- 8 Ağustos 2020
- 2.793
- 3.291
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #32.401
Zamanla düzelir canım bizim 5. GünümüzKızlar bebek uyanmıyor zorla uyandırıyorum beş dakika bile emmiyor memeyi daha ilk günümüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamanla düzelir canım bizim 5. GünümüzKızlar bebek uyanmıyor zorla uyandırıyorum beş dakika bile emmiyor memeyi daha ilk günümüz
O düzensiz agrilar nasıldı acaba bende de ağrı oluyor ama geçiyor düzenli olmuyorBenim dünden beri ağrılarım vardı yalancı sancı sandım dokyora sordum onlar gerçek sancı ama şu an muayene nst gerek yok su kanama olursa gelirsin dedi. Düzensiz sancılar ne zaman düzenli olur acaba
Önce altını aç canım mecbur uyanıyor öyle oluncaKızlar bebek uyanmıyor zorla uyandırıyorum beş dakika bile emmiyor memeyi daha ilk günümüz
Canm sanci dedigin karında sertlesme hissiyle birlikte nefes kesilmesi ayni zamandada hafif agri seklindemi,bu bendede var günde belki 25-30 kere oluyor,duzenli degil diye gitmedimBenim dünden beri ağrılarım vardı yalancı sancı sandım dokyora sordum onlar gerçek sancı ama şu an muayene nst gerek yok su kanama olursa gelirsin dedi. Düzensiz sancılar ne zaman düzenli olur acaba
Ya benimde şuan midemin orda bir sertlik var geçmiyor bir saattir nefes almakta zorlanıyorum ama sancı yokCanm sanci dedigin karında sertlesme hissiyle birlikte nefes kesilmesi ayni zamandada hafif agri seklindemi,bu bendede var günde belki 25-30 kere oluyor,duzenli degil diye gitmedim
Sen kacinci haftadasin
Birde günde kac kez oluyordur
Altını açın uyanmazsa soyundurunKızlar bebek uyanmıyor zorla uyandırıyorum beş dakika bile emmiyor memeyi daha ilk günümüz
Yorulmak degilde sancilara dayanamiorum artik surekli kasilma sanci bide alttan usutmusum gbi parcalanio sanki icim.Bugun yataktan kalktim ve bi süre adim atamadim cok kotuydu.Sen çok yoruldun ya hep doğurmak istiyorsun az daha tut aramızda 10 gün var.
Ortada olursada 3unuz bi gunde kutlarsiniz esim dio ayni gun dogmasada ayni gun kutlariz dio he tabi dedim sen masraftan kaciosunYaaa bu cuma eşimin öbür cuma da benim doğum günüm bende birinde bekliyorum
Hahaha bak hiç o açıdan bakmamıştım ama iki kez ayrı eziyet etmek daha güzel olurOrtada olursada 3unuz bi gunde kutlarsiniz esim dio ayni gun dogmasada ayni gun kutlariz dio he tabi dedim sen masraftan kaciosun
Allah yardımcımız olsunAltını açın uyanmazsa soyundurun
Ben 5 dkya uykusundan uyandırıp emzireceğim bizim bebeyi. Sinir olacak yine maalesef, ağlayacak. Sonra gazı olacak biraz da ona kızacak, sonra hıçkırık tutacak. Arada muhtemelen altına yapacak, değiştireceğim, o ara biraz da süt kusacak. Emzirirken ilk 1.5-2 dk kadar dehşet canım yanacak yine. Valla bunları düşünerek şu an keşke uyandırıp emzirmem gerekmese diyorum şu an. Ama aç kalmaması lazım, her ne kadar sarılık konusunu atlatmış olsak da kan şekeri düşebilir. Çok acıkabilir, rutini bozuldu diye iyice huysuzlanabilir. Bugün tüm gün yalnızdım, eşim de geldi 1-2 saat durdu tekrar işten çağırdılar. Yorgunluk zorlamasın diye kahve yaptım içtim bu saatte
14.gün bizim aslında küvezde idi bebek biberona alışmış benimle birinci günü cnm sarılık olma ihtimali varmıdır yineMama destekli gitseniz sarılık degeri yukselebılır serce parmagınızı agzına koyup yandan insülin sırıngası ile mama verip sonra memeyi verebilirsiniz
Anladim benimkiyle farkli,benimki sanci galiba ama yalancidir insallahYa benimde şuan midemin orda bir sertlik var geçmiyor bir saattir nefes almakta zorlanıyorum ama sancı yok
Kaç haftalık sizinAnladim benimkiyle farkli,benimki sanci galiba ama yalancidir insallah
Bir anda keskin bi acı giriyo daha önce deneyimlemediğim bişey kramp mı desem kasılma mı bilmiyorum tüm karnımda oluyor bazen de kalça kemiğimdeO düzensiz agrilar nasıldı acaba bende de ağrı oluyor ama geçiyor düzenli olmuyor
İki gündür bi çok kez oluyo hafif ağrı değil kesinlikle ay diye bağırtıyo anlık ama uzun sürmüyo. Tüm karnımda bazen de kalça kemiğimde belimde hafif ağrı kasılma da var çok fazla ama hiç ağrım olmayan anlar da var sürekli değilCanm sanci dedigin karında sertlesme hissiyle birlikte nefes kesilmesi ayni zamandada hafif agri seklindemi,bu bendede var günde belki 25-30 kere oluyor,duzenli degil diye gitmedim
Sen kacinci haftadasin
Birde günde kac kez oluyordur
Anladım canım benimde karnım taş gibi olup bi ağrı giriyor sonra bebek hareket ediyor ama gercek olan bişey yok 39+2 i ama bu günde gelmiycek belliBir anda keskin bi acı giriyo daha önce deneyimlemediğim bişey kramp mı desem kasılma mı bilmiyorum tüm karnımda oluyor bazen de kalça kemiğimde
Bilmiyorum ama artık bian önce doğurasım var artık herkes bebek oldumu diyor olmadı diyorum aa daha olmadı mı diyorlarBu haftalarda artık yalancı sancı olmazmış doktorum öyle dedi doğuma giden başlangıç sancıları sanırım bunlar ama günler sürebilir tabi
4,5 yıllık anayım, ilk doğduğu günden bu yana bebemi zorla uyandırdıgımı bilmem Allah'a şükür her daim uyanıkAltını açın uyanmazsa soyundurun
Ben 5 dkya uykusundan uyandırıp emzireceğim bizim bebeyi. Sinir olacak yine maalesef, ağlayacak. Sonra gazı olacak biraz da ona kızacak, sonra hıçkırık tutacak. Arada muhtemelen altına yapacak, değiştireceğim, o ara biraz da süt kusacak. Emzirirken ilk 1.5-2 dk kadar dehşet canım yanacak yine. Valla bunları düşünerek şu an keşke uyandırıp emzirmem gerekmese diyorum şu an. Ama aç kalmaması lazım, her ne kadar sarılık konusunu atlatmış olsak da kan şekeri düşebilir. Çok acıkabilir, rutini bozuldu diye iyice huysuzlanabilir. Bugün tüm gün yalnızdım, eşim de geldi 1-2 saat durdu tekrar işten çağırdılar. Yorgunluk zorlamasın diye kahve yaptım içtim bu saatte