- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #32.781
Ya benim hislerim herkes gibi değil tabi. Ben doğumu bi kavuşma değil bi ayrılma olarak görüyorum. Sanki pazartesi bizi ayıracaklar gibi gerginim. Çok iyi bir psikoloji de olduğum söylenemez.
Orası öyle ama sanırım benim bunu kabul etmem uzun sürecek. Tek korkum ağır lohusa depresyonu. İnşallah bebeğim ile o bağı kurabilirim doğduktan sonra
Her şey çok güzel çok müthiş olacak. Buna senin için kalpten inanıyorum gerçekten. Öylesine söylemiyorum bu kez öyle bi yüzünüz gülecek ki. Şimdi en güzel günlerin başlıyor merak etme. Bu kez hiç deneyimlemediğin kadar güzel şeyler gelecek başınaİnşallah kaçmak falan gibi bir psikolojiye girmem. Çünkü hiç doğurmak istemiyorum
Ya süt doluyo gibi nasıl olur bilmiyorum benm ilk hamileliğim ama benim beşinci aydan beri az az geliyo sıvıDun bendende o sekilde geldi normalde kasilirdim surekli ondanz sonra baya rahatladim.Bugun yuruyuse ciktim 1 saatten fazla ayaktaydim sanirim ondan kasiliorum simdi.Bide goguslerinde sizlama oluyor mu sut dolar gibi
Hmm anladim canimYa süt doluyo gibi nasıl olur bilmiyorum benm ilk hamileliğim ama benim beşinci aydan beri az az geliyo sıvı
İnşallah güzel geçecek onu kucağıma aldığımda daha huzurlu hissedeceğimHer şey çok güzel çok müthiş olacak. Buna senin için kalpten inanıyorum gerçekten. Öylesine söylemiyorum bu kez öyle bi yüzünüz gülecek ki. Şimdi en güzel günlerin başlıyor merak etme. Bu kez hiç deneyimlemediğin kadar güzel şeyler gelecek başına
Canım senin düzelmen 2haftayı bulur zaten sezeryan kolay değil ki sonuçta dikiş var yani dikkat et kendine
Teşekkür ederim canımbugün oturmadim biraz açıldım gibi
Canım ben 1 ay öyleydim.hatta dikişlerin 2 ucu en son iyileşmişti.aylarca bi yerden öteki tarafa ani döndüysem sızlıyordu.ama günden güne iyi olacaksın öyle düşün.ben 15 günden sonra bebeğin eksik gedik ihtiyacı olduğunda mağazaya falan gidebilir duruma gelmiştim.bi yerden sonra iyileşme hızlanıyor
Benim gebeligim boyunca hep geliyor normal akinti diye hiç ciddiye almiyorum umarım Nişan gelince anlayabilirimKıvamlı akıntı şeklinde şeffaf ve sarı tonlarıydi kan yoktu ama baya vardı
Benim gebeligim boyunca hep geliyor normal akinti diye hiç ciddiye almiyorum umarım Nişan gelince anlayabilirim
Ne kadar hareket edersen o kadar çabuk toparlarsin canım. İlkinde suanki halime gelmem 25 30 günü bulmuştu, ama şimdi bi de büyük yavrum olduğundan yatamadım hiç ve daha çabuk toparladım çok şükür. İki uçta sizlama bende de var doktorum bir süre olur normal demişti. Hatta bi tarafta açılma var gibi ama akıntı kanama yok bu hafta gidicem doktora kontrole. Yalnız kalınca daha hızlı toparlandigini göreceksin. Sadece çok yorma kendini 1 ay kadar, bebeginle ilgilen yemeğini yap yeter
Gaviscon kullanıyorum canım bana iyi geliyor ve akşam sekiz dokuzdan sonra sabaha kadar bir şey yemiyorum. Başka türlü zehir oluyor gecelerrrreKızlar mide yanmalarınız için ne kullanıyorsunuz?
Ben çok fenayım dünden beri
Önerilerinize açığım
Birkaç gün önce bende de oldu. Az ya da çok diyemem zaten iki gün az az geldi. Enfeksiyondan bile şüphe ettim. Doktoruma sordum bu haftalarda normal hatta akıntı daha da çoğalacak dedi. Sen yine de iyi takip et, bende nişan değildir ama belki seninki nişandırKıvamlı akıntı şeklinde şeffaf ve sarı tonlarıydi kan yoktu ama baya vardı
Ya iki gün önce çatı muayenesi oldum, bir cm açıklık var dedi doktorum. Aynı gün başladı, hala devam ediyor her iki göğsümde de batma oluyor hatta bazen rahatsız ediyor. Özellikle uc kısmında batma hissediyorum bazen çok yoğun oluyor bazen az. Ara ara girip çıkıyor neyden olabilir acabaDun bendende o sekilde geldi normalde kasilirdim surekli ondanz sonra baya rahatladim.Bugun yuruyuse ciktim 1 saatten fazla ayaktaydim sanirim ondan kasiliorum simdi.Bide goguslerinde sizlama oluyor mu sut dolar gibi
Dogum yaklastigi icin diyenler var ama bende emin degilim canim.Sut doluo buyuk ihtimalleGaviscon kullanıyorum canım bana iyi geliyor ve akşam sekiz dokuzdan sonra sabaha kadar bir şey yemiyorum. Başka türlü zehir oluyor gecelerrrre
Birkaç gün önce bende de oldu. Az ya da çok diyemem zaten iki gün az az geldi. Enfeksiyondan bile şüphe ettim. Doktoruma sordum bu haftalarda normal hatta akıntı daha da çoğalacak dedi. Sen yine de iyi takip et, bende nişan değildir ama belki seninki nişandır
Ya iki gün önce çatı muayenesi oldum, bir cm açıklık var dedi doktorum. Aynı gün başladı, hala devam ediyor her iki göğsümde de batma oluyor hatta bazen rahatsız ediyor. Özellikle uc kısmında batma hissediyorum bazen çok yoğun oluyor bazen az. Ara ara girip çıkıyor neyden olabilir acaba
Sabrın sonu selamettir cnm bende çok kötü şeyler yaşadım 10 yıldır düşükler 3 çuval tüp bebek iğnesi oldum cnm normal yoldan gebe kalmışsın .Allah’a isyan etmedim.Herşeyimiz tamdı şükür çekirdek aile olamamıştık.Şimdi yanımda şükür 15 günde küvezde kaldık .Kendi derdimiz bize yetmezmiş gibi insanların bebeğiniz yok bakışlarına maruz kaldık.Herkesi Allah’a havale ettim .İnsanların karşısında çok güçlü durdum .Sende bebeğine çok güzel bir şekilde kavuşacaksın dualarım seninleİnşallah güzel geçecek onu kucağıma aldığımda daha huzurlu hissedeceğim
Zeyno maşallah toparladı iyice. Artık geri sayım başladı gibi. Biberonla emme alıştırmaları başladı artık. Hala kilo alması bekleniyor ama güvenli kilolara geldik sonunda. Minicik kızım gözümün önünde büyüdü. Sizlerin duaları ilgisi bana çok destek oldu. Çok teşekkür ederimZeynomuz nasıl peki
Ah o insnalar yok mu? Her moka maydanozlar. Sanki Allahın bir lutfu değilde kişilerin kendi başarısı çocuk yapmak. Rabbim nasip ederse oluyor. Geçmişi unutun bugünün tadını çıkarın. Mutlu olmayı bebeğinizle çoktan haketmişsiniz.Sabrın sonu selamettir cnm bende çok kötü şeyler yaşadım 10 yıldır düşükler 3 çuval tüp bebek iğnesi oldum cnm normal yoldan gebe kalmışsın .Allah’a isyan etmedim.Herşeyimiz tamdı şükür çekirdek aile olamamıştık.Şimdi yanımda şükür 15 günde küvezde kaldık .Kendi derdimiz bize yetmezmiş gibi insanların bebeğiniz yok bakışlarına maruz kaldık.Herkesi Allah’a havale ettim .İnsanların karşısında çok güçlü durdum .Sende bebeğine çok güzel bir şekilde kavuşacaksın dualarım seninle
Aynısını başıma geldi. Lansinohla süt sağdığımda biberon değiştirmek istemeyince onun biberon başlığını taktım istemedi paşam avente alışmış ona boşalttım mecburenKüvezde biberona alıştırdıkları için bizde emmede zorlandık yalnız bugün 3.günümüz daha iyi birde göğüslerim çok büyük bebek kavramakta zorlandı .Şimdi bebek emdikçe yumuşadı .Ben meme için zorlamıyorum aç bırakmak daha kötü meme emmediği zaman aventin biberonunda veriyoruz daha sonra memeyi alıyor tekrar şükür .Hatta o kadar akıllı bıdıklarki avent yıkanacaktı lansinohla verdim almadı ordan anne sütünü kaliteyi biliyorlar şimdiden
Çoğu gitti azı kaldı inşallah canım. O bizim kahraman kızımız ve ilk göz ağrımız. Eve geçtiğiniz günleri de göreceğiz inşallah.Zeyno maşallah toparladı iyice. Artık geri sayım başladı gibi. Biberonla emme alıştırmaları başladı artık. Hala kilo alması bekleniyor ama güvenli kilolara geldik sonunda. Minicik kızım gözümün önünde büyüdü. Sizlerin duaları ilgisi bana çok destek oldu. Çok teşekkür ederim
Ah o turuncu çoraplarBen de grubumuzun ilk bebeği Zeynep'i düşünerek doğuma turuncu çoraplarımla gitmiştim. Kim bilir belki çocuklarımız bir yerlerde karşılaşacaklar, belki arkadaş olacaklar. Burada annelerinin gebelikleri boyunca birbirlerine destek olduklarını hiç bilmeden.
Maşallah canım böyle güzel örnekler insanı rahatlatıyor inşallah bizim de senin gibi olurSağarken sağım makinesini takıp ne kadar süre bekliyoruz gelsin diye. Saçna bi soru gibi ama cidden kaç dk beklicez ve gelmezse gelmiyor tamam diye bırakmamız lazım acaba
Ah ben de Zeynonun fotoğrafını sizlerle paylaşmak iÇin nasıl sabırsızlanıyorum. Şuan hala kontrol amaçlı kablolar var. Onlar bir çıksın ilk sosyal ortam paylaşımımı sizinle yapacağımÇoğu gitti azı kaldı inşallah canım. O bizim kahraman kızımız ve ilk göz ağrımız. Eve geçtiğiniz günleri de göreceğiz inşallah.
Bundan sonrası hep güzel günler annesi inşallahZeyno maşallah toparladı iyice. Artık geri sayım başladı gibi. Biberonla emme alıştırmaları başladı artık. Hala kilo alması bekleniyor ama güvenli kilolara geldik sonunda. Minicik kızım gözümün önünde büyüdü. Sizlerin duaları ilgisi bana çok destek oldu. Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?