• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bebeğim küveze alındı dua edin nolur
Çok geçmiş olsun canım birkaç gün içinde toparlar endişelenme sütünü sağ versinler
Anladım canım teşekkür ederim. Sezaryen günün ne zaman olacakti? 2 gün önce iğneyi kestim dedin değil mi? Kac gün önceden biraktirdi onu hesap etmeye çalışıyorum:)
Ben kesmedim canım iğneyi, sezeryan gününün öncesi akşam vuruldum, ertesi gün akşam 5 te ameliyat oldum sordun olmadı.
iyi geceler kızlar ben de mis kokuluma kavuştum bugün öğlen saatlerinde 😍 tahmin ettiğimden daha kolay ve rahat geçti Sezeryan burada konuştuğumuz kum torbası , sonda vs hiçbir şey yokmuş o konuda rahat olabilirsiniz ilk kalkış bile gayet rahattı hiç endişelenmeyin 🥰 1 hafta önce 3190 gram 52 cm çıkmıştı ultrasonda bugün 3330 gram 53 cm olarak doğdu bebeğim ultrasona göre pek fark yoktu bizde ama şimdilik uykuya çok düşkün emmenin zor geldiği tembel bir oğlum var😂
Canımm hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün minik. Benimki de hiç uyanmıyor, ama bu günleri ararsınız diyorlar. 2 saatte bir uyandırıp süt sağıp veriyorum şırınga ile, hala meme tutmuyor.
Herkese merhaba ;

Bu sabah tatlı kızım Alice ile kavuştuk. Çok keyifli bir doğum oldu her şey yolunda. Bir önceki ameliyatımdan kalma sıkıntılar varmış, doğumdan sonra ona devam ettiler o yüzden biraz uzun sürdü. Biraz daha ağrılı geçirebilirim iyileşme sürecini ama hiç önemli değil hepsi geçer yakında

Doğumu bekleyen herkese kolay keyifli doğumlar diliyorum. Eşsiz bir duygu.. hepimiz bunu hak ettik ve sıra ile tadıyoruz şimdi 😍😍😍
Canımm hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün miniğimizz ❤️
Merhaba kızlarım dün gecw 1de doğumum oldu normal dogum diye başladi biraz serüvenli ve sıkıntılı geçti spinal anesteziyle sezeryan oldu ama şimdi iyiyim kızim emiyor bende yurumeye basladım 🙏
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün ❤️
Merhaba kızlar ,
Dün sancılarım neticesinde doktorum acil sezeryana aldı ve 36 hafta 5 günlükken kızım ece
Yi aldım kucagımaa
Dördüncü Doğum olunca korkmuştum bir tık ama hamdolsun gaz dışında bir sorunum yok. Darısı bebeklerini hemüz
Kucaklarına almayanlara 🙏💓
Hayırlı olsun sağlıkla bütünün ❤️

Hip yeni
Çok geçmiş olsun canım birkaç gün içinde toparlar endişelenme sütünü sağ versinler

Ben kesmedim canım iğneyi, sezeryan gününün öncesi akşam vuruldum, ertesi gün akşam 5 te ameliyat oldum sordun olmadı.

Canımm hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün minik. Benimki de hiç uyanmıyor, ama bu günleri ararsınız diyorlar. 2 saatte bir uyandırıp süt sağıp veriyorum şırınga ile, hala meme tutmuyor.

Canımm hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün miniğimizz ❤️

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün ❤️

Hayırlı olsun sağlıkla bütünün ❤️
Teşekkür ederim. 24 saat oncesi gibi olmus

Hayırlı akşamlar kizlar bugün son kontrolümüze gittik.Allah nasip ederse önümüzdeki cuma doğum.Ama aklıma birşey takıldı doktorum benden tahlil vs hicbisey istemedi.mesela bugün kan değerlerine faln bakar diye düşündüm veya enfeksiyona faln.Hicbisey yapmadı.Sezeryandan önce tahliller yapılmıyor muydu😕🤔
Endişende haklısın canım bence biraz doktor ve hastanenin ilgili olmasıyla alakalı. Ben de özel hastane olmasına rağmen dr un ağzından lafları cımbızla alıyorum hiç ilgili değil ve bilgilendirmiyor. Bana da kan testi ve ekg yapıldı ama sezaryen günü anestezi uzmanına göstersen yeter dedi. Ben de burda herkes önceden gösteriyo diye panik oldum ama bu cevabı bile üç kere falan soru sorduktan sonra aldım. Sen de nolur nolmaz bi sor ama o gün yapcaklarsa da takma çünkü ben de sonuçları o gün göstericem
Kızlar doğum yapmayan kaç
kişi kaldık acaba begenelimde sayımız belli olsun sanırım ben en son doğuracağım 😂😂😂
Ben de henüz doğurmadım canım. Haftaya persembe inşallah allah nasip ederse❤️ Sen normal doğum mu bekliyorsun

Endişende haklısın canım bence biraz doktor ve hastanenin ilgili olmasıyla alakalı. Ben de özel hastane olmasına rağmen dr un ağzından lafları cımbızla alıyorum hiç ilgili değil ve bilgilendirmiyor. Bana da kan testi ve ekg yapıldı ama sezaryen günü anestezi uzmanına göstersen yeter dedi. Ben de burda herkes önceden gösteriyo diye panik oldum ama bu cevabı bile üç kere falan soru sorduktan sonra aldım. Sen de nolur nolmaz bi sor ama o gün yapcaklarsa da takma çünkü ben de sonuçları o gün göstericem

Ben de henüz doğurmadım canım. Haftaya persembe inşallah allah nasip ederse❤️ Sen normal doğum mu bekliyorsun
Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🤲🏻22 Aralık sezeryan günüm ama bugün fenayım ağrı var yanıyorum resmen ama ateş ölçtüm birsey yok kalkamıyorum yerimden miğde bulantısı kusma da var nasıl geçecek bu günler bilmiyorum vallahi

Amin canım bugün ben de halsizdim normalde kabızlık sorunum olmasına rağmen ishal baş ağrısı bende de vardı. Haftamızla alakalı bi şey mi artık bilemiyorum 37+4 üm Nurumnr Nurumnr

Kızlar aklıma geldikçe bi şeyler soruyorum bu hiç elzem bi durum değil ama aile baskısı sonucu sorulmuş bi soru : hastaneye çarsaf götürdünüz mü ben gerek yok diyorum annemler aaaa öyle şey mi olur diyolar siz naptınız gerçekten başladım gelenekçilik lobisinin içine çekilmeye😀

Kızlar aklıma geldikçe bi şeyler soruyorum bu hiç elzem bi durum değil ama aile baskısı sonucu sorulmuş bi soru : hastaneye çarsaf götürdünüz mü ben gerek yok diyorum annemler aaaa öyle şey mi olur diyolar siz naptınız gerçekten başladım gelenekçilik lobisinin içine çekilmeye😀
Kendimi bi atsaydım hastaneye, çarşaf çarşaf hiç umrumda olmazdı

Aslında ne kilo alımı ne de çişli bezden anladık biz bunu çünkü ikisi de gayet iyiydi hatta çişine yetişemiyorduk bunun en önemli ölçüsü emdikten sonra kaç saat uyuduğu eğer şöyle rahat 2 ya da 2.5 saat uyuyorsa karnı doymuş oluyor sürekli uyanıyorsa büyük ihtimalle doymuyor
Benim kız o aç kaldığı hafta 3-4 saat uyuyordu şimdi iki saat zor uyuyor çünkü emdiği veya mama içtiği için sürekli gaz oluyor 🤷 tecrübe ediyoruz biz de boylece

Kızlar bizim kızım gobek deliğinde hafif bir akıntı gördüm geçen zibinina bulaşmış doktora gittiğimizde gümüş nitrat sürdü kurutur bu dedi, bugün yine biraz ıslak gibiydi , acaba tekrar götürsem mi 🤔

Ay yok canım götürmedim ben 😌

Kızlar 2 saatte bir uyandırıp 40 ml süt veriyorum. Sizde durumlar ne?
Ben uyandirmiyorum acikinca kendi uyaniyor cunku uyandirinca tam acikmamis oluyor ve kisa sure sonra yine acikiyor. Su an 100ml veriyorum gece sagdigim sutten gun icindede emziriyorum kendi birakana kadar emiyor zaman tutmuyorum.

Back