio canimKac gundur bekliorum bendende gelenler var ama anlayamadim.Gerci netten iszledim nisan gelir gelmez dogum baslayada biliyormus gunler surede biliyormus
Hiç dert etme işitme testi bizde tekrarlanacak zaten ama ona rağmen hemşire yenidoğan karnesine işitme testi geçti yazdı. Önemli bir şey olsa böyle yapmazlardı diye düşünüyorum.Eşimde aynısı dedi canım yaa tek ben varım sanıyordum grupta
Benim kızım da tek kulaktan kaldı canım 1 hafta sonra gelin dediler geçti sonrasında. Hiç kafaya takma çok oluyormuş.Kızlar ben doğum yaptım sezeryan oldum ertesi gğn bebeğin işitme testi vardı bir tane geçti diğerinden kaldı
Şuan morelim çok bozuk doktorda çok normal su kalmıştır biri geçti zaten dedi ama çok üzülüyorum sütümü de etkiliyor sanırım hiç başına böyle birşey gelen oldu mu yA da duyan çevrede
Yok canım kullanmadım benrinapera sen silikon meme ucu kullanmış mıydın?
Çok geçmiş olsunUfak ufak öksürük ile baslayıp geniz akıntısı nefes almada zorluk basladı doktor burnu tıksnıyo ac dedi persembeden beri acıyorum yok morarıyor nefesi duruyordu yatıs verdiler zatürre olmus 9 gunluk dahacok zor onu yoğun bakıma verdim geldim kıyafet lerını verdıler kokusu sinmiş yatagı bos
Bebişlerini kucağına alan annişler göbek bağı ne zaman düştü bebişlerinizin? Bizimki hala düşmedi de normal mi acaba
Söylesende ne çare anlamıyor gelme de diyemiyorum sonra üzülüyorumAh ah erkek kiz ayirdimi yapanlardan mi annen anlamadim.Benim erkek kardesim bekar suan ona nasil olur bilemiorum simdilik iyiyiz ne yapacan canim herkesin bi huyu var.Mecbur oyle kabullenecen canini skmamaya calis annen oldugu icin daha rahat tavrini koyabilirsin soyleyebilirsin
Kızlar okuduğum bir sayfada önemli olan göğüs ucunun olması değil bebegin göğüsün kahverengi çevresini kavrayabilmesi diye yazıyordu.Benimki zaten aşırı minik olduğu için aç bırakmak korkutuyor. 3 günde bir sağlık ocağına götürüp tarttırmak lazım
Cnm bu dönemlerde çok hassasiz.bana şahsen bazen normal olan bişey bile batmaya başladı.Kızlar yardımcı olurmusunuz annemle çok kavga ediyorum benim evimde kayınvalidem herşeyimi dinler annem bir kere tamam kızım demiyor .Birde bugün kardeşim eşi çocukları geldi benim bebek ağlıyor gelip bakmıyor onun çocuklarına içi gidiyor madem öyle git onlarla yaşa
Yaaa kıyamam çok geçmiş olsun.insallah biran önce iyileşir minnak.Ufak ufak öksürük ile baslayıp geniz akıntısı nefes almada zorluk basladı doktor burnu tıksnıyo ac dedi persembeden beri acıyorum yok morarıyor nefesi duruyordu yatıs verdiler zatürre olmus 9 gunluk dahacok zor onu yoğun bakıma verdim geldim kıyafet lerını verdıler kokusu sinmiş yatagı bos
çok doğru emzirmede meme ucu önemli değildir bebeğin kahverengi bölgeyi ağzına alması gerekiyor takip ettiğim bütün emzirme danışmanlarıda öyle diyorKızlar okuduğum bir sayfada önemli olan göğüs ucunun olması değil bebegin göğüsün kahverengi çevresini kavrayabilmesi diye yazıyordu.Nekadr doğru bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?