• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim kız o aç kaldığı hafta 3-4 saat uyuyordu şimdi iki saat zor uyuyor çünkü emdiği veya mama içtiği için sürekli gaz oluyor 🤷 tecrübe ediyoruz biz de boylece
Dört saati geçen uykularda kan şekeri düşük olduğu için uyku hali oluyor ne az ne çok uyku işte 🤓

Ben uyandirmiyorum acikinca kendi uyaniyor cunku uyandirinca tam acikmamis oluyor ve kisa sure sonra yine acikiyor. Su an 100ml veriyorum gece sagdigim sutten gun icindede emziriyorum kendi birakana kadar emiyor zaman tutmuyorum.
Kaç günlük seninki şuan? Benimki uyandırmasam uyanmıyor asla, 2 saatte bir kaldırıyorum. Ama ufak benimki, Keyfine bırakamam mama işini 😅

Sütünü sağıyor musun canım? Ben mama+meme ilerliyorum sarılıktan dolayı uyanmıyordu zar zor besledim. Kaç günlük bebişin bide
Bebiş 10 günlük şuan, sadece anne sütü ama meme tutmuyor o yüzden tüm sütü sağıp şırınga ile veriyorum, kalanı dolaba atıyorum. Sağıp vermek zor ve yorucu oluyor ama yapacak bir şey yok. 2 saatte bir uyandırıp 40 ml veriyorum ama arttıracam sanırım

İyiyiz kuzucum alışmaya çalışıyoruz. , emmiyor sağıp şırınga ile veriyorum yoruyor. Senin doğum ne zaman tarih belli oldu mu?
Şimdi daha küçük inşallah zamanla rayına oturur hele sağlığınız iyi ya şükür 🧿🥰tam net değil ama 38 sonu 39 başı alırım dedi 15 ile 18 ocak arası bir yerde sabrederse inşallah olur gibi 💜

ACİL! Kızlar çok acil. Bİr sorum var. 37+2 iyim bebekle ilgili hiçbir sorun yok. Bu akşam şiddetli baş dönmesi ve kusmayla hastaneye yatışım yapıldı. Bebek iyi nöroloji gördü. Vertigo ya da başka bir şeyden şüphelendi. O şüphelendiği şey için mr istedi. Ama hamilelik olduğu için kararı bana bıraktı. Dr bir zararının olmadığını söylüyor. Çevrenizde yaptıran var mı? 10 dakika içinde karar vermem gerekiyor. Acaba sabahı mı beklese m? Lütfen baba fikir verin çaresiz kaldım

Endişende haklısın canım bence biraz doktor ve hastanenin ilgili olmasıyla alakalı. Ben de özel hastane olmasına rağmen dr un ağzından lafları cımbızla alıyorum hiç ilgili değil ve bilgilendirmiyor. Bana da kan testi ve ekg yapıldı ama sezaryen günü anestezi uzmanına göstersen yeter dedi. Ben de burda herkes önceden gösteriyo diye panik oldum ama bu cevabı bile üç kere falan soru sorduktan sonra aldım. Sen de nolur nolmaz bi sor ama o gün yapcaklarsa da takma çünkü ben de sonuçları o gün göstericem

Ben de henüz doğurmadım canım. Haftaya persembe inşallah allah nasip ederse❤️ Sen normal doğum mu bekliyorsun
Bende şaşırdım ne yapacağımı.Sezeryan günü sorun olmaz inşallah 😕

ACİL! Kızlar çok acil. Bİr sorum var. 37+2 iyim bebekle ilgili hiçbir sorun yok. Bu akşam şiddetli baş dönmesi ve kusmayla hastaneye yatışım yapıldı. Bebek iyi nöroloji gördü. Vertigo ya da başka bir şeyden şüphelendi. O şüphelendiği şey için mr istedi. Ama hamilelik olduğu için kararı bana bıraktı. Dr bir zararının olmadığını söylüyor. Çevrenizde yaptıran var mı? 10 dakika içinde karar vermem gerekiyor. Acaba sabahı mı beklese m? Lütfen baba fikir verin çaresiz kaldım
Cnm haftan ilerlemiş eğer dayanabiliyorsan çektirme.Bebegin doğunca git

Canım doğum çncesinde de bacaklarında ödem var mıydı? Benim bacaklar kilom normal olmaısna rağmen çok ödem topladı valla çok rahatsızım yürürken otururken zor demek sezaryenden sonra daha da artacak
Doğumdan önce çok fazla ödem toplamadım doğuma yakın sadece çok az oldu. Sezaryen de zaten bekleniyor ödem daha girmeden varis çoraplarımı giydirdiler. Verilen narkoz ve serumlardan kaynaklanıyormuş sanırım. Atmak için günde 3 lt su içememi söylediler ama içemiyorum. Bol bol yürüyün ve su için kolay atacaksınızdır.

Back