- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #32.621
Maşallah canım ne güzel inşallah bizim de senin gibi olurÇıktığım gibi geldi ve hemen besledim.
Geçmiş olsun canım takip altında bebiş, çok fazla bebekte satılık oluyor bir an önce iyileşir inşallah
Hip dediler en iyisi olarak bize, mama vermedik hiç ama gerekirse diye sormuştuk
Kuvozden çıkarırken hemşireye sormuştum canım , evolvia dan genelde anneler memnun gaz ve kabızlık yapmadığını söylüyorlar ,yine de hangisini tercih ederseniz size kalmış dedi , yorumları da güzel diye onu aldım benKesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum canım
Eğer ememez ise , ya da yeterli emmediğini düşünürsem bende mama vereceğim
Sizler hangi marka kullanıyorsunuz kızlar
Hastane de öneride bulunuyormu?
Kilo durumundan anlarsınız canım ,inşallah sağlıkla büyüsün tüm bebislerMerhaba teyzelerrr, kac gundur giremedim sayfaya artik gercek hayat dedikleri basladi
Dun eve geldik bebisle anca duzene girdikk yavastan, emziriyorum bebisi hemsireler sagolsun cok destek oldular yoksa beceremicektim sanirim ve gumus kapak gercekten kurtaricim oldu iyiki almisimsutun var diyor hastanedekiler mama vermicekmisim bi sure, 2 saatte bir emiyor hemen hemen 20 dakka civarinda sonra uyuyoo, yetiyomu yetmiyomu bilemiyorumm bendee yoksa mama veririm bende yarin kontrolumuz var bakalim ne diceklerr
Aslında ne kilo alımı ne de çişli bezden anladık biz bunu çünkü ikisi de gayet iyiydi hatta çişine yetişemiyorduk bunun en önemli ölçüsü emdikten sonra kaç saat uyuduğu eğer şöyle rahat 2 ya da 2.5 saat uyuyorsa karnı doymuş oluyor sürekli uyanıyorsa büyük ihtimalle doymuyorKilo durumundan anlarsınız canım ,inşallah sağlıkla büyüsün tüm bebisler
Canım benim hem erken doğum, hem sezeryan, hem de bebek yanımda değildi 3. Saatte süt sağdık ve geldi. Süt gelir gelmez diye kafayı takmayın sağın yada emzirin geliyorKızlar sezaryenden çıktığımız gibi ne kadar süre içerisinde bebeği beslememiz gerekiyor? Ve çıktığı gibi sütü gelen oldu mu çok merak ediyorum herkesin bikaç gün sonra geliyor sanırım
Zeynomuz nasıl pekiDoğum yapan herkesi tebrik ederim. Kucağınızda sağlıkla büyütün
Arkadaslar oglum bugun bir türlu uyumuyor en sonn öglen 2de uyandi saat 22oldu hala uykuya dalamadi memedede kavga ediyor gazda cikarmiyor emmek bile istemiyor ne yapacagimi sasirdim yeni dogan bukadar uykusuz kalabilir mi
Kızlar sezaryenden çıktığımız gibi ne kadar süre içerisinde bebeği beslememiz gerekiyor? Ve çıktığı gibi sütü gelen oldu mu çok merak ediyorum herkesin bikaç gün sonra geliyor sanırım
Doğum yapan herkesi tebrik ederim. Kucağınızda sağlıkla büyütün
1 saat mi nie okadar uzun cektiler kiKızlar çıktım nst den.1 saat 15 dakika çekildi.bitane 40 bitane 50 bitane 80 sancı çıktı ama dikkat ettim bebek vurduğu zaman çıktı.düzensiz de olunca çok şükür evde dinlemeye devam.bakalım bizim prenses nekadar dayanabilecek37 yi beklesin de
Maşallah canım böyle güzel örnekler insanı rahatlatıyor inşallah bizim de senin gibi olurCan
Canım benim hem erken doğum, hem sezeryan, hem de bebek yanımda değildi 3. Saatte süt sağdık ve geldi. Süt gelir gelmez diye kafayı takmayın sağın yada emzirin geliyor
Ne güzel canım ya işte cevrede moral verilmesinin önemi. sana eğer ay sütün mü yok ay sütün gelmedi mi deselerdi tam tersi olacaktı. İnş bizim de hemsireler böyle güzel ilgili denk gelirBanyo yaptırmak rahatlatabilir. Bizim oğlan yıkanırken kıyameti koparıyor ama sonrasında çok rahat uyuyor.
Benim geldi, hatta böyle çok damlalar halindeydi. Tam strese girecektim ki hemşire "oo harika sütünüz de gelmiş, şimdi güzelce emzirelim bebeği" dedi. Bir anda modum değişti. Oysa 40 kez okumuştum ilk süt kolostrum çok az miktarda gelen besleyici süt diye. Hiç stres yapmayın, sütünüz gelir. Gelmese de mama verilir. Sağlıkları yerinde olsun yeterli.
Ben de grubumuzun ilk bebeği Zeynep'i düşünerek doğuma turuncu çoraplarımla gitmiştim. Kim bilir belki çocuklarımız bir yerlerde karşılaşacaklar, belki arkadaş olacaklar. Burada annelerinin gebelikleri boyunca birbirlerine destek olduklarını hiç bilmeden.
Bugün benim de modum düşük. Çğnkü kötü bi haber aldım maalesef doğum öncesi beni çok üzen bi haber. Yüreğimizi rahatlatmak için dua etmek çok iyi geliyor ya da sana ne iyi geliyorsa onu yap canım.Sözde bugun dogum gunum.Modum dusuk suratim asik hic bisey yapasim yok gulesim dahi gelmio.Nieki acaba anlamadim ya yatip uyuyasim var.
Pazartesi doguma gircem benim carsamba bakildi tum tahlillerime sonra anestezi uzmani gorduHayırlı akşamlar kizlar bugün son kontrolümüze gittik.Allah nasip ederse önümüzdeki cuma doğum.Ama aklıma birşey takıldı doktorum benden tahlil vs hicbisey istemedi.mesela bugün kan değerlerine faln bakar diye düşündüm veya enfeksiyona faln.Hicbisey yapmadı.Sezeryandan önce tahliller yapılmıyor muydu
BurdayimmKızlar doğum yapmayan kaç
kişi kaldık acaba begenelimde sayımız belli olsun sanırım ben en son doğuracağım
Sagol canim senin adinada uzuldum umarim cabuk toparlayacagin bir konudur.Maşallah canım böyle güzel örnekler insanı rahatlatıyor inşallah bizim de senin gibi olurSağarken sağım makinesini takıp ne kadar süre bekliyoruz gelsin diye. Saçna bi soru gibi ama cidden kaç dk beklicez ve gelmezse gelmiyor tamam diye bırakmamız lazım acaba
Ne güzel canım ya işte cevrede moral verilmesinin önemi. sana eğer ay sütün mü yok ay sütün gelmedi mi deselerdi tam tersi olacaktı. İnş bizim de hemsireler böyle güzel ilgili denk gelir
Bugün benim de modum düşük. Çğnkü kötü bi haber aldım maalesef doğum öncesi beni çok üzen bi haber. Yüreğimizi rahatlatmak için dua etmek çok iyi geliyor ya da sana ne iyi geliyorsa onu yap canım.
Bu arada doğum günün kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?