2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sağlıklı sıhhatli büyütün inşallah, ilk gebeligi olanlara yazınız ilaç gibi gelecek tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler

Bu haftalarda artık yalancı sancı olmazmış doktorum öyle dedi doğuma giden başlangıç sancıları sanırım bunlar ama günler sürebilir tabi
Ben de aynıyım üç gündür şiddetli sancılarla boğuşuyorum,dün gece acile gittim,açıklık yoktu,nstye bağladılar,sancı çıktı 80lerde,açıklık yapmadığı için,su gelmesi veya başka da bir belirti yok diye gönderdiler eve

Günlerimiz aynı sizinle. Muhtemelen yaşadığımız şey de aynı. Bakalım neler olacak

Anladim,o bendede oluyor böyle anlim 3-5 saniyelik,onun disinda birde sertlesma var 40-50 saniye süruyor ,bu kasilmada bence,arkadasim nirmal artik dedi,önemli olan düzenli olmamasiymis,37 bitecek yarin,zamanimiz doluyor zaten

Beni
Benim yarin 37+0 canm
Artik sancida olsa normal galiba,arkadasim ebelikte hoca,düzenli degilse dogum sancisi degil dedi, artik olurmus ,olmasida bebegin sagligi icin iyi dedi,bebek kendini dünyaya hazieliyor böylece dedi
Ay bence de olması lazım benim yoktu hala yok 40+2 bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da

Ciğer geliştirici oldugu için sadece oksijen destegi verıldı mama baslandı cook dikkat et denildi .surekli beslıyorum surec zor biz gucluyuz
Bizim idare de aynısı. Okula gitmesem niye gelmedin demezler. Ben de bundan korkuyorum. Mebbisten nereden bakıyoruz acaba. Ben göremedim. Acaba işlemediler mi benimkini de

Bebek kolay tutsun diye aldım canım , burda bi arkadaşta görmüştüm faydasını görmüştü
Anladim canm,bende ilk oglumda almistim ama hic basi yoktu,onuda tutmamisti köpüş,
Sonra 8 ay süt sagdim kabus gibiydi,simdi azcik var basi ona güvenerek almadim,insallah emerde ,ama emmezse yine bir umut alirim bende

İnşallah kardeşin gelince daha rahat edersin canım
Bence baya faydası olacaktır sana

Kızlar ya bende 37 haftadayim, çok yorgun hissediyorum ama kendimi normal mi acaba sizde de oldu mu ya da oluyor muu
Sorma ya bıraksalar sürekli uyuma isteğim var. Böyle değildim bir hafta on gündür falan öğlen uyanıyorum, kahvaltı yapıp tekrar uyuyorum bu işleri kim yapacak
Benim dünden beri ağrılarım vardı yalancı sancı sandım dokyora sordum onlar gerçek sancı ama şu an muayene nst gerek yok su kanama olursa gelirsin dedi. Düzensiz sancılar ne zaman düzenli olur acaba
Ya benim de belime böyle soldan soldan ağrı girip çıkıyor, bazen sadece orda hissediyorum garip bazen de sadece belimin ortası sancıyor gibi. İlk olduğu için de emin olamıyorum

Günlerimiz aynı sizinle. Muhtemelen yaşadığımız şey de aynı. Bakalım neler olacak
Evet aynıymış günlerimiz,şu an bile nasıl kasılıyorum,bebek te değişik değişik hareketler yapıyor. Bu benim ikinci doğumum olacak kısmetse ilkinde hiç böyle olmamıştım,az az başlamıştı iki gün içinde doğum oldu,bu seferki sancılar çok şiddetli giriyor ama açılma yok,tecrübeli olurum ne yaşadığımı bilirim diyordum ama her doğum farklı diye boşuna dememişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…