2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sağlıkla büyüsün inşallah canım sana da geçmiş olsun
Bebeği sarılık olanlar durumlarının nedir? Bizim pazar12.5 çıktı. Bugün doktordayiz bekliyoruz. İnşallah yukselmemistit
Bizim ilk doğduğunda 6 çıktı birkaç gün sonra 12 oldu ama doktor daha yükselmez ilaca gerek yok demişti
Benim kız 30-45 dk emiyo genelde, bazen biraz daha fazla emebiliyo ama yavaş yavaş keyfi emiyor o yüzden uzun sürüyor. Gündüzleri sık emiyor 45 dk sonra tekrardan istediği oluyor beklemiyor 2 saati çoğu zaman ama gece eğer uyuyorsa artık 3 ssstte emziriyorum hep 2.5 yapıyordum yeni 3e çıkardım gündüz çok emdiği için. Önceleri sagiyordum ama şimdi o kadar sertleşme olmuyor sagmiyorum o yüzden. Bazen tek meme emiyor, öyle olunca diğer postada ötekini veriyorum

Teşekkür ederim sanırım bizim oğlan rahatına düşkün suni sancı ile deneyeceğiz pazartesine kadar gelmezse ama çoğu okuduğum yerde suni sancınin sonu sezeryanla bitmiş

Kızlar kontrole geldim.düzenli sancı çıktı.doktor kontrol amaçlı yatış verdi takip ediyorlar.nst de sancılar 40 lara çıkıyor ama düzenli.önceden de sezeryan olduğum için sancıların dikişlere zarar vermesinden korkuyor.ben hiçbişey hissetmiyorum.ciğer geliştirici yaptılar serum taktılar birde fitil verdiler.1 hafta daha durur inşallah.şuan 36+1 iz

Al bendende okadr.Son günler

Bebegim 7gunluk daha 2 gundur böyle simdi sabahta aynisi emiyor gaz ya cikariyor ya cikarmiyor yataga koyuyorum 10dk gecmiyor uyanuyoe yine aynisi bizimde doktor kontrolimuz vardi neo colic diye bi surup verdi doktor gaz icin bi faydasi olur mu bilmem cok normal 30 gun sanada onada uyku yok bebek bu dedi

Benim oglum kendisi memeyi birakmiyor ve hemen memede uyuyakaliyor 25 30dk sonra filan cekiyorum artik bende uyurken emebiliyormu onuda bilmiyorum

Acilmana baktilar mi durur İnsallah canim

Kötü tecrübeler yaşamışsın canım haklısın.
Teşekkür ederim sanırım bizim oğlan rahatına düşkün suni sancı ile deneyeceğiz pazartesine kadar gelmezse ama çoğu okuduğum yerde suni sancınin sonu sezeryanla bitmiş
Hiç kendini kötüye hazırlama. Suni sancı dedikleri vücudumuzun kendi halinde salgılsyacsgı hormonu dışardan almak. Yani kendi haline de kalsan o doğum sezeryana gidecekse gidecektir, suni sancı yüzünden değil. İnşallahl kolay bir doğum gerçekleştirirsin. Ben 2.yi normal doğrabilseydim havada kabul ederdim suni sancıyı. Süreci uzatmanın ne alemı var :)

Merhaba kızlar bugün 39+1 de kontrole gittik. Doktorumuz bebişi 4050gr ölçtü. İlk defa çatı muayenesi oldum. Arka çatın iyi ön biraz dar ama sancıyla açılabilir dedi. Ama yumuşama bile yokmuş rahim ağzında. Sadece 4 kg üzeri olduğu için bu hafta geldi geldi yoksa sezaryen çünkü iri bebek dedi. Perşembe tekrar gideceğiz eğer kilosu yüksek çıkarsa sezaryen yapılacak. Aynı veya az çıkarsa fitil koyarız dedi. Karmakarışık oldum, normal doğumla gelir sanıyordum hala tık yok. Yürüdüm, merdiven çıktım, hurma yedim ama yok oğlan tembel. Zaten doktor ilk doğumda kanala şimdiye kadar girmiş olması lazımdı dedi. Çünkü ilk doğumda inmesi uzun sürüyormuş. Bunun yanında herkesin de bir fikri var, yok ben çok erken doğum moduna girmişim, yok daha zamanı yeni gelmişmiş bilmem ne. Dayanamadım bugün ağladım biraz. En güzel zamanlarımız stresle geçiyor boşuna yavrularımızı üzüyoruz. Hem çatım dar hem bebek iri, gözüm de korktu nasıl doğuracağım bunu diye. Kendi sancım da yok çünkü. Offf bilmiyorum içimi dökmek istedim çünkü bizi sadece biz anlarız gebeler olarak.

Benim oglum kendisi memeyi birakmiyor ve hemen memede uyuyakaliyor 25 30dk sonra filan cekiyorum artik bende uyurken emebiliyormu onuda bilmiyorum
Bende 15 dk civarı aktif emiyor sonra uyuyor uyuyunca da ağzından çıkarıyor. Bugün saatlerce ağladım yetemiyorum doyuramıyorum diye. Bir de direk tutmuyor silikon göğüs ucu olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…