• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar şimdi biz sezeryandan çıkar çıkmaz adet olyoruz değilmi?
Altımızda ne oluyor ameliyathaneden gelirken
Ben genel anestezi olacağım bir de
Yani odaya çıktığımızda altımızda hasta bezi mi oluyor
Kilodumuzu dependimizi ya da pedimizi ne zaman giyiyoruz takıyoruz
Heryerimiz batmazmı o hasta beziyle 😁
Kafamda deli sorular 😀
Kaç gün sürüyor bu kanama
Sonra her ay adetmi olacağız yoksa emzirdiğimiz için kesilecekmi😅
Kafamdaki sorular bunlar
Düşünecek bir şey buluyorum elbet🙈
Ben de bunları senin soruların vesiyle öğrenmiş oldum gerçektem cahilmişim😀❤️
İyi akşamlar kızlar. Planlı sezeryan olup haftalar öncesinden gün alan anneleri alnından öpüyorum. Mental olarak çok kötüyüm. Yarın bebeğini kucağıma alacağım ama tek hissettiğim korku, endişe. Normal doğumun bilinmezliği meğer bir nimetmiş. Gün beklemek, saat beklemek çok stresli bir eylem.
Canım sağlıkla kucağına al bebişin de inşallah sağlıkla gelsin❤️Benim de bugün günüm belli oldu ben de aynı heyecanı yaşamaya başladım

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 37+2 deydim. Bebeğim dönmemiş yine doktor sezaryen tarihi verdi 15 aralıkta inşallah dünyaya gelecek❤️ O tarihte doğumu olan var mı ? Beni de bir heyecan bastı gerginlik mutluluk ağlama telaş. Bin bir çeşit duyguyu bi arada yaşıyorum.
Yarın doğum yapacak tüm arkadaşlarım allah yardımcınız olsun❤️

Evet aynıymış günlerimiz,şu an bile nasıl kasılıyorum,bebek te değişik değişik hareketler yapıyor. Bu benim ikinci doğumum olacak kısmetse ilkinde hiç böyle olmamıştım,az az başlamıştı iki gün içinde doğum oldu,bu seferki sancılar çok şiddetli giriyor ama açılma yok,tecrübeli olurum ne yaşadığımı bilirim diyordum ama her doğum farklı diye boşuna dememişler
Benim ilk her gün yeni şeyler öğreniyorum 😊 hem korku hem hryecan hem heves var değişik duygular

Bizim idare de aynısı. Okula gitmesem niye gelmedin demezler. Ben de bundan korkuyorum. Mebbisten nereden bakıyoruz acaba. Ben göremedim. Acaba işlemediler mi benimkini de
İzinler bölümünde mazeret izninde yazıyor. Sağlık izni kısmına işleyen idarelerde oluyormuş. O yanlışmış, mazeret izninde yazması gerekiyor.

• Beğen
Reactions: zan
Emzirme bizim 10 gün kadar sonra düzene girdi kızlar hatta belki birkaç gün daha fazla, öyle hemen öğrenemiyor bebişler malesef. Memeyi tutamıyordu emmek istemiyordu zorlaya zorlaya alıştı. Emzirme saati gelsin istemiyordum emecek mi vs diye düşünerek stres oluyordum. Sanırım çoğumuz aynı süreçten geçiyoruz. 5 gün sonra 1 aylık olacak kızım çok şükür emmesi iyi, şimdi de gaz sıkıntımız var ama o da geçecek inşallah napalim anne olmak kolay değil cidden. Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz modumuzu düşürmeyelim🙏🙏💖

Kızlar bugün kan sonuçlarımız çıkmştı ve kalp kan değerleri çoook yüksek çıkmış doktor hemen hastaneye yatış verdi. Şuan hastanede kalıyoruz normal servisteyiz ne olur dualarınızda bizi de unutmayın Rabbim şafi ismiyle şifa versin kızıma ve bütün bebeklere, hastalarımıza… ya şafi ya Allah kurbanım Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasınn sağlıkla hayırlısıyla 😔🤲🏻

Canım çok geçmiş olsun kapanır merak etme, peki ayrıntılı ultrasonda falan görünmedi mi bu durum acaba
Maalesef biz maddi durumdan dolayı detaylı ultrasona girmemiştik yani fazla girme gereği duymamıştık büz böyle bi şey hiç düşünmedik biz ellere prmaklara fiziken bakılır sanıyoduk. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın kurban olduğum ya rabbim 😔😔😢😢

Canım benim oğlumda da kalpte delik vardı.Doğumla kapanır dediler kapanmadı.1 sene sonra çağırdılar baktılar küçülmüş dendi.3 yaşında tekrar çağırdılar tamamen kapanmış dediler.çoğu çocukta olurmuş.inşallah seninki de kapanır
Detaylı ultrasonda mı gözüktü delik olduğu ?

Kızlar çok zorlanıyorum ilk günler uykudan kalkmayan bebek şimdi 4-5 saat uyumuyor. Zar zor uyuttuğumda da uyanmak bilmiyor 3 saat kadar uyutup kendim zorla uyandırıyorum sonra yine 4-5 saatlik bir cebelleşme süreci. Emzirme desen zaten allak bullak oldu başta memeyi tutuyordu süt yoktu mecbur mama verdim biberona alıştı şimdi de sütüm var ama meme tutmuyor silikon göğüs ucuyla emziriyorum ama asla uyku yok. 4 saat uyanık 4 saat uykuda geçer mi yahu?

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 37+2 deydim. Bebeğim dönmemiş yine doktor sezaryen tarihi verdi 15 aralıkta inşallah dünyaya gelecek❤️ O tarihte doğumu olan var mı ? Beni de bir heyecan bastı gerginlik mutluluk ağlama telaş. Bin bir çeşit duyguyu bi arada yaşıyorum.
Yarın doğum yapacak tüm arkadaşlarım allah yardımcınız olsun❤️
Benim 16 Aralık Allah'ın izniyle

Merhaba kızlar sabah ezanıyla ağriyla birlikte uyandım kanamam yok ağrilarım hafif hafif düzensiz geliyor bide seffaf akıntım geldi bir miktar sizce serüvene başliyormuyum kızlar

Back