- 9 Nisan 2019
- 422
- 344
- 103
- 30
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #32.441
İnsan 40 haftaya alistiriyo kendini galiba,Kardesiminde ilk bebeginde 41 in bittigi gün sanciai oldu,oluyor yani korkmayin
Kardesiminde ilk bebeginde 41 in bittigi gün sanciai oldu,oluyor yani korkmayin
Ben de bunları senin soruların vesiyle öğrenmiş oldum gerçektem cahilmişimKızlar şimdi biz sezeryandan çıkar çıkmaz adet olyoruz değilmi?
Altımızda ne oluyor ameliyathaneden gelirken
Ben genel anestezi olacağım bir de
Yani odaya çıktığımızda altımızda hasta bezi mi oluyor
Kilodumuzu dependimizi ya da pedimizi ne zaman giyiyoruz takıyoruz
Heryerimiz batmazmı o hasta beziyle
Kafamda deli sorular
Kaç gün sürüyor bu kanama
Sonra her ay adetmi olacağız yoksa emzirdiğimiz için kesilecekmi
Kafamdaki sorular bunlar
Düşünecek bir şey buluyorum elbet
Canım sağlıkla kucağına al bebişin de inşallah sağlıkla gelsinİyi akşamlar kızlar. Planlı sezeryan olup haftalar öncesinden gün alan anneleri alnından öpüyorum. Mental olarak çok kötüyüm. Yarın bebeğini kucağıma alacağım ama tek hissettiğim korku, endişe. Normal doğumun bilinmezliği meğer bir nimetmiş. Gün beklemek, saat beklemek çok stresli bir eylem.
İnsan 40 haftaya alistiriyo kendini galiba,
Benim ilk her gün yeni şeyler öğreniyorumEvet aynıymış günlerimiz,şu an bile nasıl kasılıyorum,bebek te değişik değişik hareketler yapıyor. Bu benim ikinci doğumum olacak kısmetse ilkinde hiç böyle olmamıştım,az az başlamıştı iki gün içinde doğum oldu,bu seferki sancılar çok şiddetli giriyor ama açılma yok,tecrübeli olurum ne yaşadığımı bilirim diyordum ama her doğum farklı diye boşuna dememişler
Ben hep 38de doğururum diye düşündüm bakalım içime doğan gerçek çıkacak mı:)Artik sancilar baslayabilir ozamanbizler sanki daha var gibi düsunuyrz ama öyle degil
Bunu bende bilmiyorum .destek almayı dusundunuzmu14.gün bizim aslında küvezde idi bebek biberona alışmış benimle birinci günü cnm sarılık olma ihtimali varmıdır yine
İzinler bölümünde mazeret izninde yazıyor. Sağlık izni kısmına işleyen idarelerde oluyormuş. O yanlışmış, mazeret izninde yazması gerekiyor.Bizim idare de aynısı. Okula gitmesem niye gelmedin demezler. Ben de bundan korkuyorum. Mebbisten nereden bakıyoruz acaba. Ben göremedim. Acaba işlemediler mi benimkini de
Tam olarak bu hahahah. O kadar güldüm ki, sabah doğuma gireceğim için çok stresliydim çok iyi geldi
Maalesef biz maddi durumdan dolayı detaylı ultrasona girmemiştik yani fazla girme gereği duymamıştık büz böyle bi şey hiç düşünmedik biz ellere prmaklara fiziken bakılır sanıyoduk. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın kurban olduğum ya rabbimCanım çok geçmiş olsun kapanır merak etme, peki ayrıntılı ultrasonda falan görünmedi mi bu durum acaba
Yaşadığım şehirde yokki ya da ben bilmiyorum destek olacak kişiBunu bende bilmiyorum .destek almayı dusundunuzmu
Detaylı ultrasonda mı gözüktü delik olduğu ?Canım benim oğlumda da kalpte delik vardı.Doğumla kapanır dediler kapanmadı.1 sene sonra çağırdılar baktılar küçülmüş dendi.3 yaşında tekrar çağırdılar tamamen kapanmış dediler.çoğu çocukta olurmuş.inşallah seninki de kapanır
Bende bugün 37 oluyorm.sizinki normal doğum muBeni
Benim yarin 37+0 canm
Artik sancida olsa normal galiba,arkadasim ebelikte hoca,düzenli degilse dogum sancisi degil dedi, artik olurmus ,olmasida bebegin sagligi icin iyi dedi,bebek kendini dünyaya hazieliyor böylece dedi
Benim 16 Aralık Allah'ın izniyleArkadaşlar bugün kontrolüm vardı 37+2 deydim. Bebeğim dönmemiş yine doktor sezaryen tarihi verdi 15 aralıkta inşallah dünyaya gelecekO tarihte doğumu olan var mı ? Beni de bir heyecan bastı gerginlik mutluluk ağlama telaş. Bin bir çeşit duyguyu bi arada yaşıyorum.
Yarın doğum yapacak tüm arkadaşlarım allah yardımcınız olsun
Evet canımDetaylı ultrasonda mı gözüktü delik olduğu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?