- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #32.761
Kızlar doğum sancısında aşağıdan vajinaya ağrı girer mi? Benim oraya bugün ağrı giriyo gibi hissediyorum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben enjektörle veriyorum canım biberona alışması diye. Oğlumda meme reddi yaşadım bunda onu yaşamak istemiyorumSürekli biberonla mı veriyorsun. Bende de avent var. Öncelikle emzirmek içim savaşıyorum. Etmediği ve 3 saati bulduğunda arada sağıp biberon veriyorum. Biberondan sonra memeyi çok istemiyor
Tamamen soy canım çıplak yap bezini de aç. Bir de ayak tabanına pıt pıt vur. Sütü bekleme mama ile karıştır ver.Kızlar taburcu olduk ama hala çok uyuyor beslemekte zorlanıyorum
Canımm senin de az kaldıTamamen soy canım çıplak yap bezini de aç. Bir de ayak tabanına pıt pıt vur. Sütü bekleme mama ile karıştır ver.
Gözün aydın canım, altını açıp emzirince iyi oluyor.Kızlar taburcu olduk ama hala çok uyuyor beslemekte zorlanıyorum
Ya benim hislerim herkes gibi değil tabi. Ben doğumu bi kavuşma değil bi ayrılma olarak görüyorum. Sanki pazartesi bizi ayıracaklar gibi gerginim. Çok iyi bir psikoloji de olduğum söylenemez.Canımm senin de az kaldı
Nasılsın neler hissediyosun
Bizim aynıydı senle ama benim 16 sına ertelendi
Hiç öyle düşünme canım , hasretini çektiğin bebeğinle çok güzel günler başlayacak inşallahYa benim hislerim herkes gibi değil tabi. Ben doğumu bi kavuşma değil bi ayrılma olarak görüyorum. Sanki pazartesi bizi ayıracaklar gibi gerginim. Çok iyi bir psikoloji de olduğum söylenemez.
Orası öyle ama sanırım benim bunu kabul etmem uzun sürecek. Tek korkum ağır lohusa depresyonu. İnşallah bebeğim ile o bağı kurabilirim doğduktan sonraHiç öyle düşünme canım , hasretini çektiğin bebeğinle çok güzel günler başlayacak inşallah
Sen Cok guclu guzel bir Annesin, hic suphem yok o bagi kuracaksin. Simdi gulmek zamani, cok aglamistinOrası öyle ama sanırım benim bunu kabul etmem uzun sürecek. Tek korkum ağır lohusa depresyonu. İnşallah bebeğim ile o bağı kurabilirim doğduktan sonra
İnşallah kaçmak falan gibi bir psikolojiye girmem. Çünkü hiç doğurmak istemiyorumSen Cok guclu guzel bir Annesin, hic suphem yok o bagi kuracaksin. Simdi gulmek zamani, cok aglamistin
O gobekle pek de hizli kacamazsin, rahat olİnşallah kaçmak falan gibi bir psikolojiye girmem. Çünkü hiç doğurmak istemiyorum
Hiç olumsuz şeyleri aklına getirme canımOrası öyle ama sanırım benim bunu kabul etmem uzun sürecek. Tek korkum ağır lohusa depresyonu. İnşallah bebeğim ile o bağı kurabilirim doğduktan sonra
İlle kanlı olmak zorunda değil diyorlar ama benim ilk bebepimde kanlı diye bunda da kan görmeyi bekliyorumArkadaşlar bu nişan gelme olayı illa kanlı mi oluyor yoksa affedersiniz koyu kıvamlı akıntı seklindede olabilir mi?
Ya benim dün gece sancım vardı aslında hatta baya baya kasılmalarım vardı ama şuan ağrı sancı kalmadı şimdi sanırım Nişan geldi inşallah yarına doğar yaİlle kanlı olmak zorunda değil diyorlar ama benim ilk bebepimde kanlı diye bunda da kan görmeyi bekliyorum
Nasildi nisan dedigin canimYa benim dün gece sancım vardı aslında hatta baya baya kasılmalarım vardı ama şuan ağrı sancı kalmadı şimdi sanırım Nişan geldi inşallah yarına doğar ya
Kıvamlı akıntı şeklinde şeffaf ve sarı tonlarıydi kan yoktu ama baya vardıNasildi nisan dedigin canim
Dun bendende o sekilde geldi normalde kasilirdim surekli ondanz sonra baya rahatladim.Bugun yuruyuse ciktim 1 saatten fazla ayaktaydim sanirim ondan kasiliorum simdi.Bide goguslerinde sizlama oluyor mu sut dolar gibiKıvamlı akıntı şeklinde şeffaf ve sarı tonlarıydi kan yoktu ama baya vardı