• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bır tek altı saatlık bir tren yolculuğumda taktım canım cok ödem olmadığı için ama ameliyat sonrası düzenli kullanmayı düşünüyorum.daha fazla bacaklarımın Su toplanmaması için.
Benim de yardım edecek kimsem yok iki iş yapıp beş yatıyorum. Allah kimseye muhtaç etmesin de zaten . Böyle kafam daha rahat.

Bence sen varis çorabını al hatta cok ayakta kalacağın günler tak ve dene bir iyileşme oluyor mu
Ay evet ya haklısın canım valla keşke dediğin gibi alıp hep iş yaptığım zaman taksaydım. Ben de aynı o şekildeyim bir iş yap bikaç saat yat o şekil. Allah yardımcımız olsun çok teşekkür ederim

kızlar benim üst bacağımda aşıeı derece ödem var ya lastikle sıkmışım da kan gitmiyo gibi böyle bi sey yaşayan var mı çözüm var mı artık iki üç iş yapmak bile işkence oldu bu nedir allah aşkına acaba başka sorunum mı var korkmaya başladım
Ben 5 gün önce sancıdan dolayı hastanede kaldım bana sabaha kadar 7-8 tane serum verdiler baktım üzerine içinde sodyum falan var her yerim davul gibi oldu.inanılmaz şiştim tuzdan.hastaneden çıkınca azaldı şişlikler.oğluma hamileyken de davul gibiydim ama doğumdan hemen sonra indi merak etme canım doğumdan sonra geçer kalmaz

N
Gaziye randevu alarak mı gidiyoruz canım emzirme destek birimine ilk kez senden duydum çok teşekkürelr bilgilendirme için

Varis çorabını simdiden kullanmaya başladın mı canım sen? Ben onu sizden öğrendim. Doktora sordum gerek yok dedi öyle olunca almadım ama bu durumu kurtarıyosa yarın direkt alırım yani. Görüntüde benim de az ama hissettiğim aşırı çok. Bi de mecbur her işimi tek başıma yapıyorum maalesef sürekli ayakta kalıyorum pek yardım edenim yok bu yüzden oluyo heralde benim
Nasıl gidildiğini bende bilmiyorum ama gidenler çok memnun kalmışlar bende internette gördüm.telefonları vardır muhtemelen

Kızlar yardımcı olurmusunuz annemle çok kavga ediyorum benim evimde kayınvalidem herşeyimi dinler annem bir kere tamam kızım demiyor .Birde bugün kardeşim eşi çocukları geldi benim bebek ağlıyor gelip bakmıyor onun çocuklarına içi gidiyor madem öyle git onlarla yaşa
Ah ah erkek kiz ayirdimi yapanlardan mi annen anlamadim.Benim erkek kardesim bekar suan ona nasil olur bilemiorum simdilik iyiyiz ne yapacan canim herkesin bi huyu var.Mecbur oyle kabullenecen canini skmamaya calis annen oldugu icin daha rahat tavrini koyabilirsin soyleyebilirsin

Bu arada benim de sanırım hafiften nişanım geliyor ve geriliyorum. 2.bebeği beklemenin stresi çok başkaymış evdeki diğer çocuktan ötürü.
Nasil gelio canim 🙂Kac gundur bekliorum bendende gelenler var ama anlayamadim.Gerci netten iszledim nisan gelir gelmez dogum baslayada biliyormus gunler surede biliyormus🙂

Kızlar masitit olmamak için ne yapmak lazım? Bebe boşaltamıyo memeyi. Emmeden sonra tamamen sağmak mı? Yoksa iyice sertleştiiğinde sağmak mı?
Once bebegin emsin pesinede sen sag canim tamamen bosaltmak hem mastiti onler hemde beyne sinyal gonderir sut bitti die daha fazla sut uretimi olur.

Ufak ufak öksürük ile baslayıp geniz akıntısı nefes almada zorluk basladı doktor burnu tıksnıyo ac dedi persembeden beri acıyorum yok morarıyor nefesi duruyordu yatıs verdiler zatürre olmus 9 gunluk daha 😭cok zor onu yoğun bakıma verdim geldim kıyafet lerını verdıler kokusu sinmiş yatagı bos 😭

Canım benimki de ikinci gün sağ kulaktan geçti soldan geçemedi aynı sekilde sıvı kalmıştır kulağında dediler. İnan sen yazana kadar aklımdan çıkmış bile o kadar kafaya takmadım. Doktoruma sordum hatta o gün daha çok erken işitme testi için aileler gidip geri getirmediği için erkenden yapılıyor sıkıntı yoktur dedi. Ve bunlar beyinden çıkan tek sinirdir biri duyuyor biri duymuyor çok rastlanmaz dedi.
Eşimde aynısı dedi canım yaa tek ben varım sanıyordum grupta

Kızlar ben doğum yaptım sezeryan oldum ertesi gğn bebeğin işitme testi vardı bir tane geçti diğerinden kaldı
Şuan morelim çok bozuk doktorda çok normal su kalmıştır biri geçti zaten dedi ama çok üzülüyorum sütümü de etkiliyor sanırım hiç başına böyle birşey gelen oldu mu yA da duyan çevrede
Benim kızım da tek kulaktan kaldı canım 1 hafta sonra gelin dediler geçti sonrasında. Hiç kafaya takma çok oluyormuş.
rinapera rinapera sen silikon meme ucu kullanmış mıydın?
Yok canım kullanmadım ben
Ufak ufak öksürük ile baslayıp geniz akıntısı nefes almada zorluk basladı doktor burnu tıksnıyo ac dedi persembeden beri acıyorum yok morarıyor nefesi duruyordu yatıs verdiler zatürre olmus 9 gunluk daha 😭cok zor onu yoğun bakıma verdim geldim kıyafet lerını verdıler kokusu sinmiş yatagı bos 😭
Çok geçmiş olsun:( en kısa zamanda iyileşir inşallah bebiş

Ah ah erkek kiz ayirdimi yapanlardan mi annen anlamadim.Benim erkek kardesim bekar suan ona nasil olur bilemiorum simdilik iyiyiz ne yapacan canim herkesin bi huyu var.Mecbur oyle kabullenecen canini skmamaya calis annen oldugu icin daha rahat tavrini koyabilirsin soyleyebilirsin
Söylesende ne çare anlamıyor gelme de diyemiyorum sonra üzülüyorum

Benimki zaten aşırı minik olduğu için aç bırakmak korkutuyor. 3 günde bir sağlık ocağına götürüp tarttırmak lazım
Kızlar okuduğum bir sayfada önemli olan göğüs ucunun olması değil bebegin göğüsün kahverengi çevresini kavrayabilmesi diye yazıyordu.🤔 Nekadr doğru bilemem.

Kızlar sezeryan sonrası 18.gün sanki makattan ya da rahimden anlayamadım tendürdiyot gibi bişey geliyor korktum açıkçası

Kızlar yardımcı olurmusunuz annemle çok kavga ediyorum benim evimde kayınvalidem herşeyimi dinler annem bir kere tamam kızım demiyor .Birde bugün kardeşim eşi çocukları geldi benim bebek ağlıyor gelip bakmıyor onun çocuklarına içi gidiyor madem öyle git onlarla yaşa
Cnm bu dönemlerde çok hassasiz.bana şahsen bazen normal olan bişey bile batmaya başladı.😕

Yaaa kıyamam çok geçmiş olsun.insallah biran önce iyileşir minnak.🥺

Kızlar bebeğime sağdığım sütleri vermek için lansinoh pompanın içinden çıkan biberonu kullandım ama çok hırçın içtiği için sürekli genzine kaçıyor. Korkutuyor bizi. Şırıngayla vermek istedim onda da kaçtı. Fobi gibi oldu bende ne yapacağım ben bu çocuğa nasıl süt vereceğim

Kızlar okuduğum bir sayfada önemli olan göğüs ucunun olması değil bebegin göğüsün kahverengi çevresini kavrayabilmesi diye yazıyordu.🤔 Nekadr doğru bilemem.
çok doğru emzirmede meme ucu önemli değildir bebeğin kahverengi bölgeyi ağzına alması gerekiyor takip ettiğim bütün emzirme danışmanlarıda öyle diyor

Back