• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 37+2 deydim. Bebeğim dönmemiş yine doktor sezaryen tarihi verdi 15 aralıkta inşallah dünyaya gelecek❤️ O tarihte doğumu olan var mı ? Beni de bir heyecan bastı gerginlik mutluluk ağlama telaş. Bin bir çeşit duyguyu bi arada yaşıyorum.
Yarın doğum yapacak tüm arkadaşlarım allah yardımcınız olsun❤️
15 aralik❤benim dogum günüm 😊😊👏ay hadi hayirlisyla saglikla gelsin insallah😀

Kızlar size birşey soracağım.benim dünden önceki gün kontrolde nst de sancılar çıktı doktor yatış verdi.24 saat kaldım hastanede.sürekli serum takıp nst takibi yapıldı.ciğer geliştirici vs yaptılar.gece yarısı itibariyle sancılar azaldı dün akşam da sıfıra inince taburcu oldum.ama şöyle bi endişem var.doktor dedi ki önceki doğumun sezeryan.bunda da sancı çıkmasına rağmen hissetmiyorsun.eğer hissetmezsen ve sancılar artarsa sezeryan dikişlerini patlatır risk oluşturur o yüzden endişe ediyorum dedi.beni de tedirgin etti.başına böyle bişey gelen var mı?ya da benim gibi sezeryan yapıp 2. Hamileliğinde erken sancısı çıkan varsa doktor ne önerdi?doğum olacak kadar sancılansam hissederim heralde ya bilemedim.bugün durumunu bana bildir cuma akşamı da uzun nst için gel dedi.her an doğabilir dedi.37 yi geçsin diye bekliyor. Bugün 36+3

Kızlar size birşey soracağım.benim dünden önceki gün kontrolde nst de sancılar çıktı doktor yatış verdi.24 saat kaldım hastanede.sürekli serum takıp nst takibi yapıldı.ciğer geliştirici vs yaptılar.gece yarısı itibariyle sancılar azaldı dün akşam da sıfıra inince taburcu oldum.ama şöyle bi endişem var.doktor dedi ki önceki doğumun sezeryan.bunda da sancı çıkmasına rağmen hissetmiyorsun.eğer hissetmezsen ve sancılar artarsa sezeryan dikişlerini patlatır risk oluşturur o yüzden endişe ediyorum dedi.beni de tedirgin etti.başına böyle bişey gelen var mı?ya da benim gibi sezeryan yapıp 2. Hamileliğinde erken sancısı çıkan varsa doktor ne önerdi?doğum olacak kadar sancılansam hissederim heralde ya bilemedim.bugün durumunu bana bildir cuma akşamı da uzun nst için gel dedi.her an doğabilir dedi.37 yi geçsin diye bekliyor. Bugün 36+3
Benim durumum o. Üstelik iki sezaryen arası 2 yıl. Doktorum bekliyor. Ultrasonda öyle bir açılma görmediğini söyledi. Ama aşağıya baskı hissedersem gelmemi istedi. Benim sancım karnımın önünde. O yüzden bekliyorum. Pazartesi doğuma gireceğim

Maalesef biz maddi durumdan dolayı detaylı ultrasona girmemiştik yani fazla girme gereği duymamıştık büz böyle bi şey hiç düşünmedik biz ellere prmaklara fiziken bakılır sanıyoduk. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın kurban olduğum ya rabbim 😔😔😢😢
Üzülmeyin delikler kazanıyormuş pek çok arkadaşımız da yazmış içiniz ferah olsun, şimdi tip çok gelişti bir şey olsa müdahale ederler zaten

Benim büyük oğlumu 36 da aldılar kasılma var diye. Bu oğlumda beklettiler 37+4 te oldu. Hep kasılma vardı ama nst de görünmüyordu. Pazartesi yatış yapıldı sonra vazgeçtiler doğumdan ama yatışa devam dediler çarşamba kasılmayla sancı nst de çıkmaya başladı. Düzelmeyince öğlen aldılar. 100 ü aşıyordu nst de sancı. Dikişlere de baskı hissediyordum.

Benim büyük oğlumu 36 da aldılar kasılma var diye. Bu oğlumda beklettiler 37+4 te oldu. Hep kasılma vardı ama nst de görünmüyordu. Pazartesi yatış yapıldı sonra vazgeçtiler doğumdan ama yatışa devam dediler çarşamba kasılmayla sancı nst de çıkmaya başladı. Düzelmeyince öğlen aldılar. 100 ü aşıyordu nst de sancı. Dikişlere de baskı hissediyordum.
Anladım bende yattım düzenli sancım vardı 40-60 larda.en son dün çıkarken 20 lerde 2 tane çıktı sorun yok dedi ama gerildim işte patlar falan diyince.yarın tekrar nst çekecekler.benim de 37 yi geçsin istiyor işte 3-4 gün daha kalsın istiyor.37 yi geçmiş olsan bu sancıyla alırdım dedi.3-4 gün daha dayanırsa haftaya alacak heralde

Benim durumum o. Üstelik iki sezaryen arası 2 yıl. Doktorum bekliyor. Ultrasonda öyle bir açılma görmediğini söyledi. Ama aşağıya baskı hissedersem gelmemi istedi. Benim sancım karnımın önünde. O yüzden bekliyorum. Pazartesi doğuma gireceğim
Benim oğlum 6.5 yaşında arada 6 sene var.ben öyle bi sancı da hissetmiyorum ama nst de çıkıyor onu da anlamadım.bir yerde toplanma sertleşme hissediyorum o sırada da bakıyorum nst de sancı görünmüyor.hiçbişey anlamadım bu işten.sancıları hissetsem anlıcam biraz daha rahat edicem de bişey hissetmemek gerdi beni

Ben de bunları senin soruların vesiyle öğrenmiş oldum gerçektem cahilmişim😀❤️

Canım sağlıkla kucağına al bebişin de inşallah sağlıkla gelsin❤️Benim de bugün günüm belli oldu ben de aynı heyecanı yaşamaya başladım
Ben doğuramadim canım. Bebem geri doğum pozisyonu almış :D normal doğum bekleyeceğiz

Benim oğlum 6.5 yaşında arada 6 sene var.ben öyle bi sancı da hissetmiyorum ama nst de çıkıyor onu da anlamadım.bir yerde toplanma sertleşme hissediyorum o sırada da bakıyorum nst de sancı görünmüyor.hiçbişey anlamadım bu işten.sancıları hissetsem anlıcam biraz daha rahat edicem de bişey hissetmemek gerdi beni
Ben de hissetmiyorum. Doktor kontrolde sancın var diyor. Ama ben anlamıyorum bile. 🤗

Ben de bunları senin soruların vesiyle öğrenmiş oldum gerçektem cahilmişim😀❤️

Canım sağlıkla kucağına al bebişin de inşallah sağlıkla gelsin❤️Benim de bugün günüm belli oldu ben de aynı heyecanı yaşamaya başladım
Canım çok tatlısın yaa😍aynen bende işte hamileliğimin sonuna doğru anca öğrendim, burda insanlar hastane çantasına ped falan koyunca dedim ne oluyor kanamamı olacak🙈
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 37+2 deydim. Bebeğim dönmemiş yine doktor sezaryen tarihi verdi 15 aralıkta inşallah dünyaya gelecek❤️ O tarihte doğumu olan var mı ? Beni de bir heyecan bastı gerginlik mutluluk ağlama telaş. Bin bir çeşit duyguyu bi arada yaşıyorum.
Yarın doğum yapacak tüm arkadaşlarım allah yardımcınız olsun❤️
Benim de 12 aralık pazartesi günü canım
Aynı heyecanlar aynı karmaşa telaş bende de var
Sanırım anneliğe ilk adım duygularını atıyoruz bu telaşlarımızla🤗
Kızlar bugün kan sonuçlarımız çıkmştı ve kalp kan değerleri çoook yüksek çıkmış doktor hemen hastaneye yatış verdi. Şuan hastanede kalıyoruz normal servisteyiz ne olur dualarınızda bizi de unutmayın Rabbim şafi ismiyle şifa versin kızıma ve bütün bebeklere, hastalarımıza… ya şafi ya Allah kurbanım Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasınn sağlıkla hayırlısıyla 😔🤲🏻
Canım dualarım seninle
Rabbim yar ve yardımcınız olsun , mucizelerini şifasını versin 🤲🏻
Canım doktorun kim ? Nereye gidiyorsun yani
Bence biraz abartmış gibi geliyor bana
Ben daha nst ye girmedim ve girmeyeceğim de sanırım
Çünkü benim doktorum nst deki verilerin tek bir kalem olduğunu , ultrasondaki diğer 4 veriyle birlikte değerlendirilmesi gerektiğini ve nst nin anneyi bebeği strese soktuğunu söylüyor
Yani sen doğum olacak kadar sancıyı nasıl hissetmeyeceksin de dikişlerin patlayacak imkansız birşey bu
Bana çok saçma geldi canım , bence gönlünü ferah tut, hani açılman olur rahim ağzı kısalır anlarım ama sadece nst deki sancılar birşey ifade etmiyoe bence
Gideceğiz 🧚🏿‍♀
Gideceğiz +2 olduk😍😁

Canım çok tatlısın yaa😍aynen bende işte hamileliğimin sonuna doğru anca öğrendim, burda insanlar hastane çantasına ped falan koyunca dedim ne oluyor kanamamı olacak🙈

Canım dualarım seninle

Çünkü benim doktorum nst deki verilerin tek bir kalem olduğunu , ultrasondaki diğer 4 veriyle birlikte değerlendirilmesi gerektiğini ve nst nin anneyi bebeği strese soktuğunu söylüyor
Yani sen doğum olacak kadar sancıyı nasıl hissetmeyeceksin de dikişlerin patlayacak imkansız birşey bu
Bana çok saçma geldi canım , bence gönlünü ferah tut, hani açılman olur rahim ağzı kısalır anlarım ama sadece nst deki sancılar birşey ifade etmiyoe bence

Gideceğiz +2 olduk😍😁
Bende varim kizlar +3❤❤❤😊😊

15 aralik❤benim dogum günüm 😊😊👏ay hadi hayirlisyla saglikla gelsin insallah😀
İnşallah canım benim. Seninki de sağlıkla gelsin inşallah belki sen de doğum gününde doğurursun minişini🥰
Ben doğuramadim canım. Bebem geri doğum pozisyonu almış :KK70: normal doğum bekleyeceğiz
Ay inanmıyorum senin bu bebe beni çok güldürüyor🤣 oğlan mıydı kız mıydı kuzu. Çok sürprizci çıktı. O kadar dar alanda bu denli dönebildiği için tebrik ediyorum onu😀

Canım dualarım seninle

Gideceğiz +2 olduk😍😁
Hayırlısıyla kavuşun kuzum inşallah❤️

Canım ben kontrolde öğrendim doğumun başladığını 3 cm açılma vardı rahim ağzı 1cmdi çıkacaktı çocuk. NST'de sancı vardı ben hiç hissetmedim. Sezaryena alınana kadar 3 saat bekledim hala daha hissetmiyordum en son açılma ne kadardı bilmiyorum doğuma girdiğimde sezeryan olacağım için tekrar bakmadılar. Cidden hissetmeme durumu var yani doktoruna güven. 37de alması gerekiyorsa alsın bebişi

İnşallah canım benim. Seninki de sağlıkla gelsin inşallah belki sen de doğum gününde doğurursun minişini🥰

Ay inanmıyorum senin bu bebe beni çok güldürüyor🤣 oğlan mıydı kız mıydı kuzu. Çok sürprizci çıktı. O kadar dar alanda bu denli dönebildiği için tebrik ediyorum onu😀

Hayırlısıyla kavuşun kuzum inşallah❤️
Bizimki anasini beklemiyor 12.12 de geliyo kuzum😀babasina bigunde 2 dogum gunu indirimi yasatmicak anasinun oglu🤣🤣🤣🤣

Back