2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bebeğim küveze alındı dua edin nolur
Çok geçmiş olsun canım birkaç gün içinde toparlar endişelenme sütünü sağ versinler
Anladım canım teşekkür ederim. Sezaryen günün ne zaman olacakti? 2 gün önce iğneyi kestim dedin değil mi? Kac gün önceden biraktirdi onu hesap etmeye çalışıyorum:)
Ben kesmedim canım iğneyi, sezeryan gününün öncesi akşam vuruldum, ertesi gün akşam 5 te ameliyat oldum sordun olmadı.
Canımm hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün minik. Benimki de hiç uyanmıyor, ama bu günleri ararsınız diyorlar. 2 saatte bir uyandırıp süt sağıp veriyorum şırınga ile, hala meme tutmuyor.
Canımm hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün miniğimizz
Merhaba kızlarım dün gecw 1de doğumum oldu normal dogum diye başladi biraz serüvenli ve sıkıntılı geçti spinal anesteziyle sezeryan oldu ama şimdi iyiyim kızim emiyor bende yurumeye basladım
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün
Hayırlı olsun sağlıkla bütünün

Hip yeni
Teşekkür ederim. 24 saat oncesi gibi olmus

Endişende haklısın canım bence biraz doktor ve hastanenin ilgili olmasıyla alakalı. Ben de özel hastane olmasına rağmen dr un ağzından lafları cımbızla alıyorum hiç ilgili değil ve bilgilendirmiyor. Bana da kan testi ve ekg yapıldı ama sezaryen günü anestezi uzmanına göstersen yeter dedi. Ben de burda herkes önceden gösteriyo diye panik oldum ama bu cevabı bile üç kere falan soru sorduktan sonra aldım. Sen de nolur nolmaz bi sor ama o gün yapcaklarsa da takma çünkü ben de sonuçları o gün göstericem
Kızlar doğum yapmayan kaç
kişi kaldık acaba begenelimde sayımız belli olsun sanırım ben en son doğuracağım
Ben de henüz doğurmadım canım. Haftaya persembe inşallah allah nasip ederse Sen normal doğum mu bekliyorsun

Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canım 22 Aralık sezeryan günüm ama bugün fenayım ağrı var yanıyorum resmen ama ateş ölçtüm birsey yok kalkamıyorum yerimden miğde bulantısı kusma da var nasıl geçecek bu günler bilmiyorum vallahi

Amin canım bugün ben de halsizdim normalde kabızlık sorunum olmasına rağmen ishal baş ağrısı bende de vardı. Haftamızla alakalı bi şey mi artık bilemiyorum 37+4 üm Nurumnr

Kızlar aklıma geldikçe bi şeyler soruyorum bu hiç elzem bi durum değil ama aile baskısı sonucu sorulmuş bi soru : hastaneye çarsaf götürdünüz mü ben gerek yok diyorum annemler aaaa öyle şey mi olur diyolar siz naptınız gerçekten başladım gelenekçilik lobisinin içine çekilmeye

Kendimi bi atsaydım hastaneye, çarşaf çarşaf hiç umrumda olmazdı

Benim kız o aç kaldığı hafta 3-4 saat uyuyordu şimdi iki saat zor uyuyor çünkü emdiği veya mama içtiği için sürekli gaz oluyor tecrübe ediyoruz biz de boylece

Kızlar bizim kızım gobek deliğinde hafif bir akıntı gördüm geçen zibinina bulaşmış doktora gittiğimizde gümüş nitrat sürdü kurutur bu dedi, bugün yine biraz ıslak gibiydi , acaba tekrar götürsem mi

Ay yok canım götürmedim ben

Arkadaslar aldigi ana kucagini kullanip.memnun kalan var mi ana kucagi almak istiyorum öneriniz var mi

Kızlar 2 saatte bir uyandırıp 40 ml süt veriyorum. Sizde durumlar ne?
Ben uyandirmiyorum acikinca kendi uyaniyor cunku uyandirinca tam acikmamis oluyor ve kisa sure sonra yine acikiyor. Su an 100ml veriyorum gece sagdigim sutten gun icindede emziriyorum kendi birakana kadar emiyor zaman tutmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…