2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar doğum sancısında aşağıdan vajinaya ağrı girer mi? Benim oraya bugün ağrı giriyo gibi hissediyorum da

Sürekli biberonla mı veriyorsun. Bende de avent var. Öncelikle emzirmek içim savaşıyorum. Etmediği ve 3 saati bulduğunda arada sağıp biberon veriyorum. Biberondan sonra memeyi çok istemiyor
Ben enjektörle veriyorum canım biberona alışması diye. Oğlumda meme reddi yaşadım bunda onu yaşamak istemiyorum

Canımm senin de az kaldı
Nasılsın neler hissediyosun
Bizim aynıydı senle ama benim 16 sına ertelendi
Ya benim hislerim herkes gibi değil tabi. Ben doğumu bi kavuşma değil bi ayrılma olarak görüyorum. Sanki pazartesi bizi ayıracaklar gibi gerginim. Çok iyi bir psikoloji de olduğum söylenemez.

Ya benim hislerim herkes gibi değil tabi. Ben doğumu bi kavuşma değil bi ayrılma olarak görüyorum. Sanki pazartesi bizi ayıracaklar gibi gerginim. Çok iyi bir psikoloji de olduğum söylenemez.
Hiç öyle düşünme canım , hasretini çektiğin bebeğinle çok güzel günler başlayacak inşallah

Orası öyle ama sanırım benim bunu kabul etmem uzun sürecek. Tek korkum ağır lohusa depresyonu. İnşallah bebeğim ile o bağı kurabilirim doğduktan sonra
Sen Cok guclu guzel bir Annesin, hic suphem yok o bagi kuracaksin. Simdi gulmek zamani, cok aglamistin

Orası öyle ama sanırım benim bunu kabul etmem uzun sürecek. Tek korkum ağır lohusa depresyonu. İnşallah bebeğim ile o bağı kurabilirim doğduktan sonra
Hiç olumsuz şeyleri aklına getirme canım
Herşey çok güzel olacak ve sen bebeğini görünce tüm korkularını unutacaksın

Meme ağrıları kasıl ağrıları idrar kaçırma ya doğarsa diye tedirginlik sonucu bi yere gidememe gidilirse de tetikte olma halleri. Bu neemiş ya sezeryanda ne güzel gün belli bu arada çoğunluk sezeryan grupta sanki. Vajinal doğumların zamanı mı gelmedi acaba

İlle kanlı olmak zorunda değil diyorlar ama benim ilk bebepimde kanlı diye bunda da kan görmeyi bekliyorum
Ya benim dün gece sancım vardı aslında hatta baya baya kasılmalarım vardı ama şuan ağrı sancı kalmadı şimdi sanırım Nişan geldi inşallah yarına doğar ya

Kıvamlı akıntı şeklinde şeffaf ve sarı tonlarıydi kan yoktu ama baya vardı
Dun bendende o sekilde geldi normalde kasilirdim surekli ondanz sonra baya rahatladim.Bugun yuruyuse ciktim 1 saatten fazla ayaktaydim sanirim ondan kasiliorum simdi.Bide goguslerinde sizlama oluyor mu sut dolar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…