• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Yalnız değilsin canım. Bizde eve geleli 2 hafta oldu. Bazen çok güzel emiyor (doğru tutamasa da) bazen hiç emmiyor inan oturup ağlıyorum istemsizce. İlk zamanlar sağıp biberonla veriyordum bu sefer memeyi istemedi . 4 gün biberonu kestim. Ama dün gece tekrar biberonla vermek zorunda kaldım. Az önce de. Emzirmek sanırım en zor kısmı
Geçen hafta sarılık riski konusunda ciddi sorunlar yaşamış ve bebeği yoğun bakımda 2 gün yatmış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Sütün az gelmesi ve emzirme konusunda tecrübesiz olmak işi zorlaştırıyor. Bir de mamayı az vereyim emzirmeye odaklanayım takıntısını aşmak gerekiyormuş onu öğrendim. Mamayı materni nin kaşık biberonu ile veriyorum. Çok şükür mama sorunumu çözdü bu durum. Meme için de lansinoh un silikon göğüs ucu çıkarıcısı ve bebedor un silikon göğüs ucunu kullanınca rahatladık. Gerçi son zamanlarda göğüs ucunu verince öğürmeye başladı bebeğim inşallah kalıcı olmaz. Doktorumuz normal biberon meme reddi yarattığı için en son seçenek demişti.

Ya benim hislerim herkes gibi değil tabi. Ben doğumu bi kavuşma değil bi ayrılma olarak görüyorum. Sanki pazartesi bizi ayıracaklar gibi gerginim. Çok iyi bir psikoloji de olduğum söylenemez. 🥲
Canım benim dualarım seninle olacak. Ama eminim ki o gün çok güçlü ve hazır hissedeceksin kendini.

Kızlar acil meme reddi yapmayan biberon tavsiyenize ihtiyacım var Philips avent diyorlardı o mu başka mı
Philips avent kullandım ben bir süre canım
Arkadaşlar bu nişan gelme olayı illa kanlı mi oluyor yoksa affedersiniz koyu kıvamlı akıntı seklindede olabilir mi?
Benimde akıntı oluyo hep aslında ama bu jöle kıvamında bilmiyorum bende Nisan gibi geldi
Jöle kıvamında ve kan yoktu benimkinde
Bebişlerini kucağına alan annişler göbek bağı ne zaman düştü bebişlerinizin? Bizimki hala düşmedi de normal mi acaba
9. Gün düştü bizimkinin

Nişandan ne kadar süre sonra doğum başladı. Olan sancım bitti gitti ya ben şuan baya hiç bir şey hissetmiyorum.
Merhaba 🙂Benim ilk doğumda nişanımın geldiği günün gecesi sancılarım başladı,ertesi gün de doğum oldu.Kanlıydı bu arada,pembe ve sümüksü yapıda,tüm gün akıntı şeklinde devam etmişti,peçeteye geliyordu her wc girişimde

Merhaba 🙂Benim ilk doğumda nişanımın geldiği günün gecesi sancılarım başladı,ertesi gün de doğum oldu.Kanlıydı bu arada,pembe ve sümüksü yapıda,tüm gün akıntı şeklinde devam etmişti,peçeteye geliyordu her wc girişimde
Merhaba benimde devam ediyor WC de silince geliyo kan yok ama koyu renk. İnşallah benimde hayırlısı ile sancım başlar doğum gerçekleşir.

Kızlar hastaneden çıktığımda böyle değildim inanılmaz bir kabızlık var. Demir hapını da bıraktım hatta bu yüzden ama düzelmedi. Neden olabilir hergün kayısı suyu da içiyorum

Bebişlerini kucağına alan annişler göbek bağı ne zaman düştü bebişlerinizin? Bizimki hala düşmedi de normal mi acaba
Biz 6. gün muayeneye götürdük. Muayenr masasında soyarken düştü 😄
3 günlükken yıkadık bir de, doktor iyi kurularsanız sorun olmaz düşmesini beklemeyin demişti.
Burada bazı arkadaşların kayıpları var, bazılarının gebeliği zor geçti, bazıları ise her doktor kontrolü kötü bir haber aldı.
Doğumlar başlayınca da ayrı bir olaya döndü. Küvözler, entübeler, sarılık geçiren bebekler. Bu durumları yaşayan tüm anne ve bebeklerin sonunda iyi haberlerini duydukça rahatlıyorum. Ve hala güzel kavuşma hikayelerini beklediğim bir kaç arkadaşımız var. Herkes sağlıkla doğursa da tüm kaygılarımız tamamen geride kalsa artık.♥️♥️♥️

Back