• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ufak ufak öksürük ile baslayıp geniz akıntısı nefes almada zorluk basladı doktor burnu tıksnıyo ac dedi persembeden beri acıyorum yok morarıyor nefesi duruyordu yatıs verdiler zatürre olmus 9 gunluk daha 😭cok zor onu yoğun bakıma verdim geldim kıyafet lerını verdıler kokusu sinmiş yatagı bos 😭
Cok gecmis olsun canim ya cok uzuldum Rabbim sifa versin 🤲

Ufak ufak öksürük ile baslayıp geniz akıntısı nefes almada zorluk basladı doktor burnu tıksnıyo ac dedi persembeden beri acıyorum yok morarıyor nefesi duruyordu yatıs verdiler zatürre olmus 9 gunluk daha 😭cok zor onu yoğun bakıma verdim geldim kıyafet lerını verdıler kokusu sinmiş yatagı bos 😭
Canım çok geçmiş olsun 😞
Hasta biriyle temas mı etti nasıl oldu ?
En yakın zamanda kavuşun inşallah canım 🤲🏻

Kızlar bebeğime sağdığım sütleri vermek için lansinoh pompanın içinden çıkan biberonu kullandım ama çok hırçın içtiği için sürekli genzine kaçıyor. Korkutuyor bizi. Şırıngayla vermek istedim onda da kaçtı. Fobi gibi oldu bende ne yapacağım ben bu çocuğa nasıl süt vereceğim
Canım çok yatar pozisyonda mı veriyorsun
Başını biraz yüksekte tutarak mı versen acaba ?
Gerçi tecrübeli anneler daha iyi bilirler

Insallah balim biraz endise stres var korkuyor gibiyim😀🙄
yarın bu saatlerde kucağında olacak öyle düşün annesi🌸
Kuzu bende midem çok kötü ise lansor 15 mg kullanıyorum. Bi 24 saat kadar etkisi oluyor. Hem yediklerimi sindirmeye hem de yeni düzen oluşturmaya. Sonraki günlerdr rennie günde 3 e çıkarıyorum. İyice toparladıktan sonra sadexe akşam rennie içiyorum
Bende gaviscon aldırdım eşime canım
O da çok işe yaradı
Ama etkisi geçince tabi cayır cayır😀

Kızlar bebeğime sağdığım sütleri vermek için lansinoh pompanın içinden çıkan biberonu kullandım ama çok hırçın içtiği için sürekli genzine kaçıyor. Korkutuyor bizi. Şırıngayla vermek istedim onda da kaçtı. Fobi gibi oldu bende ne yapacağım ben bu çocuğa nasıl süt vereceğim
biberon başlığı yenidoğan için uygun mu ? Birden fazla delik varsa süt cok geliyor olabilir mi ? Mümkün olduğunca dik tutsanız bebeği yatay değil de ?

Yaaa kıyamam çok geçmiş olsun.insallah biran önce iyileşir minnak.🥺

Cok gecmis olsun canim ya cok uzuldum Rabbim sifa versin 🤲

Canım çok geçmiş olsun 😞
Hasta biriyle temas mı etti nasıl oldu ?
En yakın zamanda kavuşun inşallah canım 🤲🏻
Teşekkür ederim hiç anlayamıyorum eşim grip gibiydi uzak durdu ama zatürre dediler üşütmeden oluyor zaten üşümedide aklım almıyor .

Kızlar serum fizyolojik olarak hangi marka aldınız/kullanıyorsunuz? Bir de korse almak istiyorum çok pahalı olmayanlardan trendyolda buldum orta halli bir şey deneyen ya da alan var mı?

Kızlar serum fizyolojik olarak hangi marka aldınız/kullanıyorsunuz? Bir de korse almak istiyorum çok pahalı olmayanlardan trendyolda buldum orta halli bir şey deneyen ya da alan var mı?
Canım korse nasıl bir şey bakıyorsun ya bende bu doğum sonrası belden olanlardan mı almalıyım tayt korse mi kararsız kaldım tayt basenlerimi de toparlar gibi ama sezaryen olursa hemen giyebilir miyim acaba sorularr sorulaaar 🤣🤭

Canım ben araştırdım şimdi bizim vücudumuzdaki su süt oluşturmak için gittiğinden kabız oluyormuşuz. O yüzden en aşağı 3lt 4lt su içmemiz lazımmış. Ben öyle deneyeceğim bakalım inşallah geçer
Hic durmadan su kompostular kayisii caylari kuru incjr kayisi herseyi yiyorum banamisin demiyor hamilelikte kan ilaci ishal yapardi simdi onunds bi etkisi olmuyo

Back