• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım korse nasıl bir şey bakıyorsun ya bende bu doğum sonrası belden olanlardan mı almalıyım tayt korse mi kararsız kaldım tayt basenlerimi de toparlar gibi ama sezaryen olursa hemen giyebilir miyim acaba sorularr sorulaaar 🤣🤭
Üstüne çok uzun uzun düşünmedim hatta sen sorunca bir aydınlanma geldi 😅 taytlı olan da çok mantıklı ama hem normal hem de sezeryan doğumda dikiş olabilir o yüzden onu giy çıkar zor olur. Benim baktığım bildiğin sadece bele sarılan kanca ile tutturulan modeller ilk etapta bence yeterli olur gibi. Beyin fırtınasına da açığım yani 😂
Otribebe deniz suyu olandan aldım ben canım
Teşekkür ederim canım. Onun içinden bir de uç çıkıyormuş sanırım o da hüp diye çekmek için mi acaba 😅

Kızlar benim oğlumun da arada burnu tıkanıyor. Birkaç damla damlatıyorum serum. Bir videoda Dr baya yıkıyor şırıngayla. Yapılır mı bilemedim. 3. Çocuk ama diğer ikisi yaza doğruydu korkuyorum hasta olacak diye.
Serum fizyolojik sıkıp bebeği ters cevireceksin sirtina hafif hafif pıt pıt yapacaksın.. Bu şekilde kendiliğinden açılıyor canım. Ben arada yapıyorum

Back